B. Κωνσταντόπουλος: “Καλώ την δημοτική αρχή, έστω την ύστατη αυτή ώρα, να φροντίσει για την χορήγηση εμφιαλωμένου νερού όχι μόνο στους 50 επιπλέον μόνιμους κατοίκους που δεν πήραν νερό, αλλά και σε όσους από την Κοζάνη ανεβαίνουν στο χωριό το Σαββατοκύριακο”

4 Νοεμβρίου 2022
19:36
Είναι γνωστό ότι το Τριγωνικό και το Πολύρραχο δεν υδροδοτούνται εδώ και τρεις βδομάδες, εξ αιτίας εργασιών ανόρυξης νέας γεώτρησης στην θέση Καψάλα. Για το θέμα έχουμε ασχοληθεί εκτενώς και δεν θα επανέλθουμε. Στο διάστημα αυτό η δημοτική αρχή υποσχέθηκε να χορηγήσει εμφιαλωμένο νερό για πόση και μαγείρεμα.Στο Τριγωνικό χορηγήθηκε νερό εδώ και δύο βδομάδες από δύο εξάδες ανά κάτοικο. Ελλιπής η ποσότητα, αλλά καλό είναι και αυτό. Σήμερα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος χορήγησε εκ νέου εμφιαλωμένο νερό στους κατοίκους του Τριγωνικού. Θετικό, έστω και καθυστερημένα.
Όμως σύμφωνα με όσα μου καταμαρτυρούν, χορήγησε νερό μόνο για 200 κατοίκους, ενώ οι ανάγκες είναι για 250 κατοίκους. Στην απαίτηση του προέδρου της κοινότητας να υπάρξει μέριμνα να χορηγηθεί νερό και τους υπόλοιπους 50 κατοίκους, ο αντιδήμαρχος αρνήθηκε να το πράξει. Καλώ την δημοτική αρχή, έστω την ύστατη αυτή ώρα, να φροντίσει για την χορήγηση νερού όχι μόνο στους 50 επιπλέον μόνιμους κατοίκους που δεν πήραν νερό, αλλά και σε όσους από την Κοζάνη ανεβαίνουν στο χωριό το Σαββατοκύριακο, για τις φθινοπωρινές εργασίες στα κτήματά τους.
Υ.Γ. Πληροφορούμαι ότι και στο Πολύρραχο για το επίμαχο αυτό διάστημα δεν χορηγήθηκε εμφιαλωμένο νερό. Σήμερα μάλιστα έγινε φραστικό επεισόδιο μεταξύ κατοίκων του Πολυρράχου και του προέδρου της τοπικής κοινότητας για τον λόγο αυτό. Μακάρι οι πληροφορίες μου να είναι ανακριβείς.

2 σχόλια

  • “Η Ελλάδα που ηγείται της 4ης βιομηχανικής επαναστασης”
    Οικονόμου.κυβερνητικος εκπρόσωπος.

  • Καλά τα λες. Βασίλη αλλά πιος περιμένεις να ακούσει ο δήμαρχος η ο αντιδήμαρχος μόνο τα Σερβία τους νοιάζει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.