kozan.gr: Ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης σχολιάζει την αναμενόμενη ανακοίνωση υποψηφιότητας του Χ. Κάτανα για την Περιφέρεια: “Kάποια στιγμή ήταν με τον κ. Καμμένο και κυριολεκτικά καήκαμε από αυτή τη συγκυρία στην χώρα και το έζησα σα βουλευτής…. ” (Βίντεο)

25 Οκτωβρίου 2022
22:07

 Ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης σχολίασε, ερωτηθείς, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West, την αναμενόμενη ανακοίνωση υποψηφιότητας του Χ. Κάτανα για την Περιφέρεια, λέγοντας, μεταξύ άλλων: “Kάποια στιγμή ήταν με τον κ. Καμμένο και κυριολεκτικά καήκαμε από αυτή τη συγκυρία στην χώρα και το έζησα σα βουλευτής…. “.

46 σχόλια

  • Εσύ μην μιλάς γιατί σαν βουέυτής δεν είχες άποψη για κανένα νομοσχέδιο και δήλωνες πάντα παρών γι αυτό καλίτεραείναι να μην μιλάς.

    • Βγαίνει στα παράθυρα σε ατέλειωτους μονόλογους και μιλάει για έργα εκατομμυρίων που… θα…έρθουν. Προσπαθεί να σώσει με τα λόγια ότι μπορεί, γιατί απο έργα, φεεεταααα!!! Η συντριβή πέρχεται!

      • Πρέπει να δείξεις και λίγο από το περιβόητο ήθος σου σε μια υποψηφιότητα που ο καθένας μπορεί να την διεκδικήσει
        Εξ άλλου αυτό ήταν και το πλέω εκτιμά σου (ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ)
        Τώρα τι άλλαξε στην συμπεριφοράς σου
        Και τα χειρότερα έρχονται!

    • Γιατί πρέπει να διαλέξουμε τον λιγότερο Κακό και οι δύο εκπροσωπούν το σκοτάδι
      Ας τους στείλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για το Κακό που έκαναν στον τόπο μας και στην χώρα και να προχωρήσουμε με ανθρώπους που εκφράζουν τις δικές μας ανάγκες.

      • Πολύ ορθή άποψη αλλά βλέπετε να υπάρχει κάποιος σε αυτό τον τόπο που να εκφράζει τις ανάγκες των πολιτών χωρίς να έχει προσωπικό συμφέρον;

  • Τσουζει Σουζι… ;

    Άιντε να δικαιολογήσεις την Δαδαμογια ς.

    Αντε με το 21% χωρίς αντίπαλο…

    Καληνυχτα και αμα δεν μπορείς να κοιμηθείς βαλε τους αυλικούς να σε πουνε παραμυθι για την κυρα απολιγνιτοποιηση και τον άσπρο δράκο

  • Έχεις δίκιο το πιο πάνω σχόλιο (ΧΩΡΙΚΟΣ).
    Ψήφιση στη Βουλή για διάφορα νομοσχέδια κ.λ.π. ο Βουλευτής του Νομού Κοζάνης Κος Κασαπίδης Γεώργιος ψήφιζε πάντα ΠΑΡΩΝ……ΠΑΡΩΝ……ΠΑΡΩΝ…..ΠΑΡΩΝ…. Ποτέ δεν είχε πάρει ξεκάθαρη θέση. Τα λουζόμαστε όλα τώρα. Αρκεί να είναι του κόμματος…….. Ο Γιώργος το καλό παιδί. ΠΑΡΩΝ……ΠΑΡΩΝ….ΠΑΡΩΝ…..ΠΑΡΩΝ…..

  • Μίλησε ο… Πάρτε κυριε Λαχεία το παιδακι πληρώνει την δική μου αμαρτία…

    Και για πες ρε Τζόρτζιο, δεν σου βγαίνουν οι ψήφοι και σε φταίει ο Κατανας ;

    Ξέρεις εσύ μοίρασε μερικά 40αρια ακόμα…
    Θα έρθουν τα ψηφαλάκια

  • Τον πνευματικό του Τον ρώτησε για να τα πει αυτά η οχι ;

    Γιώργο μου σε στήριξα αλλά έτσι όπως τα χεις κάνει και συνεχίζεις ακαθεκτα προς τον γκρεμό δεν βγαίνεις ούτε Πρόεδρος 15μελους

  • Ενω η συγκυρια να κυβερνατε την περιφερεια εσυ με δαδαμογια-κοζατσανη-τσιουμαρη-μανο-μακρυγιαννη σωτηρία,ξυπνα ρε κασαπιδη,με οσφυοκαμπτες συμβουλους προκοπη δεν κανεις,αυτοι για να σωσουν την καρεκλα σε προσκυνανε αλλα ο κοσμος βλεπει να διοικουν καποιοι ανυπαρκτοι και θα το βρεις μπροστα σου,αληθεια αυτοι οι κιανας-ντιο υπαρχουν;κανουν κατι;αφαντοι και αυτοι.

  • Γιωρικα με εσάς δεν καηκαμε απλώς αλλά φέρατε νέο νόημα στις λέξεις χάος διχασμός τρομοκρατία μαρασμός και ανέχεια.
    Καλύτερα μη μιλάς εσύ ειδικά που 20 χρόνια είσαι επαγγελματίας ανύπαρκτος σε όλα τα μεγάλα προβλήματα ήσουν και είσαι απών κι ας ψηφιζες παρών κάποτε
    Καταλαβαίνουμε τον πόνο σου που χάνεις έδαφος μέρα με την μέρα αλλά έτσι είναι κάποτε και οι εφιάλτες τελειώνουν. Με λίγο ξύδι και καμιά συμβουλή από τον πνευματικό σου θα το ξεπεράσεις.

  • Δεν λέω ότι ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ότι ήταν καλός βουλευτής ή περιφεριαρχης. Ο ΚΑΤΑΝΑΣ ήταν και αυτός βουλευτής μπορεί να μα πει τι ψήφισε με ξεκάθαρη γνώμη όπως αναφέρεται από κάποιους;

  • Σαν “βουλευτής” καλά το είπατε. Δεν ήσασταν ποτέ ενεργός βουλευτής αλλά ούτε και περιφερειάρχης. Ουσιαστικά απών στα μεγάλα θέματα της περιοχής…

  • Αντικατέστησε επιτέλους τους ανίκανους που τρώμε στην μάπα τόσα χρόνια και άφησε το ΕΣΠΑ να το τρέξουν οι ικανοί. Όταν κάποιοι δεν τραβάνε τους αλλάζουμε . Δεν καθόμαστε τόσα χρόνια να τους χαϊδεύουμε . 13η θέση τόσα χρόνια σου λέει τίποτα αυτό ή καράβια αρμενίζουνε???

  • Βρε Κασαπίδη για την υποψηφιότητα του σε ρώτησε στην περιφέρεια όπου ακόμη δε βγήκε , εσυ για το 2015 μας λες;
    Προφανώς πρέπει να βρεις ένα καινούριο πολιτικό αφήγημα αυτό δε πιάνει .

    Υστερόγραφο : να σου θυμίσουμε πως μιλάμε για την περιφέρεια, δεν είσαι βουλευτής πλέον , δεν το κατάλαβες ακόμη;

  • 3 χρόνια θητείας και συνεχίζει να έχει σε κύριες θέσεις ανθρώπους που έχουν εμπλοκές . Που είναι το ξεκαθάρισμα που θα έκανε ? Έπρεπε από την πρώτη μέρα που ανέλαβες και είχες την ενημέρωση να προχωρήσεις σε αλλαγές . Δεν το έκανες όμως , γιατί άραγε?

  • Θα τον δούμε και τον Κάτανα . Θα πρέπει να σκεφτεί εξαρχής ποιους θα έχει δίπλα του και με ποιους θα ξεκινήσει αυτόν τον αγώνα. Ήδη πλαισιώνεται από κάποιους έχουν γνωστό στίγμα στην περιοχή μας και κάθε άλλου παρά αγαπητοί είναι .

  • Το να συντηρείς σε θέσεις γυρολόγους κομμάτων , που είναι γνωστοί και μη εξαιρετέοι και να επικαλούνται οι σύμβουλοί σου ότι δεν μπορούσατε να κάνετε αλλιώς είναι γελοιότητα και συντήρηση των καταστάσεων του παρελθόντος. Πρέπει να καταλάβεις ότι αυτοί όλοι είναι πλέον παρελθόν δεν μπορούν να προσφέρουν , γέρασαν ……

  • Σαν τις γαλάζιες ακρίδες που μας κατατρώνε 3.5 χρόνια δεν ξαναείχαμε ποτέ….είστε κατά πολύ χειρότεροι από τον Καμένο και τον Τσίπρα….

  • Η Διαχειριστική πρέπει να ανανεωθεί . Πρέπει να μπούνε ικανά άτομα στις θέσεις και να δώσουν νέα προοπτική στην περιοχή. Αυτοί που είναι τόσα χρόνια εκεί έδωσαν ότι είχαν να δώσουν .Το αποτέλεσμα ήταν να είμαστε όλα τα χρόνια τελευταίοι. Δεν το βλέπεις πλέον ότι δεν μπορούν να δώσουν κάτι άλλο ? Άλλαξε τους επιτέλους!!!!

  • Οι Έλληνες δεν κάηκαν με την επτάχρονη βουλευτική σας θητεία που η τότε κυβέρνηση που στηρίζετε έριξε την Ελλάδα στα βράχια;

  • Είναι πράγματι ανευ λογικής η ανάπτυξη μια περιοχής να κρέμεται από τις αποφάσεις ανθρώπων που δεν πρόσφεραν ποτέ κάτι. Ξεζουμίζουν υπηρεσίες με απώτερο σκοπό να είναι στα πράγματα χωρίς καμία ουσία και αποτέλεσμα. Είστε άξιοι της μοίρας σας!

  • κασαπιδη αφου εισαι μαγκας και τα εκανες ολα σωστα γιατι δεν θα ξαναβαλεις υποψηφιος? ξερεις γιατι, γιατι θα παρεις την τετραγωνικη ριζα του 9, εις μακρος !
    σε πειραξε ο κατανας και ο καθε κατανας … αιντε

  • Ο μαυροκορδάτος έβαλε κιλά πάλι . Κρατήστε τον και ταίστε τον. Ξέρετε εσείς που δεν μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί του . Το παραμύθι πάει σύννεφο. Τον εαυτό σας δουλεύετε ρε πάρτε το χαμπάρι.

  • Μια ερώτηση Κασαπ αυτός ό τζο που έχεις εκεί τι κάνει όλη την ημέρα . Πλέκει ? Γιατί δουλειά όλα τα χρόνια όπου και να τον έβαλαν δεν έκανε ποτέ. Βαρύ πεπόνι.

  • Ποτέ άλλοτε η Περιφερειακή αρχή δεν ήταν τόσο ανύπαρκτη οσο η σημερινή. Και όσο αφορα τον δήμο Κοζάνης με την επίσης ανύπαρκτη δημοτική αρχή,τα πράγματα συνδυαστικά είναι τραγικά. Ελπίζουμε και ευχόμαστε τόσο ο περιφερειάρχης όσο και ο δήμαρχος να θέσουν την υποψηφιότητά τους στην κρίση του λαού!!!!!!

  • Ανύπαρκτος
    Άχρωμος
    Ανίκανος είσαι άφαντος απο τα χωριά όλης της Περιφέρειας δεν έπραξες απολύτως τίποτα!!!
    Ο Κατανας είναι Άξιος γιατί είναι αεικίνητος και αγαπάει τον τόπο!

  • ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ,,,ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙΚΑΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ,,,,,,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ε Ε Ε ΚΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ…..ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ…..

  • Στην Καστοριά οποίος έχει μαζί του τον Σαββόπουλο θα είναι πρώτος συνδυασμός, όπου είναι υποψήφιος θα πάρει πάνω από 7000 ψήφους,απλά και καθαρά.

  • Μιλάνε αυτοί που αλλάζουν τα κόμματα σαν πουκάμισα και αναλόγως την περίπτωση και πως βολεύει.
    Τουλάχιστον ο Κασαπίδης μπορεί να μην έδειξε το κραυγαλέο έργο που πολλοί περιμέναμε αλλά αλλαξωκ@λιές δεν έκανε….
    Άσε που υπάρχουν πολλοί αποτυχημένοι πολιτικάντηδες σε αυτή την περιφέρεια που περιμένουν ώς κοράκια την υποψηφιότητα του οποιοδήποτε που μπορεί να αλλάξει το πολιτικό βαρόμετρο της περιοχή για να βγούνε μετά κραυγαλέα να στηρίξουν τους ανερχόμενους αστέρες της πολιτικής….διάττοντες θα είναι, πεφταστέρια θα είναι…θα δείξει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.