kozan.gr: Μία ακόμη απρόσμενη(;), αλαζονική κι απαξιωτική αντίδραση του Δημάρχου Κοζάνης – Τι καταγγέλει ο επίτιμος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Γιώργος Σβώλης (Βίντεο)

22 Οκτωβρίου 2022
12:29

O επίτιμος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Γιώργος Σβώλης τηλεφώνησε σήμερα Σάββατο 22/10 στο Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Μαλούτα προκειμένου να ενημερωθεί για τι σκέφτεται ο Δήμο Κοζάνης σε ό,τι αφορά τις προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου για τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων με σκοπό την τόνωση της τοπικής αγοράς. Εκφράζοντας την ανησυχία του για τ’ ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από πλευράς Δήμου είπε στο Δήμαρχο ότι στο τέλος φοβάται μήπως δε γίνει τίποτα, με τον τελευταίο να απαντά απαξιωτικά & αλαζονικά: “Ας μη γίνει τίποτα Γιώργο”. Δείτε τα όσα καταγγέλει ο Γ. Σβώλης

 

34 σχόλια

  • Μπράβο στο Γιώργο το σβώλη χρειάζεται στήριξη η αγορά μπράβο Γιώργο ντροπή σου μαλούτα έχεις χάσει την μπάλα.

  • Δωσε πονο Γιωργο, η πόλη ειναι παρατημένη όπως και η αγηορά της. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις, στο έλεος του Θεού, καθαριοτητα μετρια, αδέσποτα παντού. Το Λάζου τουν ενδιαφέρν τα φωτοβολταικά. Τιποτα άλλου.

  • Ο Γιωργος μια χαρα τα λεει ,εσεις το Λαζο τον μουτο ομως θα τον ξαναψηφισετε…..!!!!!!???????εδω η επιστημη σηκωνει και τα χερια και τα ποδια ψηλα….χωρις προγραμμα η παραταξη του προεκλογικα και σκιζατε τα ρουχα σας ποιος θα τον πρωτοψηφισει.Νεοδημοκρατη της Κοζανης ,σοβαρεψου,παρε την κατασταση στα χερια σου ,ενας συνδιασμος ασχετα με τον επικεφαλη, βγαλε τα νεα παιδια της παραταξης μπροστα……

  • Ο χειρότερος δήμαρχος της Κοζάνης και ο χειρότερος πρόεδρος του ΟΑΠΝ Ζήσης Μάρας αναποτελεσματική σε όλα Κρίμα για την Κοζάνη Φύγετε τώρα.

  • Συγνώμη αλλά δεν πείθομαι έτσι εύκολα. Ο αγαπητός Γιώργος και ο Λάζαρος γνωρίζονται εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Τώρα ήρθε η ώρα της κριτικής στο Δήμαρχο; Τόσα χρόνια όλα ρολόι πήγαιναν; To 2019 που στηρίχθηκε ο Λάζος από την τοπική Νέα Δημοκρατία με ότι είχαν και δεν είχαν δεν ήξεραν τι επέλεγαν; Ήξεραν αλλά τότε βόλευε. Σήμερα προφανώς προετοιμάζουμε νέες υποψηφιότητες οπότε ας κάνουμε αντιπολίτευση

  • Παραιτησου ανύπαρκτε Μαλουτα ο χειρότερος δήμαρχος όλων των εποχών ..Ούτε την ψήφο σου δε θα βρεις σε 11 μηνες

  • Ότι εμείς έχουμε λεφτά που μας περισσεύουν και χρειαζόμαστε εκδηλώσεις και συναυλίες και λευκές νύχτες για να τα ξοδέψουμε. Όταν το κόμμα σου έκανε τις περικοπές στους υπαλλήλους και έκοβε τα δώρα, πολλοί από εσάς έλεγαν καλά τους κάνουν τους τεμπέληδες. Ε εσείς που δεν είστε τεμπέληδες και είστε άριστοι και επιχειρηματίες, δουλέψτε να βγάλετε λεφτά. Και ξαναψηφίστε ΝΔ.

    • Τα είπες όλα.το κόμμα τους μας καταντησε ετσι.ποια τόνωση της τοπικής αγορας;;;Με τι χρημα να τονωθεί με τον κουλη που μπλέξαμε. Ολοι οι νεοι άνεργοι κ αυτοι που έχουν ενα μεροκάματο το δίνουν για το ρεύμα..Άντε να σοβαρευτούμε.

  • Μαλουτα χάνεις και τους πιο θερμούς υποστήριξη σου πλέον.
    Πάει και ο σβολης.
    Κατέβα υποψήφιος θέλω να δω πόσες θα πάρεις.(ψήφους)

  • Πρώτη φορά στην Κοζάνη εκλέχτηκε το 2015 ο συνδυασμός “Κοζάνη τόπος να ζεις “. Για πρώτη φορά και εγώ τους είχα ψηφίσει τότε θέλοντας να δω κάτι καινούργιο για το δήμο μας (μέχρι τότε ψηφοφόρος (Κουκουλόπουλου-Μαλούτα). Είδαμε κάτι διαφορετικό, άλλα σωστά άλλα λάθος, εννοείται, λάθη κάνουν όλοι, ποιός δεν κάνει. Μήν ξεχνάμε ότι πρώτη φορά ήταν στην διοίκηση. Αλλά πέσαμε να τους φάμε για να επαναφέρουμε το παλιό, τον Λάζο, με σύμπραξη τον Κούλη άκουσον άκουσον ποιον;;; τον Κούλη και την ουρά τον Βαγγέλα…….Δεν μας άρεσαν αυτοί το καινούριο….!!!! Δεν τους δώσαμε μια δεύτερη ευκαιρία. Θέλαμε πάλι μόνο μπρε μπρε μπρε…… Τώρα τα λουζόμαστε και βλέπουμε έναν δήμο που δεν βλέπεται(λάθος, βλέπουν μόνο το συμφέρον τους με την συμμετοχή τους οικογενειακός στα φωτοβολταϊκά). Τί να θυμηθούμε από δαύτους;;;; Τα σκυλιά που θα μάζευε ο Βαγγέλης σε σαράντα μέρες;;;;;; Τις κερκίδες που θα ξαναέστηνε ο Κούλης μέσα σε λίγους μήνες;;; Το κολυμβητήριο που θα άνοιγε αμέσως ο Λάζος;;; Τί να θυμηθούμε και τί να αφήσουμε……. Και μην ξεχνάμε, είναι συνυπεύθυνοι και οι τρεις τους, ο πρώτος Λάζος ο τρίτος Κούλης και ο τέταρτος Βαγγέλης. Μην το ξεχνάμε αυτό. Και εννοείται μη ξεχνιόμαστε, συνυπεύθυνοι είναι και οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων αυτών που ψηφίζουν τα πάντα στο Δ.Σ. (επειδή έρχονται και εκλογές και θα ζητούν πάλι τη ψήφο μας σαν να μην συμβαίνει τίποτα). Είπαμε, εφόσον τους στηρίζεται μέχρι τέλους, είστε και συνυπεύθυνοι……. Αυτά, κατά τα άλλα ο Λευτέρης φταίει…..!!!!! έφταιγε τελικά;;;;;;;;;;

    • Πες το στα ίσια. Με τόσες κουβέντες για να πεις ότι θα ξαναψηφίσεις Λευτέρη. Το ίδιο έλεγες όταν ψήφιζες τον προηγούμενο. Τι να σε πρωτοπιστέψω ;

  • να φύγουν η ανύπαρκτοι εδώ και τώρα καταραμένη η ώρα που σας ψήφισα η Κοζάνη πεθαίνει και εσείς κάνετε τη δουλειά σας

  • Κύριε Γιώργο βάλτε και εσείς οι έμποροι κανένα στολίδι στα μαγαζιά σας για να εμπλουτιστεί η πόλη και να δείχνει όμορφη μην τα περιμένετε όλα από το δήμο

  • Συγνώμη μην παρασύρεσται όλοι και κατηγορατε τον δήμαρχο….καλά του είπε του Σβωλη…οι έμποροι της Κοζάνης μια ζωή στηρηξη ζητούν , ξέρουν μόνο να περνούν , τι πρόσφεραν στην πόλη ?έβαλαν πότε το χέρι στην τσέπη να ανταποδώσουν ?Που επένδυσαν τα λεφτά τους τόσα χρόνια ?και ζητούν τώρα στηρηξη από το δήμο έλεος ποια με αυτή την κοροϊδία ….

    • Η ακριβοτερη πολη στην ελλαδα.Ευτυχως που ηρθαν τα πολυκαταστηματα και ειδαμε και εμεις οι φτωχοι ασπρη μερα.

      • Γιαυτο τόσα χρόνια δεν ήθελαν πολυκαταστήματα κ αλυσίδες.μαθαμε την καραμέλα:στήριξη στην τοπική αγορά.εσεις για εμάς τους πελάτες τι κανετε ειδικά στις εκπτώσεις;μας κοροιδευεται να ταν τροπος να βγάλετε απο ενα πελατη τα έξοδα της εβδομάδας.

  • Όταν ο φίλος σου ο Δακης και εσύ στηριζατε τον Μαλουτα στις εκλογές Γιώργο ήταν καλά ε? Φερνατε κόσμο ακόμη και από Θεσσαλονίκη και δίνατε γραμμή για Μάρα. Όλα μαθευτηκαν μετά. Τώρα όμως σας χαλάει ο Λάζος γιατί κάνατε αλλά σχέδια.

    • Σαν κάτι να ξέρεις εσύ.
      Άργησες όμως να τα μαρτυρήσεις!
      Ως γνωστόν Η σιωπή είναι συνενοχή!
      Μάλλον πρέπει να τα μαρτυρήσεις όλα!

  • Σβωλη, καποτε σου εφταιγαν κ οι εκθετες στον Νιαημερο….

    Τα μαγαζια ας κανουν κ τιποτα χωρις να περιμενουνε τσονταρισμα απο τον Δημο….

    ειναι ακριβα τα μαγαζια της Κοζανης, δεν φταιει κατι αλλο…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.