Δήμος Κοζάνης: Συνάντηση αιρετών με στελέχη της ΔΕΗ για τα ανταποδοτικά έργα στη Δ.Ε. Αιανής

31 Οκτωβρίου 2022
13:14

Τα ανταποδοτικά έργα της Δ.Ε.Η. στη Δ.Ε. Αιανής του Δήμου Κοζάνης αποτέλεσαν το κεντρικό θέμα συζήτησης κατά τη συνάντηση της αντιδήμαρχου Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλας Τουμπουλίδου και του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κοζάνης, Γιώργου Φτάκα, με στελέχη της επιχείρησης.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, στα γραφεία της ΔΕΗ στην Αθήνα, παραβρέθηκαν ο διευθυντής Μελετών -Κατασκευών Υδροηλεκτρικών Έργων της ΔΕΗ, Κωνσταντίνος Σακελλαριάδης, καθώς και η τομεάρχης Αδειοδοτήσεων και Περιβάλλοντος ΔΕΗ, Αγγελική Νιφάκου.

Αναλυτικά τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

  • Τα ανταποδοτικά έργα της ΔΕΗ στις Κοινότητες Αιανής και του Χρωμίου
  • Η επίσπευση της δημοπράτησης του έργου για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου στην περιοχή του Φράγματος Ιλαρίωνα, καθώς και
  • Ο προγραμματισμός συνάντησης το επόμενο διάστημα στον χώρο παρέμβασης, μεταξύ εκπροσώπων της ΔΕΗ και του Δήμου Κοζάνης.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με τους εκπροσώπους της ΔΕΗ να δεσμεύονται για την παρουσία τους στην περιοχή τ

Ένα σχόλιο

  • οι αιρετοί του Δήμου Σερβίων για τα ανταποδοτικά της ΔΕΗ που προ βλέπονται για Ελάτη- Φρούριο για τον ΥΗΣ του Ιλαρίωνα τι κάνουν, ή δεν τους ενδιαφέρει αφού δεν αφορούν τα Σέρβια?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.