kozan.gr: Γέμισε από κόσμο το προαύλιο του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης στην παράσταση διαμαρτυρίας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Παιδιατρική σε σχέση με τη λειτουργία της (Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Οκτωβρίου 2022
12:50

 

Γέμισε από κόσμο το προαύλιο του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης στην παράσταση διαμαρτυρίας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Παιδιατρική σε σχέση με τη λειτουργία της.

 

 

 

19 σχόλια

  • αν θελατε να πειτε γεμισε με κοσμο το προαυλιο έπρεπε να δημοσιευσετε λιγότερες φωτογραφίες.. οχι οτι δεν είναι δικαιο το αίτημα πράγμα που θα έπρεπε να ξεσηκώσει ολους μας .. ομως η κυρία βουλευτής του Συρίζα καπελώνει τον αγώνα και ματαιώνει καθε διαθεση μας για συμμετοχή…

    • Άλλοι είναι στην κυβέρνηση…δεν επιχείρημα αυτό. Άλλοι διαχρονικά απαξιώνουν την περιοχή μας με πολιτικές επί χρήμασι. Το νοσοκομείο θα παραμείνει Δημόσιο είτε το θέλουν είτε όχι.

    • Ελα κρυφοδεξιουλη μην κρυβεσαι αλλο βγαλε το αντι-συριζα μενος σου σε πηραμε χαμπαρι κωστακη.
      Κυβερναει ο ψεΚουλης σου και δεν λες τιποτα
      και καθεσαι και γραφεις κατεβατα για τον Συριζα και την Βεττα που δηθεν καπελωνει αγωνες στο θολομενο σου μυαλο. Και θες τωρα να πιστεψουμε οτι εισαι αντικειμενικος και αγωνιστης ταχα που κοπτεσαι για τα νοσοκομεια και τις παιδιατρικες.
      Αντε γεια Κωστακη , πηγαινε σε κανενα μπλε γραφειο λεω εγω καλυτερα.

    • Αν το κκε ενδιαφέρεται να μην κλείσει η παιδιατρική και διαμαρτηρεται τότε είμαστε όλοι κκε
      Εσύ τι είσαι και δηλώνεις απόν από αυτή την κινητοποίηση δεν σε αφορά;; μήπως είσαι εκτός τόπου και χρόνου ή είσαι βαλτός από αυτούς που προκαλούν το κλείσιμο των δημόσιων Νοσοκομείων!!

  • Πάλι το εργατικό Κέντρο Κοζάνης απουσίαζε.
    Τι φοβάται μήπως πέσει η κυβέρνηση;
    Αύριο και τα δικά τους παιδιά μπορεί (το απεύχομαι) να χρειαστούν την παιδιατρική κλινική.

  • Για μια ακόμα φορά εκμετάλλευση μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!!και εκεί που λες ότι γίνεται μια προσπάθεια να συγκεντρωθεί ο κόσμος ο κόσμος της κοζανης!!!!όχι ο κόσμος του Συριζα του ΚΚΕ η ακόμα ακόμα της ΝΔ!!!Έλεος μια φορά ας αφήσουμε τα κόμματα και ας κατέβουμε σαν απλοι πολίτες!!!Πολλά Πολλά συγχαρητήρια στους δύο παιδιατρους που κανουνε προσπάθειες και κρατανε την παιδιατρική!!!

  • Κοιμόμαστε όρθιοι σ αυτήν την πόλη…ισοπεδώνουν τα πάντα και αντί να είμαστε όλοι στους δρόμους να διεκδικούμε βρίσκουμε δικαιολογίες… μπράβο στον κόσμο που πήγε, ας ελπίσουμε να ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι για όλα τα θέματα. Όσο για τα σχόλια των εγκάθετων που προσπαθούν να υποβιβασουν κάθε προσπάθεια δημοτών σε κάθε δημοσίευση, έχω να τους πω ότι όσοι έχουν νοοτροπία σαν και εσάς είναι ο λόγος που αυτή η πόλη έχει πιάσει επίπεδο κάτω του δαπέδου.

  • Μην φωνάζετε πολύ και ξυπνήστε τον πρόεδρο του ΕΡΓΑΤΙΚΟΎ ΚΈΝΤΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΒΡΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

  • Μια φορά να μην είναι πολιτικοποιημένο ένα συλλαλητήριο δε γίνεται. Ευκαιρία για πάρτυ των αποτυχημένων πολιτικα ιατρών και στελεχών . Νοιαστειτε επιτέλους για τα αληθινά προβλήματα.

  • Χάσαμε την ουσία και ασχολούμαστε με τη συνουσία… Το πα ευγενικά γιατί δεν θέλω να χυδαιολόγω…. Ντροπή σας και μόνο που αναφέρεστε σε κόμματα σε τόσα σοβαρα ζητήματα που αφορούν την υγεία και τη ζωή των παιδιων μας…. Αλλα αυτα μας αξίζουν αυτά έχουμε… Ντροπή μας και μόνο….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.