Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»: Απούσα από την κινητοποίηση για την παιδιατρική του Μαμάτσειου η Δημοτική Αρχή του κυρίου Μαλούτα

26 Οκτωβρίου 2022
20:24
Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» σε συνέχεια της πάγιας θέσης της για στήριξη της δημόσιας υγείας και της απρόσκοπτης λειτουργίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου συμμετείχε σήμερα στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε από Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων της Κοζάνης.
Στην κινητοποίηση συμμετείχε αρκετός κόσμος και φορείς της περιοχής ενώ για το θέμα του κινδύνου αναστολής λειτουργίας της παιδιατρικής κλινικής πέρα από τις καταγγελίες των γιατρών του Μαμάτσειου και της ΕΙΝΔΥΜ υπήρξαν κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ αφού το θέμα της υγείας των παιδιών μας δεν δέχεται ημίμετρα και απαιτεί ξεκάθαρες και άμεσες λύσεις.
Απούσα από την κινητοποίηση, πέρα από την διοίκηση του Νοσοκομείου που παραμένει ακέφαλο εδώ και 3 μήνες περίπου και την 3η ΥΠΕ, ήταν και η Δημοτική Αρχή του κυρίου Μαλούτα που με την απραξία και την γενικότερη στάση της εδώ και καιρό έχει δείξει την απροθυμία της να συμβάλει με οποιοδήποτε τρόπο στη λύση του προβλήματος της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Κοζάνης θεωρώντας τον εαυτό της και πάλι αναρμόδιο όπως και σε πολλά άλλα θέματα.
Δυστυχώς όμως κύριε Μαλούτα με τις ειρωνείες και τις δήθεν υποδείξεις δεν λύνονται ποτέ τα προβλήματα και η υγεία όλων μας δεν μπορεί να περιμένει εσάς.

11 σχόλια

  • Το σύστημα Μαλουτας είναι όλοι αυτοί που στηρίζουν το καθεστώς έναντι ανταλλάγματος. Από τους αντιδημάρχους μέχρι τον κύριο Χατζηγιαννακη ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου.

    • Αντιπροσωπεία παει παντού όχι όλοι, ας εστελνε και ο Μαλούτας εστω εναν αντιδημαρχο για να φανει οτι στηρίζει το νοσοκομείο. Αλλά τετοιος αλλαζόνας είναι και φυσικά εσυ θα τον ξαναψηφίσεις.

  • Σε ποια δραστηριοτητα του δημου ειναι παρουσα η δημοτικη αρχη;το γραφει καποιος που δεν στηριζει τον Κουζιακη.Στην μονη δραστηριοτητα που δειχνει η δημοτικη αρχη ζωηρο ενδιαφερον ειναι τα φωτοβολταικα .Αα ξεχασα και οι ανεμογεννητριες,σαν δεν ντεπονται ,αλλα ποιος εχασε την ντροπη για να την βρουν αυτοι…..

  • Σοβαρευτείτε λιγάκι ρωτήστε , πάρτε στοιχεία από την διοίκηση του Νοσοκομείου ενμερωθείτε και μετά να προβείτε στα γκαραγκιοζιλίκια του δήθεν καταγγέλουμε και ενδιαφερόμαστε….
    Σαν δεν ντρεπόμαστε θέλετε να είσθε και υποψήφιοι…

    • Αυτο που είπε ο γιατρός οτι η παιδιατρικη επρεπε να εχει 4 γιατρούς και εχει μονο 1 μονιμο και μία εξωτερικη με μπλοκακι που ηρθε τωρα σε καλύπτει ή οχι? Σημασία δεν έχει αν υπάρχει μεγαλη ή οχι επισκεψιμότητα αλλά όταν χρειαστεί γιατρό ενα παιδακι να τον εχει. Αλλά μαλλον εσυ φοβασαι μη σου θιξουν την δημαρχαρα και το υπουργείο υγείας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.