Διαμαρτυρία αναγνώστη στο kozan.gr με αποδέκτες τους αρμοδίους στο Δήμο Κοζάνης

2 Νοεμβρίου 2022
16:03

 

Θα ήθελα να κάνω μία διαμαρτυρία κατανοώντας ότι τα αστικά και οι φοιτητές θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους, όμως οι υπεύθυνοι του δήμου θα πρέπει να μεριμνήσουν να κρατάνε χώρο στάθμευσης στο μουσείο για να γίνεται η αποβίβαση επιβίβαση των φοιτητών και όχι να αποβιβάζουν στα goody’s και να επιβιβάζουν στο μουσείο και αναγκάζονται να σταματάνε στη μέση του δρόμου προκαλώντας το χάος προς τα πίσω .

8 σχόλια

  • Στην Κοζάνη, έτσι κι αλλιώς, ο καθενας σταματάει οπου βρει. Μπροστά στα γκούντις γίνεται κάθε μερα χαμός. Παρκαρισμένα αμάξια πάνω στις διαβάσεις επί μονίμου βάσης. Για να μην πιυμε τι γινεται τα πρψινα μπραστα απο τα σχολεια οπου ολοι σταματανε “για λιγο” λες και οι υπολοιποι δεν πηγαινουν στις δουλειες τους.

    • Εδώ μπαίνουν κ παρκάρουν σε ξένες πυλωτές και δεν τρέχει τίποτε. Κλείνουν αυτοκίνητα στα πάρκινγκ τους κ φεύγουν κ δεν αφήνουν ούτε ένα κινητό να τους βρεις. Μιλάμε για ζούγκλα εγωπάθειας. Ο καθένας που κυκλοφορεί θεωρεί δεδομένο ότι είναι πλανητάρχης.

  • Αγαπητέ λυπάμαι αλλά το ερώτημά σου απευθύνεται σε άγνωστο παραλήπτη. Οι αρμόδιοι πληρώνονται και δεν βαρανε μια γιατί γνωρίζουν ότι το σύστημα θα συνεχίζεται για τα επόμενα πολλά χρόνια.

    • Όχι αγαπητέ μου. Πρώτα θα μάθουμε ως οδηγοί να σεβόμαστε τις διαβάσεις και εκτός πλατείας, να χρησιμοποιούμε τα φλας χωρίς να μας έρχεται στο μυαλό ο λογαριασμός της ΔΕΗ, να χρησιμοποιούμε τα αλάρμ και πέραν της Χριστουγεννιάτικης περιόδου κλπ, κλπ και μετά να μιλάμε. Εδώ κορνάρει ο 5ος στα φανάρια με το που θα ανάψει πράσινο.
      Μόλις μάθουμε εμείς να είμαστε σωστοί, ή να πάψουμε να είμαστε γαιδούρια (όπως θέλει το βλέπει κανείς), τότε θα ΄χουμε κάθε δικαίωμα και κυρίως υποχρέωση, να ξεσηκώνουμε το σύμπαν…

      • Χωρίς να μέμφομαι τον εκδότη της ανάρτησης, ο οποίος έχει απόλυτο δίκιο, αν ισχύει αυτό που επικαλείται.

      • Είτε σας αρες είτε δεν σάς αρες ο δήμος είναι απών. Αυτό συμβαίνει γιατί όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι 41 στον αριθμό ασχολούνται με την εξυπηρέτηση και τη διευκόλυνση των φωτοβολταϊκών. Άλλωστε πολλοί εξ αυτών γίνανε επιχειρηματίες χωρίς κεφάλαιο, άλλοι με τα χρήματα από την θεία τους εξ Αμερικής και άλλα κουφά.

  • Που να δειτε τι γινεται στην Ιωνιας τις πρωινες ωρες.Απο τον Κωτσοβολο μεχρι τον Κροκο η ουρα,με κατευθυνση Κοζανη.Δημ.Αστυνομια,υπαρχει;τροχαια;Η πολη κομμενη στα δυο.Αποριας αξιο ειναι το γιατι παραμενει κλειστος ο δρομος απο τον ΟΣΕ.Αν ανοιξει αυτος ο δρομος μονο τοτε θα ανασανει η Γκερτσου,η Μακρυγιαννη και η Ιωνιας,αλλα αφου δεν υπαρχει βουληση απο τους διοικουντες,τι τους ενδθαφερει αν ο πολιτης υποφερει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.