Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου με τον Βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη

27 Οκτωβρίου 2022
14:10

Συνάντηση εργασίας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου με τον Βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 στο Διοικητήριο της Π.Ε. Φλώρινας.

Μεταξύ άλλων τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η εξέλιξη των μελετών και διαδικασιών του κάθετου οδικού άξονα «Φλώρινα – Πτολεμαΐδα» και ειδικότερα του τμήματος «Ξινό Νερό – Αμμοχώρι»,  η μελέτη για τη βελτίωση του τμήματος «ΤΕΙ – Χιονοδρομικό» του άξονα Φλώρινα – Ανταρτικό – Πρέσπες και η αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών ζητημάτων και  ο «εκσυγχρονισμός του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας – Πισοδερίου» το οποίο περιλαμβάνεται μεταξύ των έργων που προβλέπεται να χρηματοδοτηθούν από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Επιπλέον συζητήθηκαν και γενικότερα θέματα που αφορούν την Π.Ε. Φλώρινας, τα οποία εξετάζονται ενδελεχώς.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.