Συνάντηση Δημάρχου Εορδαίας με τους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κοζάνης

26 Οκτωβρίου 2022
14:23

 

 

Με τους  Προϊσταμένους των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Αθανάσιο Παπαευαγγέλου και Βασιλική Βόντσα αντίστοιχα, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

Στην συνάντηση, η οποία είχε κυρίως εθιμοτυπικό χαρακτήρα, συζητήθηκαν κυρίως θέματα τα οποία αφορούν κτιριακά ζητήματα καθώς και την εν γένει καλύτερη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Εορδαίας.

Ο κ. Πλακεντάς τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή η  δημοτική αρχή στάθηκε στο πλάι των διευθυντών και με αμοιβαία συνεργασία, όλο αυτό το διάστημα, επιτεύχθηκε η συνεχής εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας.

Τέλος ο Δήμαρχος Εορδαίας σημείωσε ότι η αρωγή του δήμου προς τα σχολεία θα συνεχιστεί  απρόσκοπτα, ενώ να υπογραμμιστεί ότι έγινε μία πρώτη συζήτηση που αφορούσε την προοπτική συνεργασίας μεταξύ δήμου και διευθύνσεων εκπαίδευσης, κυρίως σε δράσεις με πολιτιστικό αποτύπωμα

6 σχόλια

  • “επιτεύχθηκε η συνεχής εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων”
    Λέει ο δήμαρχος, του οποίου το δημαρχείο είναι δίπλα στο 2ο ΕΠΑΛ, που δεν έχει αίθουσες να κάνουν μάθημα τα παιδιά, δέχεται μαθητές μετά από κλήρωση και τα παιδιά που καταφέρνουν να εγγραφούν κάνουν μάθημα σε προκάτ αίθουσες. Δώστε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο. Θα σας δώσουμε κι εμείς όταν έρθει η ώρα.

  • Σαν μητέρα μαθητών λυκείου στην Πτολεμαιδα θα ήθελα να ενημερωθώ από την υπεύθυνη της δευτεροβάθμιας γιατί δεν ζητάει από τα λύκεια να ορίσουν συγκεκριμένη μέρα ενημέρωσης γονέων ανά τάξη ή τμήμα ; Τόσο δύσκολο είναι ; Φεύγουμε από τις δουλειές μας πηγαίνουμε μια τυχαία μέρα δεν ασχολείται κανείς και ψάχνουμε στα τυφλά κάποιον φιλότιμο να μας μιλήσει … Το γεγονός αυτο δείχνει οργάνωση ; Συντονισμό ; Ενδιαφέρον για το μαθητή ;

  • ΑΚΥΡΟ!!! ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ!! ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΤΕ
    ΣΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!!!! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ!! ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!! ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ!! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!

    • Θα έπρεπε να είστε ΣΥΝΕΧΩΣ στο σχολείο, όλοι οι καθηγητές από τις 08:00 έως τις 14:00. Αυτό είναι το εργασιακό σας ωράριο. Άρα σε όποιο διάλειμμα έρθει γονέας πρέπει να μπορεί να βλέπει τον καθηγητή και όχι να του λένε ότι “σχόλασε”!!

    • Δηλ όταν ο Διευθυντής δεν ασχολείται ο προϊστάμενος δεν τον ελέγχει ; Το Υπουργείο λέει ότι πρέπει στην ιστοσελίδα του σχολείου να αναφέρονται οι ώρες που μπορεί ο γονιός να βρει τον καθηγητή . Στο δικό μας το λύκειο ακόμη ψάχνονται …

  • Έχετε δίκιο, αλλά πρακτικά είναι λίγο δύσκολο, γιατί μιλάμε για πολλές ειδικότητες και πάρα πολλοί εκπαιδευτικοί πηγαίνουν σε περισσότερα από ένα σχολεία, μέχρι και πέντε. Δεν είναι ένας ο εκπαιδευτικός που διδάσκει στο τμήμα όπως στην Πρωτοβάθμια. Οπότε.. Αναγκαστικά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία ή κατά την επίδοση της βαθμολογίας τετραμηνου, που είναι όλοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.