Η επίσημη ανακοίνωση του Χ. Κάτανα για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας: “Δυστυχώς η σημερινή Περιφερειακή Αρχή απέτυχε!” (Βίντεο)

26 Οκτωβρίου 2022
12:12

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Χαρίσιος Κάτανας

Γραφείο Τύπου

Φίλες και φίλοι, συμπολίτες, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που δεν περιορίζεται σε κομματικά πλαίσια, αλλά αφορά όσους θέλουν να προσφέρουν.

Είμαστε απ’τις φτωχότερες και λιγότερο ανεπτυγμένες περιφέρειες. Τα παιδιά μας ξενιτεύονται και τα εγγόνια μας θα πεινάσουν. Η σημερινή περιφερειακή αρχή απέτυχε. Οι μεγαλοστομίες και βεβαιώσεις του τύπου ” Το υδρογόνο είναι η λύση” την ώρα που οι πολιτικές τους παγώνουν και φτωχοποιούν τους πολίτες , έχουν ως αποτέλεσμα η κατάρρευση να επιταχύνεται.

Γνωρίζω ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε, έχουμε χαρτογραφημένη την κατάσταση και θα ασκήσουμε αυστηρή κριτική στην περιφερειακή αρχή.
Θα φέρουμε λύσεις γιατί έχουμε ευθύνη απέναντι στους πολίτες για την ζωή και το μέλλον τους. Θα κινηθούμε με βάση την αλλαγή διοίκησης από την προσωπική και αδιαφανή μονοκρατία στην σύγχρονη λειτουργική Περιφέρεια.

Στόχος μας να δώσουμε “ταυτότητα ανάπτυξης” στην Δυτική Μακεδονία. Θα χτίσουμε όλοι μαζί μια σύγχρονη και ανθρώπινη Περιφέρεια.

Η κοινωνία των πολιτών με όπλα: την όρεξη, την τεχνογνωσία και την αγάπη για τον τόπο ξεκινάει αυτό τον αγώνα μέχρι τέλους με φόντο και στόχο την ΝΙΚΗ.
Εμείς γνωρίζουμε από δουλειά, το έχουμε αποδείξει.

Λέμε ΟΧΙ στους αποτυχημένους της εξουσίας. Όλοι μαζί μπορούμε και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

128 σχόλια

    • Πολίτες -κληρικοι-νεολαιοι στηρίζουν και ξεκινούν αγώνα για τον ηγέτη ΧΆΡΗ ΚΑΤΑΝΑ
      ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ αποκαλύφθηκε σε όλους αυτούς ότι είναι χαρτογιακας.
      ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΤΈΛΟΣ!!!!!

  • Αισθητική διαφήμισης στο “τηλεφώς” το 1990 …. Ξύλινη τετριμμένη γλώσσα που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά από όλοιυς κάθε τετραετία… συνθήματα βγαλμένα από την κασέλα….δυστυχώς με παρωχημένη αισθητική και λαϊκίστικη υποσχεσιολογία δεν χτίζεις μια σύγχρονη περιφέρεια!

    • Ο συνδυασμός νίκης προοπτικής και ανάπτυξης τρομάζει τον κασαπιδη και τους αυλικούς που τρώνε με χρυσά κουτάλια.
      ΚΑΤΑΝΑΣ ηθος επιτυχία συνέπεια.
      ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΤΈΛΟΣ!!!!!

      • Καιρος να ασχοληθεί ο Κασαπιδης με τις λεβαντες του μόνο

        Για αυτό καλός είναι

        Η περιφέρεια χρειάζεται ικανούς με ιδέες

        Προχώρα Χαρη

    • Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να έχει την ίδια επιτυχία με τα “άγρια βατόμουρα” του Κασαπίδη, αλλά πάει σίγουρα για “Χρυσό Βατόμουρο”

      • Ξεκινάς από λάθος σκεπτικό. Δε χρειάζεται να είναι κάποιος γκουρού ούτε ειδικός για να καταλάβει αν κάτι είναι καλό ή όχι. Ζούμε στο 2022 και έχουμε και μέτρο σύγκρισης σε TV και social media, και αντίληψη του κιτς. Δε θα σχολιάσω το πόσο βαρετό είναι το βίντεο, ειδικά όμως στο τέλος που περπατά στην πλατεία της Κοζάνης και το πρόσωπο του φαίνεταιι μαύρο, μάλλον παραπέμπει στο “μαύρισμα” στις εκλογές.

        • Προφανώς με τόσες ¨γνώσεις” μάλλον ή ο γνωστός ¨δημοσιογράφος” πολλών κυβικών είσαι ή στεναχωρέθηκες που ο κύριος Κάτανας δεν σου έδωσε την παραγωγή. Βράσε στο ζουμί σου γιατί ο κόσμος προχωράει και απόψεις ¨κιτς” σαν τις δικές σου που βλέπουν το δέντρο, και όχι το δάσος δεν έχουν χώρο στην πορεία που ξεκίνησε.

          • Καμία σχέση με τέτοια, μακριά από μας παπαγαλάκια και αυλικοί καρδιναλίων της πολιτικής. Έπεσες τόσο έξω που σε συμβουλεύω να μη περνάς ούτε απέξω από προποτζίδικο, μιας και το σκεπτικό σου είναι εκτός τόπου και χρόνου. Φυσικά ως υπαίτιος αυτού του αποτελέσματος προσπαθείς να υπερασπιστείς το τερατούργημα σου και νοιώθεις την ανάγκη να υπερασπιστείς τη “δουλειά” σου. Πήγαινε στα οκτάμηνα, ίσως εκεί φανείς περισσότερο δημιουργικός, γιατί εδώ άνθρακας ο θησαυρός.

    • Λυπάμαι πρέπει να αλλάξεις πλατφόρμα και περιφέρεια φίλε μου.Τα 40αρια σου επέτρεψαν να εχεις , να βλέπεις Netflix και να χεις και άποψη έτσι;Βολέψου με το cobra Kai….Ευγε….Συνηδητοποιημενος πολίτης.

  • Ελεος με εκανες και γέλασες χάρη κατανα και θα με αναγκάσεις να ψηφίσω τον Κασαπίδη…ελεος χάρη προσγειώσου.

    • Εσυ Κασαπίδη άσε τις πονηριές. Ούτε τον εαυτό σου δε θα ψηφίσεις στις εκλογές.
      Αυτοκτόνησες πολιτικά από το μοίρασμα στα 40αρια στα δικά σου παιδιά.

    • Θα σε αναγκάσει ο Κατανας να ψηφίσεις Κασαπίδη;χαχαχαχα θα πάρουμε τα βουνά με την επιχειρηματολογία σου…

  • Και τώρα καιρός κάποιοι να βγούνε απο την κρυψώνα τους , κύριε Κασαπίδη είστε εδώ ;

    Να απαντήσετε με πράξεις απέναντι σε σοβαρούς παίκτες ;

    Εγώ πάντως δεν θα σε ψηφίσω ξανά Γιώργο , ακόμα το μετανιώνω και εγώ και η Φλώρινα πλέον έχουμε εναλλακτική για να απαλλαγούμε , και είναι και ελεύθερος επαγγελματίας , ξέρεις σαν εμάς που μας έσφιγγες το χέρι το 2019 και μετά εξαφανίστηκες.

  • Ευτυχώς που θα αναλάβεις εσύ και θα μας σώσεις. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Μία υποψηφιότητα πού δυστυχώς δεν δίνει καμία μα καμία προοπτική και ελπίδα.
    Άνθρωποι χωρίς σταθερότητα το μόνο πού επιδιώκουν είναι το προσωπικό τους συμφέρον.
    Από την ΑΦΆΝΕΙΑ ο “υποψήφιος περιφερειάρχης” το 2014 υποψήφιος με τον κ. Καρυπίδη.
    Σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να αιτιολογήσει παραιτήθηκε και εντάχθηκε στο άρμα των ΑΝΕΛ όπου για 6 μήνες έγινε κάτοικος της βουλής.
    Όταν αντελήφθη ότι η Νέα Δημοκρατία θα γινόταν κυβέρνηση επέστρεψε και μάλιστα διεκδίκησε θέση υποψήφιου βουλευτή.
    Αφού λοιπόν δεν πήρε το χρίσμα τώρα θυμήθηκε ότι πρέπει να γίνει σωτήρας του τόπου (περιφερειάρχης)!!
    Ευχαριστούμε κ. Χάρη αλλά δεν θα πάρουμε!!!
    Δεν σας εμπιστευόμαστε!!!

    • ΚΑΣΑΠΙΔΗ και αυλικοί ξέρετε τι σας περιμένει αυτούς τους 11 μήνες???
      Η ακεραιότητα το ήθος η πολιτική πυγμή και φυσικά η αλληλεγγύη που χαρακτηρίζει τον ΧΑΡΗ ΚΑΤΑΝΑ δεν έχει καμία σχέση με τον κασαπιδη και την αυλή του.ΝΕΑ ΑΡΧΗ.
      ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΑΡΧΉ!!!!!

    • Έτσι σου είπαν να λες; Ποιον πείθεις ; Όταν έτρεχε μέχρι το 2019 για τον Κασαπίδη ήταν καλός τότε ε; Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί που σας πήραν χαμπάρι στο γραφείο του Κασαπίδη . Να τελειώσει η θητεία σας να ξεμπερδεύουμε με εσάς. Χάρη προχωρά ο κόσμος σε θέλει και αυτό τους ανησυχεί τρέλα!

  • Απλά κλάμα!
    Το ότι τον παίρνει η κάμερα ενώ από το drone ενώ μονολογεί περπατώντας , το κορυφαίο σημείο του video!
    Κι επί της ουσίας, αφού δεν τον κατεβάζει λόγω αντιδράσεων η ΝΔ βουλευτή (όπου θα ζορίσει η κατάσταση αν οι έδρες είναι μόνο 4 τελικά), είπε , ε τι να κάνουμε , ας κατέβουμε Περιφέρεια. Στην τελική θα τρέξουν κάποιοι , για να βγει μόνο αυτός Σύμβουλος
    Αλι και τρισαλι

  • Επιτέλους ήρθες !!!!!!!!!!!
    Τόσες φωτογραφίες τόσο καρό να πάνε τζάμπα.
    Μην ακούσω τίποτα τρελό και από εσένα ότι το ψάχνεις 7 χρόνια και εσύ !!!!!!!

  • Προς όλους που διεκδικούν περιφέρεια ή δημο ο κόσμος ας κοιτάξει τον καθένα ξεχωριστά από πού ξεκίνησε και που έφτασε και αν μπορεί να συνεχίσει Σε αυτό που Ανέλαβε
    Όχι χαρτογιακάδες
    Όχι πολιτικά τζάκια
    Όχι Σε αυτούς που απέτυχαν
    Όχι στα ίδια λάθη
    Όχι στα ψέματα
    Ναι Στους νέους
    Ναι στους Άφθαρτους
    Ναι τους αυτοδημιούργητους
    Ναι στους αποφασιστικούς
    Ναι στην αλήθεια και την ειλικρίνεια

  • Να κ ένας που λέει την αλήθεια χωρίς φόβο κ έχει μεράκι για αυτό τον τόπο το έχει αποδείξει τόσους ανίκανους δοκιμάσαμε φτάνει να μπει κ ένας άξιος !

  • Αυλοκολακες του Κασαπιδακου ξυδακι μπολικο να σας περασει ο πονος. Αυτα που περασαμε μαζι σας δεν προκειται να τα περασουμε ουτε με τον Κατανα ουτε με κανεναν αλλο. Ησασταν οτι πιο επικινδυνο περασε ποτε απο την περιφερεια τα τελευταια 20+ χρονια. Αντε γεια και καλη διαμονη τωρα στο χρονοντουλαπο.

  • Τρέμουν καρέκλες !!! Ήρθε ο Κατανας !!! Την νεολαία κατανα αυτή είναι το μέλλον του τόπου !! Είμαστε δίπλα σου!!

    • Μια χαρά εσείς εμείς οι απλοί και αδικημένοι σε όλα τα επίπεδα, εκεί πάνω στη ΖΕΠ τι λέει ; Σας ευχόμαστε να χαρείτε τους υπόλοιπους 11 μήνες. Επιτέλους ένα δικό μας παιδι του αγώνα και της πιάτσας.
      Χάρη θερμά συγχαρητήρια!
      Ταρακούνησες το κατεστημένο.

    • Εκεί που θα πας εσυ σε λίγο καιρό πάει ο κατανας, στην ανάληψη των καθηκόντων στην περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας.
      Χωράνε και οι αυλικοί του Κασαπίδη σε κακιά γωνία .

  • θα είχε τρελό γέλιο να του πούνε από ΝΔ κατέβα για βουλευτής και να ακυρώσει την υποψηφιότητα για περιφέρεια γιατί μια χαρά θα το έκανε αν του κάνανε πρόταση. Δυστυχώς ο ίδιος είναι αμεταονόητος πιστεύω όμως αυτή η ομάδα ανθρώπων που λέει ότι έχει να του πει δυο λόγια καλύτερα

  • Mε τι γνώσεις ο κ.Κατανας θα διαχειριστεί τους πόρους της ΠΔΜ για καινοτομία, επιχειρηματικότητα, ενέργεια, περιβάλλον, δημόσια έργα. Κλπ.; Έχει αυτοδιοικητική εμπειρία η ικανότητα; Οι καιροί δεν χωρούν πειράματα!

  • Αν κάνει ένα καλό ο Κατανας είναι ότι κάποιες πολιτικες αρκουδες ξυπνάνε από την χειμερία νάρκη που έπεσαν αυτοί και όσοι γνωστοί τους τσίμπησαν τα 40αρια…

    Ευλογειτε αδελφοί μου τον πρίγκιπα Γεώργιο στον πολιτικό γάμο εν κανά, να κάνει το νερό υδρογόνο

  • Γεννημένος επανάστασης γιατί προέρχεται από την σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ
    Φοβερός συνδυασμός για καταποντισμό της περιοχης

  • Όσοι ανησυχούν για το αν συμπληρώσει ψηφοδέλτιο ας ρωτήσει τον Κασαπιδη τι γίνεται για παράδειγμα ηταν περίπου 40 στην Κοζανη βγηκαν οι 11 οι υπόλοιποι τι εγιναν το ιδιο και στις αλλες Περιφέρειες, τους εχει από κοντά η Γκατζαβελη θα κατεβει; Φλώρινα; Καστοριά Πτολεμαΐδα αντίστοιχα;

  • Τα μελομακαρονα και τα είδη κυλικείου τελείωσαν.
    Πλαστικό στο χέρι και με μέτρο τα Χριστούγεννα γιατι παχαινουν

  • Βλεπω να κλείνετε στο μοναστήρι ο Κασαπιδης μετά από αυτό
    Θα είναι στον φυσικό του χώρο
    Η περιφέρεια είναι Κατανας

  • Συγχαρητήρια κύριε Κατανα για αυτή σας την απόφαση
    Πολύ λογική ιδίως αυτή την χρονική στιγμή που έχουμε πρόβλημα με τις θέσεις εργασίας που χάθηκαν Και μια περιφερειακή αρχή που το μόνο που κάνει είναι να είναι θεατές σόλο αυτό που διαδραματίζεται στην Δυτική Μακεδονία μην μπορώντας να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα κύριε ΚΑΤΑΝΑ σας εύχομαι καλή επιτυχία

  • Διαβάζουμε με τι γνώσεις θα διαχειριστεί ο Κατανας την Περιφέρεια.

    Πάντως με όχι αυτές που αφορουν κηπακους, πετουρα τραχανά σιρον και φουστουρο.

    Είδαμε την αρχή Κασαπιδη 12% απορρόφηση πόρων με ένα 1,6 δις ντεμεκ διαθέσιμα…

    Α ρε γκιουμια κάνατε την Περιφέρεια… Πωπό να το πουμε σεμνά και μιλάτε.

    Κατανα ρε και με τα δυό χέρια.
    Δυο παιδια και τα δυό στην Γερμανία και περιμένω να έρθουν με την ανάπτυξη του υδρογόνου.

    Νουμερα μιλάτε δεν ντρέπεστε.
    Ασχολείστε με το αν κατεβαίνει ο Κατανας, κοιτάξτε το χαλι που μας φέρατε όσους από εμάς δεν είμαστε στο κλάμπ σας να μας δώσεις με 3 ΑΦΜ 40.000€ στο καθένα.

  • Ο κύριος κασαπίδης μας προειδοποίησε όταν είχε βγει περιφερειάρχης κάνετε κοτούλες και κυπακους για να ζήσετε εσείς καλά κι εμείς καλύτερα εμείς βέβαια τρώγοντας με χρυσά κουτάλια μην ξεχάσουμε και τα σαρανταριά που πήραμε

  • Με την γέφυρα των Σερβίων τι κάνετε μήπως το κάνατε γαργάρα κι αυτό ακόμα με τα φανάρια είμαστε ύστερα από τέσσερα χρόνια Συγχαρητήρια για το μεγάλο έργο να τοποθετήσετε φανάρια στην άκρη της γέφυρας είναι κι αυτό ένα έργο του NETFLIX Προσεχώς στους κινηματογράφους κύριε Κασαπίδη

  • Χαρη προχώρα και δώσε να καταλάβουν κάποιοι ότι είναι άχρηστο

    Η περιφέρεια χρειάζεται ριζική αλλαγή για τα παιδιά μας

  • ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΣΠΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2015 ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

      • ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΕΕΕΤΑ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!!

        • Χειροτερο απο τον Κασαπιδη και την ψεκοΝουδουλα με τα 35.000 φερετρα που γεμισε την Ελλαδα με τα δηθεν εξυπνα μετρα της δεν προκειται να βρεις.
          Οποτε ολοι οι υπολοιποι θα ειναι εστω και λιγο καλυτεροι απο δαυτους.

  • Δεν έχει προηγούμενο αυτό που θα βρει τον Γιώργο μας

    Έφαγε καλή κεραμίδας αν και το περίμενε

    Ετσι του χρειαζοταν

  • Πού τα βρίσκεται αυτά τα σχόλια τρολάκια τού Κάτανα και τα γράφετε;
    Άλλη δουλειά δεν έχετε;
    Στο τέλος ούτε ψηφοδέλτιο δεν θα μπορέσει να κάνει ο πολύς χάρης!!!
    Καληνύχτα Δυτική Μακεδονία.

  • Πω ρε κατανα ολόκληρη ανεμοθύελλα σήκωσες πάλι πολύ αντίδραση εδώ μέσα να δω τι θα γράφουν όταν θα βγεις περιφερειάρχης

  • Η αποτυχία είναι δεδομένη της περιφερειακης αρχής
    Εδω τον πουλάνε οι δικοί μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο

    Ο Κατανας και θέλει και μπορεί να φέρει την αλλαγή

  • Η μη κατάρτιση ψηφοδελτίου θα τον διαλύσει ψυχολογικά αλλα αυτά εχει η πολιτική και ο ψαρής ειναι δυνατός , μετα μοορει να διεκδικήσει δήμο

  • Περιμένω την μέρα που θα βγει και θα αρχίσει πραγματικά να δουλεύει η περιφέρεια να σας δω τότε Κασαπιδαιοι

      • Το 2019 εκλέχτηκε γιατί σχεδίασαν άλλοι.το σημερινό επιτελείο αποδείχθηκε ανίκανο.η πολιτική κασαπιδη έφερε τραγωδία στην δυτική Μακεδονία.ο ΚΑΤΑΝΑΣ ξέρει από δουλειά το έχει αποδείξει.η αναμέτρηση θα φέρει τη ΝΊΚΗ και την ΚΆΘΑΡΣΗ.
        ΥΓ: αυλικοί Κοζάνη και Καστοριά γραμμή για ΟΑΕΔ.

  • ξεκινησαν τα τρολακια του Κατανα…..

    αλλος αχαμπαριαστος κ αυτος εδω που οσο ηταν μεσα στην πολιτικη δεν ηξερε να κανει κρα για τον τοπο του!!!!!

    τωρα θυμηθηκε…ασε μας ησυχους Κατανα αχαμπαριαστε κ εσυ!!!

  • Και μόνο που είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δημιουργεί θέσεις εργασίας και έχει την διάθεση και την τόλμη αλλά και το ποιο σπουδαίο το δημοκρατικό δικαίωμα να διεκδικήσει οποιαδήποτε θέση στα κοινά πρέπει να δείξουμε σεβασμό και δημοκρατικό πολιτισμό.
    Γιατί μια τέτοια απόφαση θέλει αρκετές θυσίες .Οικονομικές ,επαγγελματικές και οικογενειακές.
    Όσοι προσπαθούν να αποτρέψουν με γελοία επιχειρήματα και κορώνες οποιονδήποτε πολίτη να συμμετέχει στα κοινά απλά δεν εκφράζουν το δημόσιο αίσθημα αλλά προσωπικά και άλλα ιδιοτελή συμφέροντα τα οποία δυστυχώς τα ζούμε στην περιοχή μας
    Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και ο κάθε πολίτης έχει υποχρέωση να δώσει κάθε λύση στο πρόβλημα που προκύπτει και φυσικά θα κριθεί από τον λαό και όχι από εντεταλμένους λεγεωνάριους της αυτοδιοίκησης και του κοινοβουλίου που κατάντησαν ισοβίτες στα αξιώματα και στο εύκολο χρήμα από τον φορολογούμενο πολίτη.
    Το γενικό συμπέρασμα που προκύπτει σήμερα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι ότι η σημερινή Περιφερειακή Αρχή δεν έχει ανταποκριθείτε στις προσδοκίες των ψηφοφόρων και φυσικά θα κριθεί στις εκλογές που έρχονται.
    Και φυσικά όσο περισσότερες υποψηφιότητες θα υπάρξουν τόσο δημοκρατικά και ελεύθερα θα αποφασίσουν οι ψηφοφόροι των τεσσάρων Περιφρειακών Ενοτήτων.
    Αν είναι ευχαριστημένοι με την σημερινή Περιφρειακή Αρχή την ξαναψηφίζουν αν όμως δεν είναι τότε πρέπει να επιλέξουν δημοκρατικά πάντα από τους άλλους υποψηφίους.
    Και κατα την άποψη μου χωρίς κομματικά χρίσματα και κομματικές δευσμεύσεις
    Ας αφήσουμε επιτέλους την δημοκρατική βούληση του καθένα και της καθεμιάς να επιλέξει χωρίς ….μεσολάβηση.Γιατί τότε δεν υπάρχει συμμετοχική δημοκρατία αλλά κομματοκρατία…

    • Μπράβο για τη λογική που αποπνέει το σχόλιο. Γιατί με τις κότες και τα βατόμουρα κοντεύαμε να σαλτάρουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.