kozan.gr: Γ. Ζεμπιλιάδου για το αίτημα της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Α. Δαδαμόγια, που δεν “πέρασε”,για τη δαπάνη των 8000 ευρώ για καφέδες & νερά για τα γραφεία Αντιπεριφερειαρχών στο κτήριο της Π.Ε. Κοζάνη: “Ουδέποτε εξήγησε η κα Δαδαμόγια γιατί ενώ χρειάστηκαν το προηγούμενο εξάμηνο 600 ευρώ τώρα είναι 8000; Έντιμη και τολμηρή στάση από την Αντιπεριφερειάρχη Ο. Πουταχίδου που ζήτησε να εξαιρεθεί” (Βίντεο)

27 Οκτωβρίου 2022
23:42

Η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, Γ. Ζεμπιλιάδου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West, το βράδυ της Πέμπτης 27/10, ρωτήθηκε για το αίτημα της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Α. Δαδαμόγια, που δεν “πέρασε” από την Οικονομική Επιτροπή (δείτε εδώ σχετικά), για τη δαπάνη των 8000 ευρώ για καφέδες & νερά για τα γραφεία των Αντιπεριφερειαρχών στο κτήριο της Π.Ε. Κοζάνης, λέγοντας μεταξύ άλλων:  “Ουδέποτε εξήγησε η κα Δαδαμόγια γιατί ενώ χρειάστηκαν το προηγούμενο εξάμηνο 600 ευρώ τώρα είναι 8000; Έντιμη και τολμηρή στάση από την Αντιπεριφερειάρχη Ο. Πουταχίδου που ζήτησε να εξαιρεθεί”.

14 σχόλια

  • Απλα πραγματα η Δαδαμογια εχει εκθεσει τον Κασαπιδη σε σημειο που κινδυνευει να χασει τις επομενες εκλογες.

  • Θυμαστε την Γκατζαβελη με τον Κασαπιδη πρωτη χρονια να λεν οτι θα πληρωνουν ολοι τους καφεδες και δεν ειναι οπως τους προηγουμενους? Βαλτε αυτο το βιντεακι να παιξει

    • Πάντα αρχόντισσα της πολιτικής και του ήθους η Γεωργία.Λεμε ΟΧΙ στην αποτυχημένη περιφερειακή αρχή.ο συνδυασμός αλλάζουμε πορεία έγινε άρπαξτε και φάτε για 11 μήνες ακόμη.οι έντιμοι που παραμένουν στον συνδυασμό να σκεφτούν σοβαρά την προοπτική τους και να εγκαταλείψουν το βυθισμένο καράβι.
      ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΤΈΛΟΣ!!!!!

  • Γεωργία πρέπει να διαχωρίσεις τη θέση σου από αυτοδιοικητικούς όπως ο Μαλούτας. Με ότι πρεσβεύει η στάση όσων “τακτοποιούνται” ατομικά χρησιμοποιώντας τη θέση τους για εξυπηρέτηση προσωπικών τους συμφερόντων.

  • καθεστωτικη νοοτροπία,έχουν την απαίτηση να τους πληρώνουμε και τους καφέδες,και μάλιστα με το εξωφρενικό ποσό των 8000,ΕΛΕΟΣ.

  • Επομενος περιφερειαρχης θα ειναι ο Κατανας η η Ζεμπελιαδου εκτος κι αν μεχρι τοτε φανει και καποιος ακομη θα δουμε ποιον θα κατεβασει ο Συριζα. Ο Γιωρικας των κηπων παντως δεν θα ξαναδει περιφερεια ουτε με το κυαλι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.