Είναι γνωστό ότι το Τριγωνικό και το Πολύρραχο δεν υδροδοτούνται εδώ και τρεις βδομάδες, εξ αιτίας εργασιών ανόρυξης νέας γεώτρησης στην θέση Καψάλα. Για το θέμα έχουμε ασχοληθεί εκτενώς και δεν θα επανέλθουμε. Στο διάστημα αυτό η δημοτική αρχή υποσχέθηκε να χορηγήσει εμφιαλωμένο νερό για πόση και μαγείρεμα.Στο Τριγωνικό χορηγήθηκε νερό εδώ και δύο βδομάδες από δύο εξάδες ανά κάτοικο. Ελλιπής η ποσότητα, αλλά καλό είναι και αυτό. Σήμερα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος χορήγησε εκ νέου εμφιαλωμένο νερό στους κατοίκους του Τριγωνικού. Θετικό, έστω και καθυστερημένα.
Όμως σύμφωνα με όσα μου καταμαρτυρούν, χορήγησε νερό μόνο για 200 κατοίκους, ενώ οι ανάγκες είναι για 250 κατοίκους. Στην απαίτηση του προέδρου της κοινότητας να υπάρξει μέριμνα να χορηγηθεί νερό και τους υπόλοιπους 50 κατοίκους, ο αντιδήμαρχος αρνήθηκε να το πράξει. Καλώ την δημοτική αρχή, έστω την ύστατη αυτή ώρα, να φροντίσει για την χορήγηση νερού όχι μόνο στους 50 επιπλέον μόνιμους κατοίκους που δεν πήραν νερό, αλλά και σε όσους από την Κοζάνη ανεβαίνουν στο χωριό το Σαββατοκύριακο, για τις φθινοπωρινές εργασίες στα κτήματά τους.
Υ.Γ. Πληροφορούμαι ότι και στο Πολύρραχο για το επίμαχο αυτό διάστημα δεν χορηγήθηκε εμφιαλωμένο νερό. Σήμερα μάλιστα έγινε φραστικό επεισόδιο μεταξύ κατοίκων του Πολυρράχου και του προέδρου της τοπικής κοινότητας για τον λόγο αυτό. Μακάρι οι πληροφορίες μου να είναι ανακριβείς.