Οι εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στην πόλη της Κοζάνης

21 Οκτωβρίου 2022
09:21
Κανένα σχόλιο

 

 

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 θα εορτασθεί σε ολόκληρη τη χώρα η επέτειος της ίδρυσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Την ημέρα αυτή στην πόλη της Κοζάνης θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

1) Από ώρα 8:00 π.μ. μέχρι τη δύση του ηλίου της 24ης Οκτωβρίου 2022 γενικός σημαιοστολισμός των Καταστημάτων του Δημοσίου, των ΟΤΑ καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ.

2) Ώρα 11:00 π.μ. Κατάθεση στεφάνων στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, από τους κ.κ.:

  • Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας
  • Δήμαρχο Κοζάνης
  • Ανώτερο Διοικητή Φρουράς

3) Σιγή ενός λεπτού. Εθνικός Ύμνος.

4) Πέρας τελετής. Αποχώρηση επισήμων.

5) Στις παραπάνω εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν οι τοπικές Αρχές, αντιπροσωπείες μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, Πρόσκοποι και Οδηγοί με σημαίες και λάβαρα καθώς και όλοι οι Πολίτες.

6) Επισημαίνεται ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, για την πρόληψη τυχόν διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.