Η επιστροφή της πολιτικής (Με αφορμή την επίσκεψη του Μάκη Βορίδη στην Κοζάνη) – Γράφει ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος

3 Νοεμβρίου 2022
11:25

  • Από τα τοπικά φερέφωνα και τους τοπικούς παπαγάλους στους ΠΟΛΙΤΕΣ

Στη χώρα πρέπει να επιστρέψει η ΠΟΛΙΤΙΚΗ με τις υγιείς, αξιοκρατικές και διαφανείς εκφράσεις της. Η κακιστοκρατία αποδείχθηκε πολλές φορές όπως και τα τελευταία χρόνια ότι είναι επικίνδυνη. Την πλήρωσε και την πληρώνει αρκετά ο τόπος. Έπεσε χαμηλά όταν μπορούσε να βρίσκεται ψηλά. Η υγιής, η πολιτικά αξιοπρεπής χώρα είναι στο περιθώριο, στην αποχή.

Αντιπροσωπεύει την μεγάλη ενεργό πλειοψηφία. Το ιστορικό πλέον αίτημα, την ανάγκη της αληθινής πολιτικής και όχι την άρνηση της. Είναι η Ελλάδα του αύριο. Είναι η Ελλάδα της Πολιτικής Μνήμης του ένοχου χθες, της Πολιτικής Ευθύνης, της Πολιτικής Εξυπνάδας, της Σοβαρότητας και του Σχεδίου για το σήμερα και το αύριο. Η ιστορία, η γεωγραφία, η οικονομία ήταν και είναι μαζί μας.

Ποτέ δεν ήταν τόσο μαζί μας. Πρέπει να είναι όμως μαζί μας, να είναι με τον τόπο οι διευθύνουσες ομάδες, να είναι μαζί μας η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Αυτήν οφείλουμε να επαναφέρουμε.

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος

Δρέπανο, Νοέμβριος 22

4 σχόλια

  • Αγαπητέ Θεοφιλε.
    Έχεις ταυτιστεί με :
    Τον βουλευτή Αμανατίδη
    Με τον πρώην αντιδήμαρχο Σημανδρακο
    Με την αναπτυξιακή

    Γράψε μια φορά τι κάνανε αυτοί για τον τόπο και για το Δρέπανο.
    Θα ήθελα την άποψή σου για το ενδεχόμενο μονάδας υδροπονίας κάνναβης στο Δρέπανο.

    Αν δεν ταυτιζεσαι με τους παραπάνω διαχώρισε τη θέση σου.

    • Δεν χρειάζεται να γράψει καμία άποψη για την περίπτωση του Ζευγαρολιβαδου. Αυτός είναι ένας δίκαιος αγώνας που τον τρέχουν οι αγρότες του Δρεπάνου. Ειδικά ο συγκεκριμένος κύριος είχε καταφερθει αυτής της υπόθεσης κατά των αγροτών. Δεν μας αφορά και ούτε μας ενδιαφέρει η άποψη του.

    • Ο κύριος Παπαδόπουλος έχει δηλώσει αρκετά ξεκάθαρα τη θέση του όσον αφορά την περίπτωση του Ζευγαρολιβαδου. Όσο και αν πραγματικά πιστεύουμε στις αγαθές προθέσεις σας, οι αγρότες του Δρεπάνου έχουν αποδείξει πολλάκις πως τα καταφέρνουν και μόνοι τους και πώς η αγωνιστικότητα που διαθέτουν όπως και το δίκιο που έχουν ως γνώμονα να τους καθοδηγεί, είναι καθόλα αρκετά για τον αγώνα τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.