Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος να Ζεις: “Kάλιο αργά παρά ποτέ κύριε Δήμαρχε”

3 Νοεμβρίου 2022
12:30
Ο άφαντος από κάθε διεκδίκηση για το νοσοκομείο μας κύριος Μαλούτας την Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο δήλωνε https://www.youtube.com/watch?v=bo7kkXicS_Q Σύμφωνα όμως με χθεσινό Δελτίο Τύπου του Δήμου Κοζάνης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κυρίου Μαλούτα με τον νέο διοικητή του Μαμάτσειου κύριο Σιόλιο όπου μεταξύ των άλλων «…αναλύθηκε διεξοδικά η εξεύρεση άμεσων λύσεων για την παροχή κινήτρων στους γιατρούς, ώστε να καλυφθούν τα υπάρχοντα κενά. Επίσης, ο δήμαρχος Κοζάνης κατέστησε στο διοικητή, σαφή τη διάθεση του δήμου για παρέμβαση σε επίπεδο Υπουργείου για την εξεύρεση λύσεων στο παραπάνω ζήτημα, μέσω της παρέμβασης σε θεσμικά όργανα». Είναι γνωστή άλλωστε η ικανότητα “προσαρμογής” των απόψεων του κυρίου Μαλούτα σε πολλά θέματα, κάλιο αργά παρά ποτέ κύριε Δήμαρχε…

8 σχόλια

  • Είναι μακράν η χειρότερη θητεία Δημάρχου μετά τον Κουκουλόπουλο. Ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του στην προηγούμενή του τετραετία.

  • Σωστά,έπρεπε να τον υποδεχτεί το καλοκαίρι, καθώς από τότε ακούγονταν το όνομά του. Βρε πάτε καλά εκεί στην κίνηση;

    • Κατάλαβες τι λένε? Είδες το βιντεάκι? Ο Μαλουτας την Δευτέρα έλεγε ότι δεν έχει και κανένα ζόρι να ασχοληθεί με το νοσοκομείο και την Τρίτη ότι θα λύσει όλα τα προβλήματα. Φυσικά δεν θα κάνει τίποτα, αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται.Γκεγκε?

  • Τα χρηματα απο τον πορο να δινονται στους γιατρους και αμεσως θα λυθει το προβλημα με την υποστελεχωση.

  • Θα ενημερώσει τον πολίτη αυτης της πόλης η δημοτική αυτή κίνηση και οι αρχηγοί της,πρώην και νυν,αν ανακάλυψαν η διεπιστωσαν και τι στο Δήμο και τις επιχειρήσεις του κατά την πενταετία που διοικησαν η η ομερτά καλά κρατεί και γράφουμε για να γραφουμε

  • Άρχισαν η εθημοτυπικές επισκέψεις σε καμία διετία θα πάει στο μαμάτσειο να ασχοληθεί με τα προβλήματα του νοσοκομείου και αυτός.

  • Η κίνηση από τότε που άλλαξε αρχηγό το έχει χάσει.
    Προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση με παλαιοκομματικό τρόπο.
    Η υγεία δεν είναι για τα παιχνίδια σας κύριοι της κίνησης.
    Ντροπιάζετε τον τελευταίο καιρό τους ψηφοφόρους σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.