Ο Γιώργος Κασαπίδης παίρνει στον πάτο …πολλούς ! (του Π. Τσαρτσιανίδη)

3 Νοεμβρίου 2022
11:14

Το άλλοτε καμάρι του Μητσοτάκη έχει αποτύχει πλήρως. Δεν μπόρεσε σε τίποτα να εξυπηρετήσει τον λαό της περιοχής μας.

Από τη μια η ακραία δεξιά του τοποθέτηση και υποταγή στο σύστημα, από την άλλη οι δυνατότητες του και από την τρίτη πλευρά οι συνεργάτες της παράταξης του,

δημιούργησαν το κοκτέιλ της αποτυχίας.

Μια αποτυχία που την πληρώνουν οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Είναι αλήθεια ότι το πουλόβερ που έπλεξε ο περιφερειάρχης με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να ξηλώνεται…

Άρον άρον αποχωρούν από την ομάδα του πρωτοκλασάτα πρόσωπα.

Δηλώσεις αντιδράσεις, αντιθέσεις, αρνήσεις, συναντήσεις, αναζητήσεις και αναρτήσεις….

Η γνώμη μου εδώ και καιρό για το ζήτημα αυτό παραμένει σταθερή. Είναι όλοι τους συνυπεύθυνοι για την δραματική κατάσταση που ζει η περιφέρεια.

Σε καθορίστηκες στιγμές της θητείας τους είπαν ναι σε όλα !

Ναι στη λεγόμενη απολιγνιτοποίηση…
Ναι στην αποβιομηχάνιση…

Ναι στα καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς…

Ναι στην άγρια πολίτική για την περιοχή…

Ναι στον Μουσουρούλη και το σχέδιο του…

Ναι στον Σκρέκα…

Ναι στον Παπαθανάση…

Ναι στον Κασαπίδη…

Μπορώ άνετα να θυμηθώ όλα τα αντιδραστικά «ναι» που ψήφισαν στο περιφερειακό συμβούλιο, όλα τα «ναι» στην οικονομική επιτροπή, όλα τα «ναι» στις λίστες Κασαπίδη για τα ΜΜΕ, τα στραβά μάτια στα «κοβάλτια και τα Νικέλια» του Βερμίου, στις «κοτούλες και τους κηπάκους», τις φωτογραφίσεις σε εγκαίνια καταστροφικών για την περιοχή επενδύσεων, στην αδιαφορία για τους αγώνες των πολιτών της περιοχής, στα παραμύθια για δράκους και υδρογόνα, στα κλειστά μάτια και αυτιά σε ΜΑΤ και δακρυγόνα

Ο Γιώργος Κασαπίδης παίρνει στον πάτο …πολλούς !

Άρθρο γνώμης για το www.kozani.tv & www.ptolemaida.tv

Τσαρτσιανίδης Παναγιώτης του Χρήστου και της Μαρίας.

30 σχόλια

  • Πάει χάλασε ο κοσμος. Ο αρθρογράφος αν δαγκώσει τη γλώσσα του θα πεθάνει απ’ τη χολή που βγάζει. Κάποιοι που είμαστε αντικειμενικοί,με την τόση κακία σας μας κάνετε να βεβαιωνομαστε ότι ο κ.Κασαπιδης κάνει πολύ καλά τη δουλειά του…
    Προσωπική άποψη:κρίμα και να επιτρέπεται να δημοσιεύονται τετοια άρθρα.

    • Αγαπητέ “ανώνυμε” μας πάτε πολλά χρόνια πίσω… ήταν τότε που τέτοια άρθρα κριτικής προς την εξουσία, δεν θα δημοσιεύονταν ποτέ! Ενδεχομένως να με ενοχλούσε και η ασφάλεια…

      • Πολλά χρόνια μας πάτε εσείς πίσω κε Τσαρτσιανίδη!, Κρίμα στην Pravda να αρθρογραφούσατε τέτοια προπαγάνδα δεν θα κάνατε!
        Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Ανώνυμο.

    • Αμα πονας που διαβαζεις αληθειες μην τα διαβαζεις
      αμα στην μπλε σφαιρα την φαντασιας σας επικρατει χουντα στην κανονικη ζωη εκει εξω υπαρχει δημοκρατια θελετε δε θελετε και ο καθενας μπορει να εχει μια αποψη και να την εκφραζει.
      Και ναι θα δημοσιευονται τετοια αρθρα οσο υπαρχει το τσιρκο σας που θελει μονιμως να το χειροκροταμε και να ριχνουμε μονιμως τις ευθυνες στους αλλους.

    • Έλεος με τις κοινοτυπίες περί κακίας και χολής. Συγκεκριμένα πράγματα γράφει ο άνθρωπος. Είναι κάτι ψέματα από αυτά που λέει; Μας ρήμαξε ο κος “Ναι σε όλα” Κασαπίδης και τα συν αυτώ πρόβατα του. Μας ρήμαξαν και αυτοί λιβανίζουν τον αρχηγό τους. Μέχρι τα λεφτά της Απολιγνιτοποίησης μας πήραν στα νησιά και αυτοί απλά τάιζαν κάτι κοτούλες εδώ παρακάτω….

    • Με υπεροψία και μέθη χλευάζει τον πολιτικό με θετικό αποτύπωμα και σπάνιο ήθος (από αυτό έχει απόλυτη ανάγκη η κοινωνία). Ο ίδιος ονόμασε τον κ Κασαπίδη «μόνιμο οσφυοκάμπτη» ΚΟΖΑΝ .gr 26-8-22, γνωρίζοντας ότι ήταν ο μόνος που συγκρούστηκε με τον αρχηγό του για το θέμα των Πρεσπών.Ο άνθρωπος στερείται σοβαρότητας !!

  • Έτσι είναι κυρίες και κύριοι που ασκείτε στις εκλογές το δικαίωμα της ψήφου με κριτήρια μη ορθά και πολλές φορές να έχουν και κληρονομικό χαρακτήρα, επιλέγεις άτομα με μειωμένο το αίσθημα αγάπης προς την πατρίδα και τον τόπο, αλλά με περίσσια του αισθήματος για προσωπικό συμφέρον σε όλες του τις μορφές.

  • Κύριε Παναγιώτη μια εμπάθεια για τον περιφερειάρχη την έχετε .. δεν κρύβεται με τιποτα.. εγω βλεπω τα πράγματα περισσότερο ρεαλιστικά .. Δηλαδή τι θα μπορούσε να κάνει καποιος άλλος στη θεση του να πει ΟΧΙ στην απόλιγνητοποίηση οταν ειναι πανευρωπαικά η γενική τάση! να πει ΟΧΙ στις ΑΠΕ !

    • ασε μας ρε φίλε. Η Πολωνία Αφρική είναι και πάει το 2050. Τι γελοία επιχειρήματα είναι αυτά … κατσε στο γραφειάκι σου στη ΖΕΠ και άσε μας στον πόνο μας.

  • ο κασαπιδης δεν ειναι τυχαιο οτι 15 χρονια βουλευτης δεν καταφερε να γινει ουτε υφυπουργος,τυχαιο;δεν νομιζω,απλα την ανυπαρξια του και την αλλαζονεια του την πληρωνουμε ολοι μας

  • Ο καθένας τίθεται στη διάθεση του λαου. Αν ο λαός τον ψηφίζει και τον εκλέγει τότε κι ο λαός δηλαδή οι πολίτες της περιφέρεια είναι συνυπεύθυνοι. Οπως κι αν τον ξαναψηφίσουν.

  • Οτι και να γραφεις,δε μας αγγιζει.Να σου πω και μια παροιμια:”τη μηλια που εχει μηλα πετροβολανε”.Πολλες περιφερειες θα ηθελαν να εχουν Κασαπιδη περιφερειαρχη με αρχες και κανονες χωρις παρανομιες και ρουσφετια.Ολα στο φως,γιατι το φως ειναι αληθεια και δε φοβαται.Τετοια ατομα θελουμε να μας υπηρετουν κι οχι να μας κυβερνουν.

  • Να δεχθώ ότι ο Κασαπίδης απέτυχε σε διάφορα….
    Και ποια είναι η εναλλακτική?
    Ο Θόδωρας?
    Η Γεωργία?
    Ο Κουκουλόπουλος?
    Όλοι αυτοί έχουν κριθεί πολλάκις και κρίθηκαν ανεπαρκείς.
    Εκτός αν πεθυμησατε το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ.
    Αν τό πεθυμησατε κοιτάξτε τον Δήμο

    • Η Γεωργία ήταν η πιο επιτυχημένη γραμματέας στο ΕΣΠΑ. Δεν βγήκε γιατί το πασοκ ήταν στα χειρότερα του. Μακάρι να το καταλάβαινε ο κόσμος ότι στην περιφέρεια ψηφίζουμε ικανούς ανθρώπους και όχι αστέρες της τηλεόρασης…
      Ο Πάρις μόνο για το έργο της τηλεθέρμανσης έπρεπε να είναι σήμερα βουλευτής!

  • Θα το δούμε αν τους τραβάει στον πάτο ή αν τους κρατάει στην επιφάνεια…
    Από τα πιο μεροληπτικά και κατευθυνόμενα άρθρα που έχω διαβάσει!

  • ΑΠΛΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ, ΦΘΟΝΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ!

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΨΑΓΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΥΣΤΟΧΟ).

    ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!

    ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΩΪΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ.

    ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΧΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ 25% , ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ, ΟΙ ΜΑΤΑΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ, Η ΡΗΧΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΡΕΨΑΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑΣ!

  • Οι πολίτες φέρουν ευθύνη την ώρα της ψήφου στη συνέχεια υπεύθυνοι για την πορεία του τόπου είναι οι εκλεγμένοι κυβερνώντες που ασκούν την εξουσία. Δυστυχώς ο Γιώργος στον οποίο πιιστεύαμε πολλοί απέτυχε και για μένα το μεγαλύτερο λάθος του είναι ότι εμπιστεύεται τη γνώμη ελαχίστων ανίκανων δυστυχώς ανθρώπων. Παρόλο που γέμισε τον τόπο συμβούλους. Οι ελάχιστοι αυτοί άνθρωποι δεν έχουν γνώση αλλά έχουν μεγάλη επιθυμία να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους οφέλη και μόνο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.