kozan.gr: Κοζάνη: Έφτασε στο κτήριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης για να συμμετέχει στην ημερίδα με θέμα: “ΟΤΑ και Δίκαιη Μετάβαση” που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Π.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

3 Νοεμβρίου 2022
10:38

Έφτασε στο κτήριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης για να συμμετέχει στην ημερίδα με θέμα: “ΟΤΑ και Δίκαιη Μετάβαση” που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Π.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας.

 

 

6 σχόλια

  • Λαοθαλασσα βλεπω…ολα τα νιατα μαζεμενα
    οι σκληρα εργαζομενοι β(ο)λευτες νουδουλοι υποδεχτηκαν τον μακουλη τον τσεκουρατο αχαχαχαχαχα!

  • ηρθε ο βοριδης ,γινονται ημεριδες,τρωνε σε ταβερνες,εχουμε χορτασει απο υποσχεσεις και λογια και ο λαουτζικος απο φτωχος εχει γινει επαιτης επιδοματων και καλαθιων των νοικυριων στα σουπερ μαρκετ

  • Δήμαρχοι ακόλουθοι του Κασαπιδη, σύμβουλοι της παράταξης του Κασαπιδη και κάτι κουρασμένες ΝΔουλες.
    Μιλάμε για εκλογικό ρεύμα πλειοψηφίας.

  • Σίγουρα ο κ Περιφερειάρχης έθεσε μετ’επιτασεως προ των ευθυνών του τον υπουργό για τα προβλήματα της δυτικής Μακεδονίας….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.