kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Όταν γυρνά την πλάτη σε Δημοτικά Συμβούλια, τι “τύχη” μπορεί να έχουν οι πολίτες;

25 Οκτωβρίου 2022
07:49

Πολλά είναι τα παράπονα πολιτών που έχουν επιδιώξει, από τις αρχές της θητείας του, να συναντήσουν, στο γραφείο του, τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν τα έχουν καταφέρει. Kακή οργάνωση και προγραμματισμού από πλευράς των συνεργατών του ή αδιαφορία από πλευράς του Περιφερειάρχη; Για τους γνώστες της κατάστασης πρόκειται για συνδυασμό και των δύο με την κύρια ευθύνη να βαραίνει τον Γ. Κασαπίδη ο οποίος, κατά κοινή διαπίστωση, σπανίως σηκώνει και το τηλέφωνο. Όμως τι “τύχη” μπορεί να έχει ένας πολίτης όταν ολόκληρα δημοτικά συμβούλια έχουν δει επανειλημμένως τον Περιφερειάρχη να τους γυρίζει την πλάτη; Για του λόγου το αληθές, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού, ο Δήμαρχος Ε. Στεργίου: “O δρόμος για το Καταφύγι είναι κλειστός, ο δρόμος από πάνω που πάει για Αγ. Κυριακή κτλ. δε βλέπω προκοπή, ο δρόμος για τις κατασκηνώσεις δεν έχει “περπατήσει”, ο δρόμος για τον Πολύφυτο έχει επίσης προβλήματα (τα ρέματα είναι ακαθάριστα). Δηλαδή εκεί που παρεμβαίνει, λόγω αρμοδιότητας, η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης ή για να το θέσω γενικότερα η Περιφέρεια  Δυτικής Μακεδονίας δεν είχαμε καμία ανταπόκριση. Εκρεμμεί και μια συνάντηση με τον κ. Κασαπίδη ο οποίος τον είδαμε προχθές ήταν στο Βελβεντό αλλά δεν ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο που τον καλέσαμε. Τέλος πάντων θα δούμε αν χρειαστεί να πάμε εμείς “πάνω”. Δε βόλεψε ποτέ ως τώρα ελπίζω να γίνει άμεσα”.

Η Χύτρα

8 σχόλια

  • Μην τον κακολογείτε.
    Είχε παρευρεθεί στο Δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης ,με την ιδιότητα του βουλευτού ,που έγινε στην Ακρινή το 2017 για τη μετεγκατάσταση της και αναφέρθηκε στους κατοίκους της με την έκφραση “ήρθαμε εδώ στο χωριό σας”!!!

  • Αγαπητή Χύτρα τελικά όλα περνούν από τον Περιφερειάρχη ή πρέπει να έχουν λόγω και οι Αντοπεριφερειρεχες σε αυτά τα ζητήματα.?Απο ότι κατάλαβαινω από προηγούμενες αναρτήσεις σας πρέπει να ισχύει το δεύτερο.

  • Πολιτικα ανασφαλής χωρις διοικητικές ικανότητες και με πονηριές προσπαθεί να δουλέψει τους πολίτες.οι δυτικομακεδονες οργανώνονται.
    ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΤΈΛΟΣ!!!!!

  • Δυστυχώς μας απογοήτευσε γιατί περιμέναμε πολλά…
    Αλλά σε θέματα λειτουργίας είναι πολύ κάτω από τα αναμενόμενα…

  • Ευτυχως σε λιγους μηνες αυτος ο αλλαζονας κηπολαγνος θα αποτελει παρελθον για την περιφερεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.