Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης: Ολοκληρώθηκε παραγωγικά και με μεγάλη επιτυχία η διήμερη επίσκεψη του Τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστα Ζαχαριάδη στην Κοζάνη

26 Οκτωβρίου 2022
15:04

 

Ολοκληρώθηκε παραγωγικά και με μεγάλη επιτυχία η διήμερη επίσκεψη του Τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστα Ζαχαριάδη, στην Κοζάνη παρουσία της βουλεύτριας ΠΕ Κοζάνης, Καλλιόπης Βέττα.

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης με θέμα «Δικαιοσύνη παντού – Οι 6 Εθνικές Προτεραιότητες» και με ευρεία συμμετοχή μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπου αναλύθηκε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης που παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τα παρακάτω μέλη του Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, τον πρόεδρο και Δήμαρχο Γρεβενών κο Δασταμάνη Γιώργο, τον Δήμαρχο Εορδαίας κο Πλακεντά Παναγιώτη, τον Δήμαρχο Δεσκάτης κο Κορδίλα Δημήτρη και τον εκπρόσωπο του Δημου Κοζάνης κο Φλώρο Μάρκο. Με γόνιμο διάλογο αναλύθηκαν τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ειδικά στην περιοχή, που έχει την ιδιαιτερότητα να αντιμετωπίζει πολύ μεγάλη ανεργία και την βίαιη απολιγνιτοποίηση πέρα από τα προβλήματα που πλήττουν όλη την υπόλοιπη χώρα.

Επίσης, δόθηκαν συνεντεύξεις τύπου σε τοπικά μέσα και απαντήθηκαν ερωτήσεις κυρίως σχετικά με το μέλλον της περιοχής αλλά και το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης

10 σχόλια

  • Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ

    Ονειρεύεστε μία Ελλάδα πολυεθνική, πολυπολιτισμική και πολύ-θρησκευτική. Απεχθάνεστε οποιαδήποτε μορφή εθνικού και γι’ αυτό επιχειρείτε να «καθαρίσετε» την ιστορία. (Οι μακεδονομάχοι ήταν τζιχαντιστές!). Έτσι εγκαταλείπετε τον πατριωτισμό στα χέρια της Χρυσής Αυγής

  • Ειμαι περιεργος να δω τι θα κανουν μετα την νεα ηττα στις εκλογες τον τσιπρα,γιατι ο τσιπροκιο και 100 φορες να χασει εκλογες δεν τον βλεπω να κουνιεται απο την προεδρεια του τσιριζα!!! Θα πεσει πολυ γελιο!!!!

    • Ποια ηττα βρε δεξιοτρολ? Ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι το συνονθυλευμα του ψεΚουλη σου μερα με τη μερα καταρρεει ολο και περισσοτερο? Ελπιζεις ακομα σε επανεκλογη του πορφυρογεννητου κηφηνα απ το Χαρβαρντ?
      Ξυπνα καημενε….ελα στην πραγματικοτητα λιγο να δεις τι γινεται. Ασε για λιγο την μπλε γυαλα που εισαι κλεισμενος.

        • και στην κορφη κανελλα ζειτε οντως αφου ονειρευεστε ξανα ψεΚουλη αλλα 4 χρονια. Γελαει ο κοσμος. Εδω καθε μερα σκαει μυτη κι απο ενα σκανδαλο γινεται της τρελης μεσα σε αυτο το (ο θεος να το κανει) κομμα
          που χρωσταει σε οποιον μιλαει
          γεμισε την ελλαδα με φερετρα ο τυχοδιωκτης και εσεις ακομα θελετε ψεΚουλη με το γελοιο αφηγημα μη τυχον και ερθουν οι κακοι κουμουνισται και μας παρουν τα σπιτια. Δεν πειραζει οταν θα σας τα παιρνουν οι Πατσηδες και οι Κουληδες τοτε να λετε ειμαστε ασφαλης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.