kozan.gr: Η Αντιπεριφερειάρχης Όλγα Πουταχίδου γνωστοποίησε με επιστολή της στον Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη ότι δεν επιθυμεί, ενόψει και των επικείμενων αλλαγών, να συνεχίσει στην Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού – Δείτε την επιστολή, με σημερινή ημερομηνία, που σας παρουσιάζει το kozan.gr

1 Νοεμβρίου 2022
18:20

Η Αντιπεριφερειάρχης Όλγα Πουταχίδου γνωστοποίησε με επιστολή της στον Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη ότι δεν επιθυμεί, ενόψει και των επικείμενων αλλαγών, να συνεχίσει στην Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού. Δείτε την επιστολή, με σημερινή ημερομηνία, που σας παρουσιάζει το kozan.gr

47 σχόλια

    • Μάλλον πρόλαβες τον Περιφερειάρχη και καλό θα σου κάνει να ξεκινήσεις την εκπαιδευτική σου καριέρα στα Δημόσια σχολεία ,εάν και άργησε.

    • Αρκετά. Μέχρι προχθές κρατούσε τη θέση της στην αντιπεριφέρεια, τώρα που θα την έδιωχνε, θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ας παραιτούνταν πριν ένα χρόνο, τί άλλαξε σήμερα;

  • Να δούμε στο τέλος με ποιον θα κατέβεις Κασαπίδη. Μάλλον με το Βαγγέλη από τα Σέρβια σε βλέπουμε να μένεις . Και αυτός αμφίβολο αν θα κατέβει . Μπράβο Όλγα.

  • Κανείς δεν θέλει να είναι με τους τελευταίους στην απορρόφηση πόρων. Τρέχουν όλοι να φύγουν και να γλιτώσουν την ρετσινιά

  • Συγχαρητήρια Όλγα για την έξυπνη πολιτική σου κίνηση.ο κασαπιδης περικύκλωμενος από πολιτική ανασφάλεια και ανικανότητα διοίκησης προχωρά για το χορό του Ζαλόγγου.ο συνδυασμός αλλάζουμε πορεία αυτοδιαλυεται.τραγωδια και πείνα στην περιφέρεια.

  • ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟΝ ΚΑΣΑΠΙΔΗ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΛΓΑ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΙΤΕΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΚΑΤΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

  • Φαντάζομαι κουράστηκε με τις πολλές τις δράσεις και υποχρεώσεις. 1 μήνυμα για τις πανελλαδικές εξετάσεις και άντε καμία ανάρτηση στις γιορτές.
    Καλά και η Δαδαμογενα δεν πάει πίσω. Γενικά κάνεις τους δεν πάει γενικά.
    Η πτώση θα είναι μεγαλειώδη.

  • Μπράβο της,μια κυρία της αυτοδιοίκησης με ήθος,δεν κάθετε σε καρέκλες και αυτό λέει πολλά,α ρε κασαπιδη με τις χαζομάρες σου,είναι δυνατόν να έχεις χωρική την προτελευταία σε ψήφους δαδαμογια; εκτός η γκατζαβελη; ιστορικό ρεκόρ ψήφων ο Σαββόπουλος στην Καστοριά και από τούς 4 εκλεγμένους να είναι ο μόνος χωρίς ρόλο;εγκλήματα έκανες,δεν λειτουργούν έτσι οι επικεφαλής,δες λίγο τζττζικωστα και καχριμανη.

  • Συγχαρητήρια για αυτή σας την απόφαση πρέπει και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα σας αντίο Κασαπίδη φτάνει ποιά

  • Χαζή είναι να κάτσει ;
    Το καράβι παει στα βράχια μπράβο Όλγα μου ευτυχώς φευγεις και θα σωθείς.

    Ελπίζουμε κάποιοι νέοι υποψήφιοι να εκτιμήσουν το όνομα σου, ταιριαζεις με το προφίλ τους μακάρι να είσαι εκεί και θα έχουν την στήριξη μας και εκείνοι και εσυ

  • Θα βάλει την Ντιό στην θέση της πουταχίδου και την θέση της Ντιό τον Βαβλιαρα..Γιωργάκη μόνος σου θΑ μείνεις με τον Κιάνα,Κοζατσάνη και τον Μακρυγιάννη.χωρις αρμοδιότητες αντιπεριφερειάρχες.

  • Μπράβο ρε Όλγα !! Έντιμη στάση και με το κεφάλι ψηλά !!! Αστους στην μίρλα τους και στα καφέδια τους ένα χρόνος τους έμεινε ακόμη.

  • Ότι ο Κασαπίδης έχει μαλώσει με το 90% των υποψηφίων του και όλοι έχουν να πουν τα ίδια ακριβώς οτι δεν ακούει κανέναν, οτι είναι υπερσυγκεντρωτικός, οτι είναι μέγας εγωιστής και απλά μοιράζει τζάμπα υποσχέσεις στον καθένα όταν τον εχει ανάγκη δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς πλέον. Μείνανε μόνο οι γιες μεν και οι αυλοκόλακες γύρω του. Μόνο θλίψη για την κατάντια του τόπου μας

  • Ήθελε να κάνει ηρωική έξοδο η κυρία γιατί θα την έβγαζε ο κασαπιδης. Απορώ πως την κράτησε την προηγούμενη χρονιά. Τρία χρόνια μόνο αυτή ,η αχαριστία στο μεγαλείο. Ας έφευγε νωρίτερα!

  • Με τον βαγγελακη από τα Σέρβια θα μείνει..Βαγγέλη φύγε όσο κάθεσαι εκεί ζημιά τον κάνεις τον κασαπίδη.Κιανα φύγε από τον κασαπίδη δεν καταλαβαίνεις ότι δεν κάνεις τίποτα τζάμπα σε ψηφίσαμε Κιάνα…φύγε πήγαινε δήμαρχος.

  • Μπραβο Όλγα να δούμε ο κιανας θα το έκανε αυτό η ο Μάνος..αλλά την θέλουνε την θεσουλα τους..θέση χωρίς αρμοδιότητες..Κιάνα φύγε μας κούρασες δεν κάνεις τίποτα εσύ και ο Μάνος

  • Ανύπαρκτη. Ο Κασαπιδης έκανε λάθος που την έδωσε αντιπεριφερειερεια και πολιτισμού μάλιστα.Πολιτισμος και αγνωμοσυνη δεν τεριαζουν

  • Το καραβι αρχιζει να μπαταρει σιγα σιγα
    τα ποντικια ενα ενα το εγκαταλειπουν
    Γιωρικα οχι για περιφερειαρχης αλλα ουτε για διαχειριστης πολυκατοικιας δεν κανεις οπως και ο συμμαθητης σου ο κυριακος εκει κατω στο Μαξιμου.

  • Κυρία ήρθες και κυρία φεύγεις. Συγχαρητήρια Όλγα για όλα όσα έχεις κάνει και για την γενικότερη στάση σου. Παράδειγμα προς μίμηση.

  • Είπαμε, όλα εδώ πληρώνονται!
    Όσο γρήγορα το καταλάβει τόσο καλύτερα
    Όσο κλείνει η ψαλίδα τόσο θα ευτελίζεται και στο τέλος δεν θα έχει ούτε τους συμβούλους του.
    Ξέρεται οι αυλοκόλακες σε ‘’τρώνε’’ ζωντανό και οι κόρακες πεθαμένο…

  • Γιατί δε παίρνει την αντιπεριφέρεια ο γιώργος; Ακόμα καλύτερα γιατί δεν παίρνει όλες τις αντιπεριφέρειες και του χρόνου να κατέβει μόνος αυτός στο συνδυασμό;

  • Η φτώχεια μας σε ορματικές πολιτικές αντικατοπτρίζεται στην μίζερη αντιπαράθεση για το παραμικρό.
    Η τελευταία απογραφή κατέδειξε ότι ο πληθυσμός της Δυτικής Μακεδονίας μειώθηκε κατά πολύ κι αυτό έχει σχέση με τον αβίωτο βίο των κατοίκων, ελλείψει δημιουργικών επεμβάσεων στον παραγωγικό τομέα.
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ, ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ.

  • Οι υπηρεσίες του Δημοσίου έχουν αλωθεί σε τέτοιο βαθμό από τον κομματισμό που κι ο …Χριστός – με συγχωρείτε για την ασέβεια – να γίνει Περιφερειάρχης, θα τον σταυρώσουμε…
    Έτσι ο προηγούμενος, ο νυν κι ο επόμενος Περιφερειάρχης ήταν, είναι και θα είναι έρμαια των …υφισταμένων τους…
    Το πιο δυσάρεστο είναι ότι κι η επαναφορά σε διορισμένο Περιφερειάρχη από την κυβέρνηση όπως ήταν παλιότερα κι αυτό δεν συνιστά λύση γιατί κι εκεί υπάρχουν άλλα θέματα, κομματικών προτεραιοτήτων να εξυπηρετηθούν τα γαλάζια, πράσινα και κόκκινα κομματικά μαγαζάκια.
    Είμαστε μπροστά σε ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
    Ο τόπος βυθίζεται κι εμείς στον κόσμο μας.
    Μέχρι να ‘ρθει η ώρα, να δούμε τα παιδιά μας να φεύγουν στο εξωτερικό…
    Τότε είναι όμως αργά…

    • Το αχάριστοι που κολλάει τι ακριβώς έχει κάνει ο Κασαπιδης ποιο έργο για την περιφέρεια για να μην το εκτιμήσουμε και να είμαστε αχάριστοι ανέφερε μου ένα

  • Η κατρακυλα Κασαπιδη δεν θα χει προηγούμενο
    Φεύγουν όλοι από τον ανύπαρκτο

    Ο Κατανας θα τον πάρει φαλάγγι

  • Τέτοιο άδειασμα από δυνατά στελέχη της παράταξης Κασαπιδη….

    Και αυτός ο άνθρωπος θέλει να είναι ξανά υποψήφιος;
    Τα βράχια δεν τα βλέπει;

    Τουλάχιστον ας φύγει με όση αξιοπρέπεια του έχει απομείνει (0)

  • Αναμενόμενο ήταν και πολύ σωστή κίνηση

    Φεύγουν σαν τους λαγούς όποιος βλέπει γήπεδο και μάλλον προσεγγίζουν τον σωστό υποψήφιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.