kozan.gr: Φωτογραφίες από την ορκωμοσία του νέου Διοικητή του Mαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης Δημήτρη Σιόλιου

1 Νοεμβρίου 2022
04:28

Φωτογραφίες από την ορκωμοσία του νέου Διοικητή του Mαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης Δημήτρη Σιόλιου, Πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), με άριστη γνώση ξένης γλώσσας κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και περισσότερα από πέντε (5) χρόνια εργασιακής εμπειρίας.

14 σχόλια

  • Αυτό που ο πτυχιούχος της Φιλοσοφικής είναι ικανός για Διοίκηση ενός Νοσοκομειακού Ιδρύματος με ξεπερνάει.

  • Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο και δεν έχω τίποτα μαζί του αλλά είμαστε για ΓΈΛΙΑ!!!!

    Ο μόνος λόγος για να βάλουν κάποιον τόσο άσχετο είναι ότι το νοσοκομείο πάει για κλείσιμο…

  • Πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας
    τώρα στα νέα θεμέλια ας κάνει καμία ανασκαφή μπας και βρεθεί τίποτε αξίας.
    γιατί τελικά η αξία μόνο εκεί είναι.
    διοικητική εμπειρία?
    φούρκααααααα

  • Έχουμε ξεφύγει εντελώς. Πρώτα καθηγητής, τώρα αρχαιολόγος, μετά παλαιοντολογος.οταν δεν γνωρίζεις το αντικείμενο τι διοίκηση θα κάνεις. Εάν δεν έχεις γνώσεις ιατρικής ότι σου πασάρουν θα το καταπινεις αμασητο. Όπως είχαμε υπουργό αμύνης τον τσοχατζοπουλο και άλλον έναν που δεν τον θυμάμαι που δεν υπηρέτησαν ποτέ και τα όπλα τα ήξεραν από φωτογραφία.εαν πιστεύετε ότι θα αλλάξει κάτι σ αυτήν τη χώρα απλά αλλάξτε πλευρό.

  • Ακριβώς στο αντικείμενο που σπούδασε! Αυτοί είναι οι άριστοι! Και έξω υπάρχουν άτομα με διδακτορικά και μεταπτυχιακά στη διοίκηση της Υγείας που είναι άνεργοι!

  • Με πτυχίο Φιλοσοφικής θα διοικήσει νοσοκομείο.
    Το κατάλληλο κομματικό στέλεχος που θα εκτελεί τις άνωθεν εντολές.
    Δεδομένη η αποτυχία για τον απλό κόσμο.
    Δεδομένη η επιτυχία για την συνέχιση της διάλυσης του νοσοκομείου.

  • καλά βρε παιδιά. φροντιστήρια είχε ο ανθρωπος απο ότι λένε , δεν είχε και γραφειο κοινωνικής εξυπηρέτησης χαχαχαχαχα ( αν και θα βόλευε στον χώρο που θα διοικήσει ).

  • Manager θέλει όχι μηχανολόγους, γεωπόνους και ότι άλλο κατά καιρούς έχουν βάλει. Αλλά ξέχασα, η κομματική ταυτότητα είναι αρκετή! Στο τέλος θα τα καταφέρετε και θα μας διώξετε όλους.

  • Γινε κι εσυ μελος μητρωου στελεχων ν.δ.Μπορεις!!!Ερχεται και η θεση του αναπληρωτη.Ισως ικανοτερος ολων να ειναι και ενας δασκαλος,γιατι ειναι εντιμος,εργατικος και σχεδον ολοι εχουν ενα και δυο μεταπτυχιακα στη διοικηση σχ.μοναδων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.