Ένοχη σιωπή (του Α. Δερμιτζάκη)

3 Νοεμβρίου 2022
13:06
Την ώρα που το νοσοκομείο Κοζάνης εν μέσω  πανδημίας είχε μείνει με έναν αναισθησιολόγο   και ακάλυπτες εφημερίες,  κάποιοι άνθρωποι ξεπέρασαν τον εαυτό τους και ήρθαν να στηρίξουν  το σύστημα. Τα γιατί είναι πολλά, όμως εμείς δεν το σκεφτήκαμε καθόλου, και ξεβολευτήκαμε . Ήρθαμε να βοηθήσουμε.  Η  απαράδεκτη στάση του εντεταλμένου σύμβουλου Υγείας του Δήμου( ανειδίκευτος Ιατρός) Σιδηράς Αναστάσιος, αναφορικά  με το γεγονός ότι ήρθα να στηρίξω το αναισθησιολογικό τμήμα με έχει αφήσει άφωνο. Η σιωπή του Δημάρχου στις καταγγελίες μου καθώς επίσης και η απαράδεκτη συμπεριφορά του πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με κάνει να αναθεωρήσω πολλά.
Δεν νοείται ένα νοσοκομείο να μην έχει στο καθημερινό εφημεριακό του πρόγραμμα αναισθησιολόγο. Κι όμως αυτό γινόταν αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο ΚΟΖΑΝΗΣ.
Ο εντεταλμένος σύμβουλος  Υγείας του Δήμου και μέλος του ΔΣ του νοσοκομείου καθώς και ο Δήμαρχος τι έκαναν γιαυτό;
Tην ώρα που ανά την Ελλάδα τους αναισθησιολόγους τους ψάχνουν με τα” κιάλια”,ήρθα να συνδράμω και αντί να ακούσω το ελάχιστο « ευχαριστώ» βγαίνουν αιρετοί του Δήμου και λένε για ποιό λόγο με προσέλαβε το Νοσοκομείο.
Δυο πράγματα συμβαίνουν .   ή κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, ή δεν ενδιαφέρονται για τον πολίτη.
Τότε γιατί είναι ακόμα εκεί; Tι πρεσβεύουν ;  Eχουν  ιδιοτελή συμφέροντα ;
Τα συμπεράσματα δικά σας!

17 σχόλια

  • Συνταξιούχος που πληρώνεσαι και φυλάς Θερμοπυλες!
    Άλλο τι θα ακούσουμε!
    Ζούμε σε μια μικρή πόλη.
    Σπίτι σου! Τέλος!

  • ΣΥΜΦΩΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ

    ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ??

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ?

  • Όπως ο δήμαρχος, ο γραμματέας του δήμου, ο πρόεδρος του ΔΣ, ο βουλευτής Αμανατίδης, η βουλευτής Βρυζιδου , ο επικεφαλής της παράταξης μετάβαση και τόσοι άλλοι. Ο γιατρός εργάζεται αλλά του παρακράτους απο 30-70% της σύνταξης.

    • Αυτό που κάνει ο δερμιτζακης είναι το ελάχιστο κακό.
      Αυτό που κάνει ο δήμος Κοζάνης με τους αυλικούς του, η περιφέρεια και οι Βολευτές του νομού είναι το μεγαλύτερο ΚΑΚΟ.
      Εμείς πρέπει να τους στείλουμε αποκεί που ήρθαν.
      Όλοι στην ΑΠΕΡΓΊΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ
      ας ξεθυκωθουμε επιτέλους

  • Για το νοσοκομείο είναι υπεύθυνο το κράτος και το εκάστοτε υπουργείο. Εδώ έχουμε 5 βουλευτές οι 4 της κυβέρνησης. Εκεί τα παράπονα αρχικά .
    Επιπλέον ο συγκεκριμένος πατάει στα δημοτικά συμβούλια όταν τον βολεύει.

    Δεν τον νοιάζει για το νοσοκομειο αλλά για την θέση του.
    Πάμε παρακάτω .
    Κούρασες

  • Σε ξέρουν και οι πετρες στην Κοζάνη. Και το φοβερό έργο που παρήχες στο νοσοκομείο. Απαράδεκτο που σηκωνεις και αναστημα.

  • Ο Τάσος Σιδηράς είναι και άριστος Γιατρός και Αξιοπρεπής και Ανθρώπινος. Τάσο υπηρέτησε το καθήκον σου όπως κανείς πάντα. Μπράβο σου !!!

  • Ο Τάσος Σιδηράς είναι και άριστος Γιατρός και Αξιοπρεπής και Ανθρώπινος. Τάσο υπηρέτησε το καθήκον σου εσύ όπως κανείς Πάντα. Μπράβο σου !!!

  • Αστους να λενε,εσυ γιατρε στο καθηκον,για να σωζεις ζωες.Φθονος και …..Αν ηταν οι παραπανω επικριτες στο κρεβατι του χειρουργειου και δεν υπηρχε αναισθησιολογος και ησουν μονο εσυ διαθεσιμος τι θαλεγανε τωρα;αλλα κρινουμε με κακια εκ του ασφαλους χωρις να ενδιαφερονται για τους….αλλους ασθενεις.

  • Όσο θα ψηφίζουμε ανίκανους και ανίδεους για βουλευτές, περιφερειάρχες και δημάρχους καλό θα ήταν να μην διαμαρτυρόμαστε εκ των υστέρων!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.