Kozan.gr: Κοζάνη: To “ξέσπασμα” του Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλου προς εκείνους που καθόντουσαν στις καφετέριες όταν ξεκίνησε, στην κεντρική πλατεία, η επιμνημόσυνη δέηση για τους νεκρούς, με αφορμή τη σημερινή Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940 ( (Βίντεο)

28 Οκτωβρίου 2022
11:17

 

To “ξέσπασμα” του Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλου προς εκείνους που καθόντουσαν στις καφετέριες όταν ξεκίνησε η επιμνημόσυνη δέηση για τους νεκρούς, με αφορμή τη σημερινή Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940.

31 σχόλια

  • Καλά τους λες πάτερ. Συριζαιοι ήταν όλοι τους. Βλέπεις τον Πάτση, με τα κοστούμια του, τα καπέλα του, σηκώνεται και όρθιος μόλις ακούει καμπάνα… Ομορφιές

  • Αυτή τη φορά ο Δεσπότης μας μίλησε σωστά! Όλοι μας έχουμε κεκοιμημένους και όλοι μας τους τιμάμε.Δε θα πείραζε να σταθούν 5 λεπτά όρθιοι!

  • Πολύ σωστή παρατήρηση από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης έχουν χαθεί τα ιδανικά και οι αξίες!Κάποιοι θα σπεύσουν να κατηγορήσουν το Σεβασμιότατο όμως δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό αλλά να μας προβληματίσουν!

  • Δυστυχώς χάνει το δίκιο του με το λάθος timing. Ξέρει ότι τον καταγράφουν οι κάμερες και ξεσπά εκείνη τη στιγμή, ενώ θα ήταν πιο κομψό να κάνει μια ευγενική προτροπή πριν την έναρξη της ψαλμωδίας. Το ίδιο και την ώρα του αντίδωρου, πάλι λάθος timing αλλά το έκανε επειδή υπήρχε η κάμερα και κατέγραφε.

  • Ότι θα συμφωνούσα σε κατι με τον Μητροπολίτη μας, μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Εχει όμως δίκαιο. Πολλές φορές “ντρεπόμαστε” να δειξουμε σεβασμο, μην τυχον και μας κοροϊδεψουν

  • Έχει απόλυτο δίκιο ό σεβασμιότατος, πέντε λεπτά σεβασμού σε αυτούς που θυσιάστηκαν, για νά ζούμε εμείς και τά παιδιά μας ελεύθερα νομίζω ότι τό αξίζουν με τό παραπάνω. Αλλά όλα είναι θέμα παιδείας και δυστυχώς εκεί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που τό επισημάνουν!!

  • Εντάξει ;; Κέρδισε τις εντυπώσεις ;; Απαράδεκτος… ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάθετε και μη με πείτε είναι πάτερ κ έχει δίκαιο τους είδαμε και τους δήθεν ψάλτες που έκαναν μαστροπεία

  • Ειχες αραγε το ιδιο ξεσπασμα που 2 χρονια σας ειχαν κλειστους και δεν γινοταν τιποτα? Ελα εχεις κουρασει και εσυ και οι ομοιοι σας. Αποτελεσμα των δικων σας πεπραγμενων τοσα χρονια ειναι αυτες οι εικονες… εσεις σαπισατε την κοινωνια και καταστρεψατε και την ελαχιστη παιδεια που υπηρχε. Αντε γεια!

  • Σεβασμιοτατε,απολυτο δικαιο εχετε,αλλα πρεπει να γνωριζετε πως απευθυνεσθε σε νεοπλουτους η δηθεν νεοπλουτους.

  • Σεβασμιοτατε έχετε απόλυτο δίκαιο αλλα βλέπετε οι νεοέκουλτουριαριδες έτσι έχουν μάθει να μη σέβονται τίποτα…

  • Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΤΑΠΕΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΑ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ 10Λ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ)ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΙΓΗΣ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!!!!ΑΛΛΑΑΑΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Κ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ!!!!ΚΡΙΜΑ!!!!ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.