B. Kωνσταντόπουλος: “Γεώτρηση στο Τριγωνικό – Ας πάψουν κάποιοι να επαίρονται, ότι αυτή η γεώτρηση θα λύσει οριστικά το πρόβλημα της ύδρευσης του Τριγωνικού και του Πολυρράχου”

25 Οκτωβρίου 2022
12:28
Επισκέφθηκα την Πέμπτη 22-10-2022 το συνεργείο το οποίο εκτελεί την γεώτρηση στο Τριγωνικό. Η νέα γεώτρηση εκτελείται σε απόσταση μόλις 30 μέτρων περίπου από την υπάρχουσα γεώτρηση. Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός ότι το νερό στο χωριό είχε μολυνθεί εξ αιτίας των εργασιών της γεώτρησης και γι αυτό τον λόγο η δημοτική αρχή εξέδωσε και απαγορευτικό για την χρήση του νερού του δικτύου. Είναι θετικό το γεγονός ότι διενεργείται μια νέα γεώτρηση για την εξεύρεση νερού. Όμως να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Η νέα γεώτρηση δεν προσθέτει νέο νερό. Γίνεται στο ίδιο γεωλογικό ρήγμα που βρίσκεται η υπάρχουσα γεώτρηση και επομένως βρίσκει το νερό που ήδη αντλείται.
Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός, ότι με το που ξεκίνησε η γεώτρηση, το νερό του δικτύου γέμισε αφρούς και γι αυτό υπήρξε από την δημοτική αρχή το απαγορευτικό χρήσης νερού.
Η νέα γεώτρηση λοιπόν θα είναι εφεδρική στην περίπτωση που χαλάσει η υπάρχουσα αντλία και δεν προσθέτει νέο νερό στο χωριό.
Ας πάψουν λοιπόν κάποιοι να επαίρονται, ότι αυτή η γεώτρηση θα λύσει οριστικά το πρόβλημα της ύδρευσης του Τριγωνικού και του Πολυρράχου.
Το πρόβλημα της ύδρευσης του Τριγωνικού και του Πολυρράχου λύθηκε από την στιγμή που έγινε η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, πράγμα για το οποίο φρόντισαν άλλοι, χρόνια πριν υπάρξουν αυτοί που σήμερα επαίρονται.

8 σχόλια

  • Φτανει επιτελους τα παραμυθια σου με δρακους και μαγισσες…
    Τα χρονια που περνανε δεν σου δινουν σοφια και συνεση παρα μονο επαρση και στενομυαλια…
    Ο τοπος ειναι ενας ας βαλουν ο καθενας το λιθαρακι του και ας το επικτροτησουμε….
    Μην τα βλεπεις ολα μαυρα και ολα με το να δειξεις οτι κανεις η εκανες κατι…κριθηκες κρινεσαι και θα κριθεις….Οπως ολοι μας….
    Κουραζει αυτη η αντιπαραθεση γινε περισσοτερο ” γονιμος”….και μαθε να μην σε τυφλωνει το μισος….Δωσε Αγαπη να λαβεις Αγαπη στην ΖΩΗ ΣΟΥ

    ΣΤΟ ΛΕΩ ΦΙΛΙΚΑ ….ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ…ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ….ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ……

  • Λέει κάτι ο Κωνσταντόπουλος που είναι ψέματα;
    Αλήθειες λέει.
    Εκτός αν του στερείτε το δικαίωμα να ελέγχει την δημοτική αρχή. Τότε θα ακυρώσει τον ρόλο του ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  • Βασίλη διεκδίκησε την προεδρία του Τριγωνικό για να αποδείξεις πως μπορείς να κάνεις το χωριό σου υπόδειγμα.

  • Φτανει πια.Δε βαρεθηκες;εχασες δυο φορες.Ασε και καποιον αλλο νεο να ασχοληθει ως επικεφαλης του συνδυασμου.

  • Στο μεταξύ ο Γρεβενά ο πτολεμαιδα ο κρανιδια ο φτάνει πια δεν αλλάζει ούτε τον τρόπο που γράφει….
    Πες τα βρε Βασίλη. Αυτή η πολυποθη περιοχή έχει πια γκωσει από τα “εξυπνοπουλια” τα “τσακάλια” τους νταηδες τους πολυξερους , τα καβαλημενα καλάμια και της λείπει τόσο πολύ η κοινή λογική , η αξιοκρατία , η ενοτητα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.