Πτολεμαΐδα: Πεντακόσιοι και πλέον νέοι εγγράφηκαν ως εθελοντές δότες μυελού των οστών

2 Νοεμβρίου 2022
11:06

Χρονιά ρεκόρ η φετινή για την Ομάδα Εθελοντισμού «Ανδρόνικος» στον αγώνα της για την συλλογή δειγμάτων μυελού των οστών επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στους νέους, γιατί, ύστερα από δύο χρόνια αναστολής της δράσης λόγω COVID-19, κατάφερε, από τον Μάιο μέχρι και τον Αύγουστο, να προσελκύσει και να δεχθεί αιτήσεις νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, που υπερβαίνουν τους πεντακόσιους.

Η Πτολεμαΐδα και η ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας ενισχύουν με θέρμη την προσπάθεια αυτή και αποτελούν την βάση για τις εξορμήσεις της Ομάδας, η οποία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ταξίδεψε, σε πόλεις της Μακεδονίας φθάνοντας μέχρι την Δράμα, και έτυχε της ενθουσιώδους ανταπόκριση του κόσμου, που συνειδητοποιημένα, έδινε δείγμα.

Τον προηγούμενο μήνα, το μέλος της Ομάδας Πόπη Παρασκευά, παρέλαβε από το Make- A- wish βραβείο για τη συνολική προσφορά στον Αγώνα για την εγγραφή περισσότερων εθελοντών, τιμώντας εξ ονόματος της, την πόλη της Πτολεμαΐδας και τους κατοίκους της.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.