kozan.gr: Κοζάνη: Ώρα 08:00 π.μ.: Επίσημη έπαρση Σημαίας, στην κεντρική πλατεία, με αφορμή τη σημερινή Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940 (Βίντεο)

28 Οκτωβρίου 2022
08:08

 

Επίσημη έπαρση Σημαίας, στην κεντρική πλατεία, με αφορμή τη σημερινή Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940.

 

 

6 σχόλια

  • Κάθε φορά που βλέπω βίντεο με την πλατεία της Κοζάνης, μού φαίνεται και πιο άσχημη. Πάρα πολύ λειτουργική για εκδηλώσεις μεν, πανάσχημη δε. Παίζει να είναι η πιο άσχημη πλατεία της χώρας.

    • αδελφε σημερα ειναι 28η οκτωβριου!!!

      το μονο που μετραει ΣΗΜΕΡΑ ειναι η αποδοση τιμων σε ανθρωπους που πιστευαν σε υψηλα ιδανικα,ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ και ειπαν οχι σε μια φασιστικη χωρα που επιβουλευονταν την πατριδα μας!

      τα αισθητικα απωθημενα σου δεν ειναι της ημερας και απορω πως αφησε τετοιο σχολιο το κοζαν;

      ΖΗΤΩ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940
      ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ
      Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ!!!

      • Εσύ δηλαδή “αδελφέ”, σήμερα που είναι 28η Οκτωβρίου δεν λες τίποτα άλλο; Απαγορεύεις και στους δίπλα σου να μιλάνε για άσχετα πράγματα; Και για ποιον λόγο να μην βάλει το κοζαν το σχόλιό μου; Είναι προσβλητικό ή υβριστικό; Απαγορεύεται να πούμε την άποψή μας; Ευτυχώς το κοζαν είναι δημοκρατικό μέσο, δεν είναι σαν και του λόγου σου. Αν θες λογοκρισία κάνε δική σου σελίδα να τη διαβάζουν οι όμοιοί σου.

    • Υποθέτω ότι για να βλέπεις την πλατεία μόνο από το video δεν είσαι στην Κοζάνη τότε κάτσε εκεί που είσαι και άσε μας εμάς εδώ να πηγαίνουμε στην πλατεία.Άλλη φορά θα ζητήσουμε την άποψη σου.

      • Υποθέτεις. Τέτοιου είδους υποθέσεις έκαναν και αυτοί που σχεδίασαν και έφτιαξαν αυτήν την κακάσχημη πλατεία. Άστοχες υποθέσεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.