kozan.gr: Nόντας Στολτίδης στο Δ.Σ. Κοζάνης: “Από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε ότι μαζεύονται σύλλογοι γονέων, όλα τα παπαγαλάκια (δημοσιογράφοι θες) έλεγαν μην πάτε στην κινητοποίηση για την Παιδιατρική του Μαμάτσειου γιατί είναι πρωτοβουλία του ΚΚΕ – 27 συλλόγους γονέων τους κάνατε ΚΚΕ μόνο και μόνο να μη γίνει κινητοποίηση” (Βίντεο)

1 Νοεμβρίου 2022
09:24

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νόντας Στολτίδης, στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης ανέφερε μεταξύ άλλων: ““Από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε ότι μαζεύονται σύλλογοι γονέων, όλα τα παπαγαλάκια (δημοσιογράφοι θες) έλεγαν μην πάτε στην κινητοποίηση για την Παιδιατρική του Μαμάτσειου γιατί είναι πρωτοβουλία του ΚΚΕ. 27 συλλόγους γονέων τους κάνατε ΚΚΕ μόνο και μόνο να μη γίνει κινητοποίηση”.

9 σχόλια

  • Έτσι,μόνο σε ότι διοργανώνει το ΚΚΕ να μην πάνε, έστω και αν είναι για το γενικό καλό των κατοίκων και της πόλης. Προφανώς με την υποβάθμιση των νοσοκομείων της περιφέρειας από την ΝΔ είναι ευχαριστημένοι….

  • Ήταν πρωτοβουλία των ΚΚΕ γονέων Νόντα και ήθελαν να μαζέψουν κόσμο για να επωφεληθούν ταχα ότι μάζεψαν κόσμο λές και δεν ξέρουμε πόσοι είναι.Και μην μου πείς ότι αυτοι που την οργάνωσαν και μίλησαν στα κανάλια εκείνη την μέρα δεν ήταν ΚΚΕ ; Και γιατί εγώ που είμαι γονέας και είμαι σε άλλο χώρο να έρθω να φωνάξω για το νοσοκομείο και εσύ να μου έχεις τα πανό σου απο πίσω μου; Εσείς την κάνατε μικρή την διοργάνωση γιατί είστε μικροί.Οπότε όταν ξανακολλήσεις χαρτί στην είσοδο του σχολείου του παιδιού μου για τέτοιου είδους μαζώξεις να βάζεις και το λογότυπο σου και όχι να γράφεις σύλλογοι γονέων γκέγκε Νόντα;

    • Σήμερα με μια γιατρό αιματολογο ακόμη περιμένουμε 9 άτομα στην σειρά για εξέταση πάρα το ότι τα ραντεβού είναι μέχρι τις 1.
      Αύριο που δεν θα έχουμε ούτε αυτή την μια αιματολογο αν κάνουμε κάποια κινητοποίηση θα μας φταίει το κκε;;
      Ρε δεν ντρέπεστε λίγο, δημόσια υγεία δεν θέλουμε, γιατί δεν έρχεστε να γίνουμε πολλοί και να διεκδικησουμε να καλυφθούν όλες οι θέσεις των γιατρών και νοσηλευτών;

      Μπράβο στον Στολτιδη που σαν γονιός παλεύει για τα αυτονόητα αλλά παλεύει.
      Εσύ που ήσουν
      Ο Δήμος που ήταν
      Η περιφέρεια και οι Βολευτές του νόμου που είναι;

      Τώρα πριν ειναι αργά να παλέψουμε για την σωστή οργάνωση σε γιατρούς στο νοσοκομείο.
      Είμαι ακόμη στην ουρά, 14,10 γιατί εθελοντικά δουλεύει η αιματολογος και δεν έχω χρήματα για εξωτερικό γιατρό.

      • Ε όχι ρε φίλε να με καλεί σαν γονιό να φωνάξω για το νοσοκομείο και μόλις πάω εκεί να μου κοτσαρει από πίσω το πανό ΚΚΕ κάτσε καλά εσείς ψάχνετε για χαζούς

    • κομματόσκυλο μειωμένης ευθύνης αυτό είσαι, με παρωπίδες χωρίς να μπορείς να δεις 1 μέτρο μπροστά σου…κρίμα για εσένα και όσους ασπάζονται τέτοιες απόψεις

  • Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί 22 διαφορετικά επιδόματα, εκτός εκείνων της εποχής των λοκνταουν, και όλοι οι Έλληνες χαίρονται! Η κυβέρνηση των επιδομάτων θα κρατηθεί στην εξουσία ακόμα για καιρό,για να μπορέσει να χορηγήσει κι άλλα επιδόματα ώστε να συνεχίσει να χαίρεται ο ελληνακος!!! Αυτοί μας αξίζουν!!!

  • Αρα κάθεσαι στον καναπέ και άμα χρειαστείς εσύ νοσοκομείο να λες “που είναι το κράτος
    Είσαι ωραίος μπράβο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.