Η απάντηση του Α. Πάτση στον Π. Πολάκη: “Είναι λυπηρό που ταυτίζεις τον πολιτικό σου βίο με το ψέμα και την χυδαιότητα”

23 Οκτωβρίου 2022
16:59
Αγαπητέ Π.Πολάκη,
Καλημέρα από τα όμορφα Γρεβενά.
Είναι λυπηρό που ταυτίζεις τον πολιτικό σου βίο με το ψέμα και την χυδαιότητα. Είναι όμως επιλογή σου. Αντί να παριστάνεις τον τιμητή και τον δήθεν αγωνιστή θα ήταν προτιμότερο να απολογηθείς για τα έργα και τις ημέρες της κοινοβουλευτικής σου θητείας . Γιατί με την ψήφο σου, Συγκυβέρνησες με την Ακροδεξιά, Γέμισες την χώρα μας με λαθρομετανάστες, Εκλεισες τις Τράπεζες, Επικύρωσες δυσβάσταχτα μνημόνια για τον λαό μας, Μείωσες μισθούς, Εκοψες συντάξεις, Νομιμοποίησες την αγορά κόκκινων δανείων από ξένα funds, Επιβάρυνες την οικονομία, Διέλυσες την μεσαία τάξη αφού την στραγγάλισες οικονομικά, Εξαπάτησες ακόμα και τους δικούς σου αφού βάφτισες το ΟΧΙ σε ΝΑΙ, Διέλυσες τα ελληνικά Πανεπιστήμια, Πούλησες την Μακεδονία μας στις Πρέσπες .
Αντίθετα με μας Βουλευτές και Κυβέρνηση της ΝΔ που παράγουμε θετικό έργο και είμαστε δίπλα στον Ελληνα πολίτη. Σε κάθε Νομό σε κάθε Περιφέρεια.
Αγαπητέ Συνάδελφε,
Δεν μας πτοείς, ούτε μας φοβίζεις.
Μπορείς ανέξοδα να γράφεις και να λες ότι θες. Στις προσεχείς εκλογές, μόλις ξυπνήσεις θα τα δεις και πάλι όλα ΜΠΛΕ.
Και πάλι Καλημέρα και Καλή Κυριακή!

22 σχόλια

  • Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε μπορείς να απαντήσεις επί της ουσίας ο Πολακης έβγαλε έγγραφα εσύ απάντησες αρλούμπες.Δεν ψηφισα σύριζα, ούτε τα λαμογια της νδ θα ψηφίσω.Τα πεπραγμένα της νδ υγειονομικοι σε απόλυση,τα καύσιμα στα ύψη, η ακρίβεια καλπάζει,στο Μακεδονικό κολοτουμπα, λαθρο μπαινοβγαινουν στην Ελλάδα,στα σύνορα υποτίθεται ότι δεν περνάει τιποτα, πρόστιμο στους 60 και άνω γιατί δεν εμβολιαζονται.Αληθεια τα δάνεια της νδ και του πασοκ τα αγόρασες;

  • με λιγα λογια..ειναι αληθεια η οχι αυτο που ειπε ο πολακης..πολλα ειπες χωρις να ξεκαθαρισεις τηνκαταγγελια..περιμενουμε..

  • Ξέχασες την ταμπακιέρα!
    Για αυτήν τι έχεις να πεις;
    Είμαστε πολύ περίεργοι!
    Το ποιος θα σώσει την Ελλάδα εξαρτάται από τον λαό της!
    Μήνυση την εφημερίδα Δημοκρατία το Φεβρουάριο του 2020 γιατί δεν την έκανες;

  • Για την ταμπακιέρα;για τις οικονομικές
    ατασθαλίες;ΜΠΛΕ κι αυτες;
    Μάλλον φταίει ο Πολάκης που καπνιζει και βρίσκεστε
    στα ΜΠΛΕ….συννεφάκια του καπνού του!!
    Μάτια- Λεφτά ΜΠΛΕ καλοκαιρινά….ποιος ταξιδεύει….
    στις επιτελικες σας μπουρδολογιες και στα πετσοταισματα σας!
    Και ποιός ξαγρυπνά …,μεχρι τις εκλογές…

  • Τα “ομορφα” Γρεβενα δεν ξερω αν τα βλεπεις τακτικα,αλλα για την καταγγελια γιατι δεν απαντας;Νομιζεις πως ο λαος τρωει κουτοχορτο ακομα και δεν καταλαβαινει;

  • Μπλα-μπλα-μπλα, επι της ουσίας τίποτα. Αφήστε το τι έκανε και δεν έκανε ο Σύριζα, τα ξέρουμε… απάντηση στα όσα είπε ο Πολάκης θέλουμε και περιμένουμε…..

  • ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ, ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ,ΠΩΣ Σ`ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΣΙΩΠΗ,ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ;ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ;

  • Μπερδευεστε κύριε βουλευτα!
    Ο Πολακης δεν ανήκει στη Νέα Δημοκρατία!
    Όταν σας περάσει το βερτιγκο, περιμένουμε απαντήσεις. Την αγάπη μας στα όμορφα Γρεβενά

  • Λυπηρο ειναι καταρχας που καποιοι χρησιμοι ανοητοι εφαγαν τον σανο του συνονθυλευματος σας πριν 3,5 χρονια και σας εβγαλαν κυβερνηση κυριε ταδε των Γρεβενων το ξεκιναμε απο κει. Και τα αποτελεσματα τα πληρωνει σημερα η Ελλαδιτσα. Με ψεματα γινατε κυβερνηση με χυδαιοτητα με θρασος με διχασμο και εκτσογλανισμο εξακολουθειτε να κυβερνατε (ευτυχως για ελαχιστους μηνες ακομη!)
    Ωστοσο για την ταμπακιερα σαν γνησιος νουδουλος δεν λες τιποτα
    παλι η μπαλα στην εξεδρα , παλι κανετε το παγονι και παλι σας φταινε οι αλλοι. Γι αυτο και θα ξαναβγει και ο Πολακης και ο Συριζα γιατι η αλλαζονεια σας και η δικη σας χυδαιοτητα που ειναι δευτερη σας φυση κουρασε τον κοσμο τον οποιο και καταστρεψατε.

  • Εκτός του ότι δεν λέει κουβέντα για ότι του χρέωσε ο πολακης τα όσα αναφέρει τα έχει ψηφίσει ή υποστηρίζει ο ίδιος και το κόμμα του.

  • Όταν δεν έχει κανείς επιχειρήματα να αντικρούσει μια κατηγορία λέει τέτοιες αρλούμπες! Μοιάζουμε για βλάκες;

  • Ρε άσε τα μπουρμπουτσαλα και μίλα για την ταμπακιέρα. Επίσης ήταν η σύζυγος σου διορισμένη στο αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ του Άδωνι; Ναι ή ου;

  • Τι θέλατε και απαντησατε? Το καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς δεν το έχετε ακούσει? Για την ταμπακιέρα κουβέντα?

  • Αυτή η ΝΔ δεν βλέπει τίποτα;
    Τα υιοθετεί όλα αυτά που καταγγέλονται;
    Κύριε Μητσοτάκη τι λέτε εσείς και αυτοί που τον επέβαλαν ως υποψήφιο;
    Γιατί έρχονται και αλλά…

  • Μάλλον φταίει ο Πολάκης που καπνιζει και βρομάει η Βουλή,ενώ τα ΜΠΛΕ τους δάνεια μυρίζουν θυμίαμα αγιορείτικο!
    Τι ψηφίζουμε βρεεεεε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.