kozan.gr: Aνακοινώνει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας ο Χ. Κάτανας – Σήμερα Κυριακή 23/10 γυρίστηκε, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, το τελευταίο απόσπασμα οπτικοακουστικού υλικού που θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες και θα γνωστοποιεί την υποψηφιότητά του (Βίντεo)

23 Οκτωβρίου 2022
14:22

Aνακοινώνει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας ο Χ. Κάτανας. Σήμερα Κυριακή 23/10 γυρίστηκε, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, το τελευταίο απόσπασμα του οπτικοακουστικού υλικού που θα έχει εικόνες κι από τις τέσσερεις Περιφερειακές Ενότητες και θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες γνωστοποιώντας την υποψηφιότητά του.

53 σχόλια

    • Αφού έχουμε έναν υποψηφιο, τώρα καταλαβαίνουμε την αξία του Περιφερειάρχη Κασαπίδη Γιώργου. Όταν θα εμφανιστούν ακι άλλη θα καταλάβουμε την διαφορά που θα πετύχει ο νυν περιφερειάρχης.

    • Όση χολή και να βγάζεις «φίλε» στο τέλος θα χωνέψεις πως η εποχή των ανεπάγγελτων που ζουν από την πολιτική ως επάγγελμα έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
      Να είσαι καλά, εμείς σου ευχόμαστε την υγεία και την ευτυχία να τη βρεις μέσα σου πρώτα απ όλα.

    • Ο/Η Στα τεσσερα θα ειστε το βραδυ των εκλογων που θα σας κερναμε πιτσα γιγας αντε γεια! λέει:

      Ουτε εμεις ξεχναμε τον ανυπαρκτο των κηπων
      που παριστανει το παιδι του λαου.
      Αντε γεια και συντομα επιστροφη στους σταβλους να κανει ντοκιμαντερ για την κοτα και τις μελισσες
      αμα τον επιτρεψει φυσικα παντα ο πνευματικος του.

  • Από τον ανύπαρκτο και αλλαζόνα γιωρίκα των κήπων που 4 χρόνια χαθηκαν αδικα για την Δ.Μακεδονια πολύ καλύτερος , και σίγουρα εχει πολλές πιθανότητες να βγει οταν με το καλο γινουν εκλογες σε λιγους μηνες.
    Μακάρι αν κερδίσει να μην αποδειχτεί κι αυτός βέβαια 2ος Κασαπιδης.

      • Ουτε καν! Θα τον μνημονευουμε απλως ως οτι πιο χειροτερο περασε απ την περιφερεια της Δ.Μακεδονιας μαζι με τον συρφετο του συμμαθητη του ψεΚουλη που οδευει κι αυτος προς καταρρευση.

  • Τελικά με τι χρίσμα θα κατέβει υποψήφιος; Μας έχει μερδέψει! Μια με τον Καρυπίδη, μετά με τον Πάνο Καμμένο στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ… Μετά που δεν κατάφερε να ξαναεκλεγεί άλλαξε ρότα; Τώρα τι είναι; Μητσοτακικός; Αλήθεια ως βουλευτής τι έργο έχει κάνει; Τα μνημόνια και τα κάπιταλ κοντρόλς τι έγιναν;

    • Συντροφε οταν μιλας για μνημονια και καπιταλ κοντρολς
      καλο ειναι να θυμασαι ποιος δημιουργησε το οικονομικο χαος του 2009 και μετα…ποιος αδειασε τις τραπεζες ποιος απελυσε κοσμο και κοσμακι και ποιος μας καταντησε να ζουμε με 200 ευρω συνταξη και μισθο.
      Οχι αλλες αυταπατες λοιπον…. οταν εχετε κανει τοσο κακο στον κοσμο ειναι ΝΤΡΟΠΗ να μιλας γι αυτα
      που οταν το 2015 ανελαβε ο Συριζα τα βρηκε ολα ΜΗΔΕΝΙΚΑ
      απο τα δικα σας πεπραγμενα.

      Οσον αφορα για τα τοπικα…σου αντιστρεφουμε την ερωτηση και περιμενουμε να μας αναλυσεις το εργο του Κασαπιδη , αν βρεις εστω και 1 εργο που εκανε κερδιζεις χρυσουν ωρολογιον.

    • Μήπως να μιλήσουμε για το αόρατο έργο του αόρατου περιφερειάρχη σας ο κόσμος σας έχει κρίνει την ήττα την γνωρίζεται είναι πλέον πολύ αργά καληνύχτα

  • Μακάρι να ισχύει. Δεν βλέπω κάτι άλλο ελπιδοφόρο για την Δυτική Μακεδονία. Τουλάχιστον από ότι ακούμε μέχρι τώρα. Καλή επιτυχία Χάρη.

  • Συγχαρητήρια Κύριε Κατανα για αυτή σας την απόφαση ο κόσμος σας αγαπά Και πιστεύει ότι θα κάνετε κάτι καλό για τον τόπο μας

  • Τέτοιους νέους ανθρώπους θέλουμε να βλέπουμε στην πολιτική με όρεξη για δουλειά Δραστήριους και έξυπνους έτσι μπορεί ο τόπος μας να πάει μπροστά συγχαρητήρια χάρη για την απόφασή σου είμαστε δίπλα σου

  • Ένας ελεύθερος επαγγελματίας ένας οικογενειακές ένας καλός άνθρωπος που θα δώσει ότι μπορεί για τον τόπο μας !
    Προχώρα Χαρη

    • Δηλαδή όλα τα παραπάνω αποτελούν προσόντα για να γίνει κάποιος περιφερειάρχης ? Αν είναι έτσι ,ας κατέβουμε όλοι οι καλοί οικογενειάρχες και καλοί άνθρωποι υποψήφιοι περιφερειάρχες .

  • ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ!
    Ο ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ!!!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΝΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΥ ΑΦΑΝΕΙΣ ΑΞΙΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ “ΑΣΤΕΡΕΣ” ΠΟΥ ΤΟ ΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!!

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

  • Καλή δύναμη κ. Κάτανα. Καλή επιτυχία για το καλό όλων μας. Σε στηρίζουμε. Μια σκέψη απλή κάνω. Μήπως να μιλούσατε με τον κ.Σαββόπουλο? Το πιο κατάλληλο δίδυμο κατά την ταπεινή μου άποψη.

  • Όχι τον έναν Κατανα τον γνωρίσαμε όχι αλλον. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΜΕ ΚΑΤΑΝΑ; ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΎΜΕ.

    • Την ίδια απορία έχουμε, αλλά το ποιος θα φύγει τρέχοντας θα το δούμε πολύ σύντομα. Μη τρελαθούμε κιόλας που μας βάζεις μέτρο σύγκρισης τον αόρατο Περιφερειάρχη.

    • Φυσικά δε συγκρίνονται. Ο Κατανας είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που θα κάνει πράγματα για την ανεργία και ίσως έτσι βρείτε μια αληθινή δουλειά, κι όχι μια θέση στο χαρέμι.

  • Αν τον ακολουθήσουν τον Κατανα οι σύμβουλοι του Κασαπιδη τι να πω. Άξιοι της μοίρας. Αν χάσει ο Κασαπιδης από Κατανα άξιος της μοίρας.

  • Για Κατανα δεν θα πω κάτι αλλά αυτό τώρα που συγκρίνετε με τον ανύπαρκτο Κασαπιδη το απόλυτο τίποτα που πήγε την περιφέρεια στον πάτο κάτω να το κοιτάξετε λίγο διότι αν ξαναβγεί οι πολίτες θα είναι άξιοι της μοίρας τους…

  • Τα παπαγαλάκια του Χ(Κ)ασαπίδη πιάσανε δουλειά. Συνεχίστε να εκτίθεστε. Αργήσατε κύριοι. Τελειώσατε. Κραυγές απέλπιδας προσπάθειας μήπως και μαζέψετε τα ασυμμάζευτα.

  • Ας ακούσουμε και τι έχει να πει ή να προτείνει ως πρόγραμμα, όχι όμως πάλι λαϊκισμό όπως οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το 2015 που θα σκίζαν τα μνημόνια!

  • Μπράβο Χάρη θα σε στηρίξουμε θα είσαι σίγουρα ο επόμενος περιφεριαρχης….Είσαι άνθρωπος που ενδιαφέρεστε για τον τόπο μας…

  • Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς…
    Καλή Επιτυχία Χάρη
    Σημασία δεν έχει η νίκη αλλά η συμμετοχή

  • Η δυτική Μακεδονία δεν αντέχει άλλο την απραξία και την αποτυχία αυτές οι τακτικές την φτάσανε στον πάτο φτάνει κύριε Κασαπίδη δεν θελουμε άλλο τίποτα θελουμε έργα και θέσεις εργασίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.