kozan.gr: H περιπέτεια υγείας ενός συμπολίτη μας από την Πτολεμαίδα και το σχόλιο αγανάκτησης για την κατάσταση στα νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας

29 Οκτωβρίου 2022
19:44

Ξημερώματα Παρασκευής 28 Οκτωβρίου τέσσερις η ώρα επισκέφτηκα το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαίδας με σοβαρό ουρολογικό πρόβλημα, μου λεν δεν υπάρχει εφημερεύων ουρολόγος να πας στην Κοζάνη! πάω στην Κοζάνη μέσα στα άγρια μεσάνυχτα και με φοβερούς πόνους, μου λεν δεν εφημερεύει ουρολόγος να πας στη Φλώρινα! ευτυχώς σκέφτηκα να πάρω πρώτα τηλ. μου λεν δεν εφημερεύει ουρολόγος μόνο στη Θεσσαλονίκη!!! τελικά μετά από φωνές με είδε χειρουργός!!! δεν πέθανα μάλλον από τύχη!!! σε τρία νοσοκομεία στη Δ. Μακεδονία δεν υπήρχε εφημερεύων ουρολόγος και φυσικά μόνο οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό δεν φταίνε!!! δεν υπάρχουν γιατροί, δεν υπάρχουν νοσοκόμοι και μόνο από τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών γίνεται κάτι!!! έχουν διαλύση τα πάντα, δεν λειτουργεί τίποτα και όσο γρηγορότερο φύγουν τόσο το καλύτερο

33 σχόλια

  • Στις εκλογές,μην ξεχάσει να πάει να ψηφίσει τους άλλους που θα τον φέρουν στην ίδια κατάσταση με τους σημερινούς και μετά να ψηφίσει τους σημερινούς γιατί οι άλλοι δεν έκαναν την δουλειά τους, δηλαδή ΕΠΑΝΔΡΩΜΈΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ.

  • ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΜΑΤΣΙΟ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

  • φιλε εχεις δικιο,ο θεος σε φυλαξε ,σε αυτον τον τοπο αν δεν υπηρχε η εκκλησια αυτοι που μας κυβερναν θα τα ειχαν τιναξει ολα στον αερα

    • Tι έγραψες πάλι, ρε φαινόμενο!!!Αλήθεια το πιστεύεις αυτό που αμολησες;; Τότε τι χρειαν έχομεν νοσοκομείων και ιατρών και δεν χτίζουμε άνεργα εκκλησιές;; Και να δίνουμε κι άλλους μισθούς στους παπάδες, που τους κάναμε και δημόσιους υπαλλήλους, κι να μείνουμε σε ειδικευομενους γιατρούς!!! Έξυπνο, γουσταρωωω!!!!!

      • οι παπάδες σε πείραξαν όχι οι βουλευτές που παίρνουν ένα σκασμό λεφτά σε παίρνουν κ το σπίτι με τις οφσορ! Αλλά ευτυχως δίνουν δουλειά κ προοπτική στο τόπο που παραγει το ρευμα ολης της ελλάδας

  • Τι γνώμη έχει ο/η εισαγγελέας και γενικότερα η δικαιοσύνη δεν κινδυνεύει η υγεία των Ελλήνων πολιτών για αυτό το περιστατικό;Εύχομαι να επιστρέψουν οι υγειονομικοί σε αναστολή.Οι πολίτες της χώρας μας τους έχουν απολύτος ανάγκη!

    • Σωστά το έπιασες το νήμα! Δεν υπάρχει δικαιοσύνη ή καλύτερα είναι υποχείριο των εκάστοτε κυβερνώντων οπότε φτιάχνουν τους νόμους με βάση τα συμφέροντα τους… Είμαστε Ουγκάντα αλλά δεν θέλουμε να το δούμε και στις εκλογές θα τους επιβράβευσουμε γιατι έχουμε κοντή μνήμη και το ξέρουν.

  • Μάλλον δεν έχουν την αίσθηση του πόνου κ γενικά καμία αίσθηση… Ντροπή τους! Αφήσανε έναν συνάνθρωπό τους να πονάει κ να τρέχει από πόλη σε πόλη! απαράδεκτοι! Ακούει κανείς ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ??? Γιατί να ταλαιπωρειτε έτσι ο κόσμος? ΓΙΑΤΙ????????

  • Να γιατί πρέπει να στηρίξουμε όλους τους γονείς που παλεύουν για την παιδιατρική και όχι μόνο.
    Ατυχώς κάποιοι κακοπροαιρετοι προσπάθησαν να μαυρίσουν την κινητοποίηση των γονιών αλλά ευτυχώς όλοι κατάλαβαν την μαύρη προπαγάνδα τους.
    Ας κάνουμε λοιπόν κάτι για την υγεία στην Δ Μακεδονία

  • Το σύστημα υγείας είναι αρωστο.
    Χρειάζεται ανάταξη και οργάνωση αλλά υπάρχουν τα λόμπυ που δεν θέλουν οργανωμένο σύστημα για να τα κονομανε οι ιδιώτες
    Την ίδια στιγμή το κόστος στο δημόσιο σύστημα υγείας είναι μεγάλο αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

  • Ο κουλης θέλει να τα κλείσει ολα δεν το καταλάβατε απ’την μια διώχνει τους υγειονομικούς κ απ’την άλλη δεν κάνει προσλήψεις. Κ εμείς καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια. Παρε πισω τους ανθρώπους ρε προδότη τους στερείς το ψωμί τους.αντε κ πολυ εμεινες πουλημενο τομάρι.

  • Το πιθανοτερο ειναι να μην υπηρχε εφημερευων ουρολογος σε κανενα νομαρχιακο νοσοκομειο ολης της Ελλαδας,γιατι δεν προβλεπεται.Στα νοσοκομεια της δ.μ.ποσοι ουρολογοι υπαρχουν,αν υπαρχουν και οι εφημεριες ειναι συγκεκριμενες.Μονο απο τυχη ισως να εβρισκες γιατρο καπου.Φυσικα στα Πανεπιστημιακα Νοσοκομεια υπαρχουν.

  • Μηδέν παιδεία μηδέν ιατρική περίθαλψη, ντροπή κ αισχος σε αυτό το κράτος κ σε αυτούς που κάθονται στις καρέκλες, δυστυχώς αντί να ξεσηκωθούμε όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως κόμματος κ οικονομικής κατάστασης εμείς κοιτάμε να βγάλουμε τις κακίες μας μεταξύ μας κοιτάμε ποιος είναι εμβολιασμενος κ ποιος όχι ποιος βγάζει τα πιο πολλά χρήματα κ ποιος έχει την καλύτερη δουλειά κ αυτοί πίνουν είς βάρος μας, επιτέλους ας ξεσηκωθούμε όλοι για την υγεία μας για τα παιδιά μας για ένα καλύτερο μέλλον.

  • Δυστυχώς έπρεπε να βρεθείς σε ανάγκη για να βιώσεις από κοντά την κατάσταση για την οποία φωνάζουμε όλοι τόσο καιρό. Η υγεία στη Δυτική Μακεδονία είναι μοιρασμένη στα τέσσερα λόγω πολιτικών συμφερόντων, αντί να υπάρχει ένα πολυδύναμο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο κέντρο της, που με 40 λεπτά απόσταση να έχουν πρόσβαση όλοι οι δυτικομακεδόνες.

  • Πόσους ουρολόγους πρέπει να έχει ένα επαρχιακό νοσοκομείο ώστε να εφημερεύουν κάθε μέρα ? Το λιγότερο τέσσερις . Πουθενά σε κανένα επαρχιακό νοσοκομείο δεν υπάρχουν τέσσερις ουρολόγοι . Φτάνει η λάσπη των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ . Δηλαδή επι ΣΥΡΙΖΑ όλα δούλευαν ρολόι και τώρα όλα είναι χάλια ?

  • Επίσης με ολο το σεβασμό στο πρόβλημα του κυρίου τον οποίο εύχομαι απο καρδιάς περαστικά, ειδαμε ποσο δύσκολο είναι να πηγαίνει ο Πτολεμαιδιωτης Κοζάνη και ο Κοζανιτης Πτολεμαΐδα

  • αρες μαρες σωστος τιτλος,σου ταιριαζει απολυτα,προσεχε με την χολη που σταζεις εναντιον της εκκλησιας μην παθεις και τιποτα,ανιστορητε διαβασε λιγο ιστορια να δεις τι προσφερε η εκκλησια σε αυτο το εθνος και υστερα εχε αποψη,ντροπη σου

    • Αν πρόσφερε λέει!!!Το alter ego του Κράτους πάντα. Το να χέρι νιώθει τ άλλο και τα δύο το πρόσωπο. Εμπρός λοιπόν να χτίσουμε κι άλλες εκκλησίες και όχι νοσοκομεία. Εμπρός να διορισουμε κι άλλους παπαδες-δε φτάνουν οι πρόσφατοι 11.000 της Κεραμεως,θέλουμε κι άλλους!!! Εμπρός να παρακαλάμε γονυπετεις τα πνεύματα να μας σώσουν, και για γιατρούς να διορισουμε ποιος νοιάζεται. Ρε άντε από δω.

  • αρες μαρες οντως,η κακοτητα ενος ανιστορητου ανθρωπου σε ολο της το μεγαλειο,ευγε,κατι τετοιους θελει και το συστημα να τους υπηρετει σαν κι εσενα,αξιος

  • Ποιος ειδικος γιατρος θα παει για 1500 ευρω το μηνα( συν εφημεριες ,οκ) σε οποιοδηποτε επαρχιακο νοσοκομειο με ευθυνες και χειρουργεια( λεμε τωρα); Τα λεφτα αυτα ενας ιδιωτης τα βγαζει με εξετασεις,συνταγογραφησεις και παραπομπες στην Θεσσαλονικη σε μια βδομαδα( στην χειροτερη). Ουτε ο Συριζα,ουτε η ΝΔ θελουν καλη δημοσια υγεια.

      • Αρα,επιβεβαιωνεις αυτο που γραφω. Αν δεν δωσει το κρατος αξιοπρεπεις μισθους δεν θα υπαρξει δημοσια υγεια.

    • Για να τελειώνουμε με τα ψέματα. Ενας επικουρικός γιατρος, ο οποίος μπορεί
      να τελείωσε χθες την ειδικότητα του, στα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας παίρνει το 1500 -άρι του μισθού του , το 800 – 1200 -άρι των εφημεριών του (και επομένως και τις 8-12 μερες ρεπό του), συν το 500-άρι της περιφέρειας. Δηλαδή 3000 πάνω-κάτω. ΚΑΘΑΡΑ στην τσέπη του. Σκεφτείτε τώρα επίσης, ότι υπάρχουν καμιά 15-αριά θέσεις στον αέρα για το Μαμάτσειο εδώ και 2,5 χρόνια, οι οποίες παραμένουν ακάλυπτες λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος εκ μέρους των ιατρών. Ας τελειώνουμε λοιπόν επιτέλους με το παραμύθι των παιδιών του λαού ,καϋμένων φτωχών και πεινασμένων γιατρών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.