Γ. Αδαμίδης: “Κάποιος επιτέλους θα πρέπει να μας εξηγήσει τι άλλαξε και η τιμή του φυσικού αερίου κατρακυλάει με εντυπωσιακή ταχύτητα”

25 Οκτωβρίου 2022
09:07
 Κάποιος επιτέλους θα πρέπει να μας εξηγήσει τι άλλαξε και η τιμή του φυσικού αερίου κατρακυλάει με εντυπωσιακή ταχύτητα. Τελείωσε ο πόλεμος; Ίσα ίσα που ο πόλεμος μαίνεται σφοδρότερος. Μπαίνουμε στο καλοκαίρι και θα μειωθεί η ζήτηση; Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει.
Μπαίνουν σε λειτουργία εξόρυξης καινούρια κοιτάσματα φυσικού αερίου; Δεν μάθαμε τίποτα σχετικό. Φθήνυνε η μεταφορά του LNG; Ούτε κατά διάνοια αφού η τιμή του πετρελαίου τραβάει την ανηφόρα. Αφού λοιπόν δεν συμβαίνει τίποτε απ’ όλα όσα θα δικαιολογούσαν την πτώση της τιμής του φυσικού αερίου με τέτοιους καταιγιστικούς ρυθμούς τότε γιατί μας έγδαραν στην κυριολεξία επί ένα χρόνο κρατώντας μας προσδεδεμένους ενεργειακά στο πιο αναξιόπιστο καύσιμο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας;
Θα απαντήσει κανείς;

22 σχόλια

  • και τι σε νοιαζει εσενα τι γινεται..και αυτο σε ενοχλει?που πεφτει η τιμη και δενξερεισ τι αηδιες να λες για να κανεισ τον ζορρο τουλαου/?

  • ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ .ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

  • Η αριστεία σε όλο της το μεγαλείο. Το παιχνίδι ήταν από την αρχή στημένο και οι συμφωνίες κλείσανε πριν τις εκλογές του 2019 για να τα κονομήσουν η Αγία Οικογένεια και οι χορηγοί της. Βγάλαμε από την παραγωγή το κάρβουνο για να μπορούν να δικαιολογούν και να κρύβουν τις αρπαχτές. Άμα είσαι απόφοιτος του … Κολάμπια κάνεις παπάδες με το φυσικό αέριο.

  • κυριε Αδαμιδη τι ρωτατε τωρα δεν ξερετε? ο ψεΚουλης και η παρεα του θα την καρπωθει κι αυτη την επιτυχια για δικια τους αχαχαχαχα
    κλασσικοι μπαρουφολογοι νουδουλοι δεν μπορουν να μοιρασουν 2 γαιδαρων αχυρα και σου λενε οτι χαρις τα εξυπνα μετρα τους καταφεραν το ενα το αλλο και ουτω καθεξης. Παλι γελιο θα μας χαρισουν χαχαχαχα!

  • Μας περνάτε για χαζούς, λες και δε θυμόμαστε τι έκανε ο σύριζα για την Ενέργεια από το 2015 έως το 2019….υπηρέτες των μεγαλοικογενειών και οι δύο…

  • Ρωτησε τον νεο σου φιλο τον τσιπροκιο,αυτος εχει τις εξηγησεις και τις λυσεις για ολα,ειναι πολυ μεγαλος ηγετης λεμε,αχαχαχαχαχα!!!!!!

    • Οχι θα ρωτησουμε τον φιλο σου τον ψεΚουλη που παει και μιλαει σε αδεια εδρανα στας Ευρωπας και πανηγυριζει ο αυτο-ικανοποιημενος οτι πετυχε κατι γι αυτο και ειναι συνεχεια στη ζητιανια για δανεια
      και καταντησε την χωρα μας με φερετρα και power pass των επιδοματων που τα θεωρουσε επι Τσιπρα ψιχουλα και ελεημοσυνη αλλα τωρα ειναι επιτακτικη αναγκη. Μεγααααααλος ηγετης ο γιοκας του αποστατη φωστηρας λεμε αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  • Και να σου εξηγησω δεν θα καταλάβεις με τις σπουδες επιπεδου Λυκείου που έχεις επιτελέσει τρομάρα σου και θες και να μας κυβερνήσεις…

    • Σιγα εσυ σπουδαγμενε κανε και κανενα time out να παρεις αερα ολη μερα με τα βιβλια στο χερι γραμματιζουμενε αριστε αχαχαχαχαχα
      ειδαμε και τον ψεΚουλη σου με το Χαρβαρντ και τα δηθεν πτυχια που πληρωσε αδρα χαρις το ονομα του μπαμπακα του του αποστατη που δεν ξερει να μοιρασει 2 γαιδαρων αχυρα , και κατι προβατα τον εκαναν και κυβερνηση , και τα βλεπουμε τωρα τα χαιρια μας απο την πολυ την γραμματοσυνη που σας διακατεχει αριστοι που εφτασε η χωρα!

      • οκ ας μην τον αδικώ.. δεν τελειωσε το λυκειο απλά, πηγε και στη σχολη εργοδηγών εκεινης της επόχής. ολα καλά μεχρι εδώ , αλλα απο εκεί και πέρα να θέλει να εκφέρει άποψη για ολόκληρη την ενεργειακή στρατηγική της χώρα το θεωρώ αν μη τι αλλο υπερβολικό. Ο Συριζα δεν ξέρω αν ποτέ έρθει στην εξουσία.. (για το καλό της δημοκρατίας δεν πρέπει ενα κόμμα να μενει στην εξουσία περισσοτερο απο μια τετραετία) και θα πρέπει να επιλέγει στελέχη με καλύτερες σπουδές στα βιογραφικά τους…

        • Δεν μας λες ρε Κώστα όλοι αυτοί οι σπουδαγμένοι που μας κυβερνούν τόσα χρόνια τι έχουν κάνει για μας; Μνημόνια, φόροι, πληθωρισμός, ακρίβεια, μισθοί και συντάξεις πείνας, ανύπαρκτη δημόσια υγεία και παιδεία είναι αυτά που αισθάνομαι εγώ ότι μας εξασφάλισαν για όλη μας τη ζωή. Τουλάχιστον ο Αδαμίδης ξέρει τι θα πει σκληρά εργαζόμενος, τι θα πει μεροκάματο, τι θα πεί έχω εργασιακά δικαιώματα, τι θα πει φθηνό ρεύμα για το λαό. Γιατί είναι ένας από μας και όχι ένας απ’ αυτούς που τελείωσαν τα Κολούμπια και τα Χάρβαρντ και ύστερα ήρθαν για να μας κάνουν τους κυβερνήτες σιγοτραγουδώντας εις υγείαν τα κορόιδα.

  • Θέλεις να είσαι υποψήφιος βουλευτής Γιώργο, το καταλάβαμε…Μην ανοίγεις αντιπολιτευτική κουβέντα με άσχετα θέματα, μεγάλα, που ούτε εσύ τα ξέρεις. Επειδή τάχαμου φταίει η κυβέρνηση .
    Να διάβασε να μάθεις , αν έχεις καημό

    https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1918426/fusiko-aerio-pos-buthistikan-70-oi-times

  • απο αηδιες και μεγαλα λογια τιποτα αλλο..συριζαιαοι ειστε..μεχρι ενα σημαιο δικαιολογειστε..συριζαιος ειναι αστονν..οτι ναναι..ειτε για γελια οταν το τραβατε πιοπερα που δενεχετε ιδεα..ουτε θα εχετε ποτε..για γεια οπωςπαντα..

    • Ο/Η νουδουληδες με μπροσταρη τον μιστερ μπιν μας χαριζετε απλοχερα αφθονο γελιο καθημερινα λέει:

      Μην εχεις αυταπατες…εξω πλεον ο κοσμακις την βλαχοδεξια του ψεΚουλη σου βριζει.
      Δεξιος λεμε και φευγουμε μακρυα για να μην ακουσουμε τις μπαρουφοψεκασμενες θεωριες σας
      τους μισους τους εκνευριζετε και τους αλλους μισους τους κανετε να γελανε μεχρι δακρυων.
      Για γελια και για κλαμματα ειστε εσεις και μετα τις εκλογες που θα ειστε αναμφιβολα 2ο κομμα ακομα περισσοτερο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.