kozan.gr: Άντρας έσπασε τις τζαμαρίες στο κτήριο του πρώην ΙΚΑ Κοζάνης (νυν Κέντρο Υγείας Κοζάνης) στην οδό Αριστοφάνους (Φωτογραφίες & Βίντεο)

2 Νοεμβρίου 2022
14:51

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 2/11 στο κτήριο του πρώην ΙΚΑ Κοζάνης (νυν Κέντρο Υγείας Κοζάνης) στην οδό Αριστοφάνους ένας άντρας (ηλικίας περίπου 60 ετών), κάτω από συνθήκες που εξετάζει η αστυνομία, μετέβη  κι έσπασε τις τζαμαρίες. Επικράτησε αναστάτωση κι ειδοποιήθηκε η αστυνομία που προσήγαγε το δράστη. Ο δράστης φέρεται, πριν προβεί στη συγκεκριμένη πράξη, να περίμενε να εξυπηρετηθεί, ωστόσο η αστυνομία εξετάζει τι ακριβώς έχει συμβεί. Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

 

 

 

31 σχόλια

    • εγώ που είμαι 70 πήγα πολλές φορές.εμβόλια,συνταγές κλπ.πάντα το προσωπικό ΑΨΟΓΗ συμπεριφορά.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

  • Δεν ξέρω τι τον έπιασε τον συγκεκριμένο και τα έσπασε αλλά είτε πας στα επείγοντα σε νοσοκομείο είτε σε κέντρο υγείας ένα πράγμα ακούς συνέχεια ” περιμένετε κύριε περιμένετε”

    • Άρα Αγγελακη η λύση είναι να τα σπάσουμε όλα;;;; Αν τα γυαλιά τραυματίζαν η σκότωναν κάποιον τι θα έλεγες;;;

      • Η λύση δεν είναι τα σπασίματα.Και οι γιατροί προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους αλλά δεν γίνεται να πονάς να σου λένε περίμενε και μετά από τρείς ώρες αναμονή να σου λένε τραβά σε άλλο νοσοκομείο.

  • Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια γεγονότα, αλλά η κατάσταση σήμερα από όλες τις πλευρές δείχνει ότι αυτά τα φαινόμενα θα είναι μέρος της καθημερινότητας πλέον και στην Κοζάνη

    • Η κατάσταση έχει ξεφύγει, δεν ξέρουμε τι μας φταίει, τσαμπουκά και αντριλίκια εκεί που μας παίρνει, ενώ στηρίζουμε αυτούς που έφεραν την δημόσια υγεία σε αυτά τα χάλια, επιτεθομαστε σε υπαλλήλους, αν πάμε όμως σε καμία τράπεζα για να πληρώσουμε τα χαράτσια ή να πάρουμε τα λεφτά μας και γίνεται χαμός εκεί προσοχή,κλαρίνο, τσάμπα μάγκες!

  • Άντε να δείτε το το δάσος κοιτάτε το δέντρο ..

    Να σας υπενθυμίσω ότι υπάρχουν πολλοί διοικητικοί , ιατροί, νοσηλευτές οι οποίοι βρίσκονται σε αναστολή εργασίας λόγω μη εμβολιασμου.

    Συνεπώς υπάρχουν κενές θέσεις σε κάθε ποστο. Έτσι υπάρχει και στο τμήμα εκείνο που μια υπάλληλος έχει να εξυπηρετήσει πόσο κόσμο καθημερινά , είτε με ραντεβού είτε με το διοικητικό κομμάτι είτε με οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχει που δεν γνωρίζουμε και δεν είμαστε και υποχρεωμένοι .

    Αν θέλετε να προκαλέσετε οποιαδήποτε ζημιά, πηγαίνετε ακριβώς στη πηγή , στα υπουργεία που παίρνουν οποιαδήποτε απόφαση . Ο ίδιος ο υπάλληλος εντολές εκτελεί .

    • Πες τα αλλά πού να καταλάβουν. Το μόνο που βλέπουν είναι οι υπάλληλοι και να τους βρίζουν όλη μέρα. Όσο για την Πηγή μόνο γέλια σάλια και παλαμάκια.

    • Άσε τον προεκλογικό αγώνα και αν θες να λέγεσαι υγειονομικός υπάλληλος να ακολουθείς τους κανόνες που ορίζει ο εργοδότης σου. Όπως όλοι εμείς δουλεύουμε με κανόνες που μας ορίζουν έτσι και εσύ αλλιώς τι να σου πω, μάλλον δες τι άλλο σε βολεύει να κάνεις για δουλειά που δεν έχει υποχρεώσεις.

      • Αν θα βάλω οποιαδήποτε εμβόλιο υποχρεωτικά στον οργανισμό μου ,είναι δικό μου θέμα νομίζω . Ο εργοδότης ( υπουργείο υγείας ) θεώρησε ότι πρέπει να έχω δύο 5 εμβόλια κατά του κορωνοοιου για να επιστρέψω στην εργασία μου . Όχι ευχαριστώ. Βγαλτετα πέρα μόνοι σας.

        ” Πώς θα αντικρίσω τον ανοσοκατασταλμενο αν κολλήσει από έναν ανεμβολιαστο υγειονομικό “-= είπε κάποτε ο Πλεύρης .
        Η ιστορία μας δείχνει ότι όλοι κολλάνε όλοι μεταδίδουν .

        Δηλαδή αν κολλήσει από εμβολιασμενο υγειονομικό και τον χάσουμε , θα πάει χαρούμενος ενώ από ανεμβολιαστο…;;
        Σοβαρευτειτε .. έτσι είναι οι επιστήμες ;;

        • Λείπαμε φίλε μου αλλά αν δεν εμπιστεύεσαι την επιστήμη είσαι επικίνδυνος για εκεί μέσα, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις μόνο και μονο από τα πιστεύω σου για κάποιον άνθρωπο.

          • μιλαμε τελειος ασχετο το ενα με το αλλο ειπε οτι δεν θελει ο ιδιος να το κανει εσυ αν θελεις καντω μην μπερδευεσαι κ στο κατω κατω ειναι ακριβος αυτο που ειπε κ οι εμβολιασμενοι μεταδιδουν τον ιο οποτε εσυ κανε την δεκατη δωση που ειναι να κανεις κ ασε τον αλλο να αποφασισει μονος του τι θα κανει

        • Εγώ πάλι πιστεύω ότι έχεις πρόβλημα με την εξουσία γενικός. Δεν πειράζει θα έρθει κάποιος άλλος άνεργος υγειονομικός στην θέση σου που πιστεύει στην επιστήμη.

          • ξερεις ποσοι γιατροι καπνιζουν με την δικια σου λογικη ολοι αυτοι πρεπει να φυγουν εφοσον ξερουν οτι βλαπτει κ ομως καπνιζουν θα μπορουσαν να σε κανουν κ εσενα να γινεις καπνιστης με τα πιστευω τους ξυπνα εδω μιλαμε για ατομικη ευθυνη οπως κ στο εμβολιο μην μπερδευεσαι

          • Οι ψεκασμενοι εσείς είστε τελικά …
            Τώρα που η επιστήμη λέει από 6 μηνών και πάνω εμβόλια για την COVID , να δώσω ποσοι δεν θα την εμπιστευτειτε

  • Αν ο κυριος ηταν σε ιδιωτικο ιατρειο θα τα εσπαζε;βλεπεις εκει πληρωνει και καθεται σουζα,ενω εδω λεει “εγω σε πληρωνω”.

  • Έχεις μπερδευτεί, και στα δύο πληρώνει απλά στο ιδιωτικό τον σέβονται. Δεν συμφωνώ καθόλου με τέτοιες συμπεριφορες σε καμία περίπτωση και μάλιστα θεωρώ από προσωπική πείρα όσες φορές πήγα στο κέντρο υγείας οτι οι άνθρωποι είναι πολύ ευγενικοί σε αντίθεση με άλλες δομές υγείας.

    • Σταμάτησα εκεί που διάβασα ότι στο ιδιωτικό σε σέβονται. Φίλε μου, άλλο να σε σέβεται κάποιος και άλλο να κάνει ότι σε σέβεται και σε κοροϊδεύει και σε εκμεταλλεύεται. Αν δεν έχεις την ικανότητα να τα ξεχωρίζεις αυτά, πρέπει να το δεις λίγο…

      • Τι να δω κοντομυαλε, μιλά για τον ευατο σου εμένα δεν με κοροϊδεύει κανένας γιατρος στον ιδιώτη πας άμα γουστάρεις σε δομές υγείας πας αναγκαστικά. Αυτό πρέπει πρέπει να καταλάβεις εσύ ή να έρθεις μαζί μου να το δεις και εσύ.

        • Και γιατί να πας αναγκαστικά. Αφού είσαι τόσο ικανοποιημένος από τον ιδιώτη, τράβα σε ιδιωτικές δομές. Έχει για τα πάντα. Δίπλα είναι η θεσνικη. Αφού είσαι παραλής και γουστάρεις να σου κάνουν τεμενάδες πήγαινε. Άσε τους φτωχούς που έχουν ανάγκη τις δημόσιες δομές να ασχολούνται με αυτά.

          • Άμα είχα ιδιωτική ασφάλεια και δεν έδινα λεφτά με το ζόρι για ασφάλεια στο δημόσιο να είσαι σίγουρος ότι το πόδι στο σε νοσοκομείο του δημοσίου δεν θα το πατούσα.

  • Εσείς όλοι που επικροτείτε τέτοιες ενέργειες, φαντάζομαι θα δώσατε συγχαρητήρια και σε εκείνον τον τύπο με το τσεκούρι στη ΔΟΥ. Γράφει ο καθένας δημόσια τη βλακεία του, φουσκώνουν τα μυαλά κάποιων ανθρώπων που έχουν άλλα θέματα και μετά κλαίμε και λέμε γιατί. Μας έχουν βάλει να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο, να μαλώνουμε μεταξύ μας και αυτοί τρώνε στα υπουργεία και κάνουν δουλειές με τους κουμπάρους τους. Κορόιδα.

    • Τρώνε στα υπουργεία αλλά τρώνε και οι τοπικοί άρχοντες εδώ … Όλα πάνε ρολόι στην πόλη μας …στο τέλος θα το πιστέψουμε όλοι μας ….

  • Όλα υπό διάλυση δεν λειτουργεί τίποτα στην Ελλάδα όλες δημόσιες υπηρεσίες δημόσια νοσοκομεία δημόσιες δομές υγείας παιδείας όλα υπό διάλυση έχουν τρελάνει τον κόσμο πλέον δεν εξυπηρετείτε πουθενά για αυτήν την κατάντια δεν αναφέρεστε όσο δεν κοιτάτε την ρίζα του κακού να αλλάξετε τόσο το κακο θα μεγιστοποιείται κ ίσως κ σε χειρότερες μορφές .. καληνύχτα Ελλάδα κ Έλληνες που πλέον ζείτε μια αντικαταθλιπτικά ηρεμιστικά σε μια χώρα χειρότερη από τριτοκοσμικές πλέον χώρες σε λειτουργία κ σε ζωή .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.