kozan.gr: Διαμαρτυρία κατοίκων του Μικροβάλτου του Δήμου Σερβίων για την κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία του χωριού και την ταλαιπωρία που έχουν κάθε μέρα για να έχουν πρόσβαση στα σπίτια τους τον τελευταίο ενάμιση χρόνο – Παράπονα για τον εργολάβο (Βίντεο & Φωτογραφίες)

5 Νοεμβρίου 2022
06:59

Διαμαρτυρία κατοίκων του Μικροβάλτου του Δήμου Σερβίων για την κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία του χωριού και την ταλαιπωρία που έχουν κάθε μέρα για να έχουν πρόσβαση στα σπίτια τους τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Παράπονα για τον εργολάβο του έργου.

 

13 σχόλια

  • ΜΠΡΆΒΟ στην πρόεδρο και τους κατοίκους!!!!
    Η ανοχή έχει και τα όριά της…..Το ότι είμαστε ευγενείς δε σημαίνει ότι είμαστε και βλάκες!!!!
    Η ανοχή μας έχει όρια!!!!!Δεν επαιτούμε.. απαιτούμε να τελειώσει το έργο!!!!άφησαν όλο το καλοκαίρι και τους δύο μήνες του Φθινοπώρου και θα δουλεύουν το χειμώνα με τα χιόνια και τις χαμηλές θερμοκρασίες.
    Πόση ντροπή!!!Υπάρχουν και μηχανικοί δήθεν που επιβλέπουν.
    Εγιναν όλοι εργολάβοι με αέρα.Πολιτες δύο κατηγοριών δεν ανεχόμαστε να υπάρχουν..

  • Το έργο το κάνει ο δήμος Σερβίων , ο εργολάβος το εκτελεί . Από την στιγμή που ,εκ των πραγμάτων αδυνατεί να το εκτελέσει ,έπρεπε να κηρυχθεί έκπτωτος ,αντί για αυτό ο δήμος Σερβίων έκανε δεκτά και τροποποίησε την σύμβαση, όλα τα αιτήματα του εργολάβου για τροποποίηση της αρχικής σύμβασης, για αντικατάσταση υλικών με υποδεέστερα και αλλαγή ποσοτήτων.

  • ΜΠΡΆΒΟ στην πρόεδρο και τους κατοίκους!!!!!
    Η ανοχή έχει και τα όριά της….
    Κάποιες φορές καλό είναι η ευγένεια των ανθρώπων να μην εκλαμβάνεται από τους υπεύθυνους σαν αδυναμία.
    Δεν επαιτούμε …ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν.
    Αν κάποιοι εργολάβοι και μηχανικοί αποδεικνύονται ΛΊΓΟΙ και δεν τιμούν το έργο τους , δεν θα την πληρώσουν αυτοί που δεν φταίνε….
    Άραγε πριν ένα χρόνο που υπογράφτηκε η σύμβαση δεν τα γνώριζαν όλα αυτά με τις τιμές τα ύψη των στηλων;;;
    Τώρα τα διαπιστωσαν;;;
    ΑΙΔΏΣ, ΑΡΓΕΙΟΙ !!!
    Αφήσατε μέσα στο χειμώνα τους ηλικιωμένους ανθρώπους να ταλαιπωρούνται και να δυσκολεύονται να μετακινηθούν.!!!

  • Αν δεν κάνω λάθος είχε δοθεί παράταση μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Φυσικά δεν έγινε τίποτα. Ας πρόσεχαν να μην έλεγαν όχι στη χωματερή αμιάντου που ήθελε να τους φορτώσει ο δήμαρχος!

  • Διαβάζοντας την απόφαση στη διαύγεια είδα ότι τα Καμβούνια δεν τα εκπροσώπησε κάνεις. Πού είναι ο κ. ΒΗΤΟΠΟΥΛΟΣ.. ..πού είναι η κ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ;Ποιος ήταν εκεί να διατυπώσει την άλλη αποψη;

    • Βητοπουλος και Αγοραστός είναι οι αρμόδιοι αντιδημαρχοι η Χριστοδούλου είναι σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης.αλλα οι αντιδήμαρχοι και ο δήμαρχος θα έχουν την πολιτική κατάληξη των συμβούλων του κοσματοπουλου

  • Η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής έγινε δια περιφοράς. Τόσο σοβαρά θέματα σε συνεδρίαση δια περιφοράς.
    Είναι φανερό. Ο δήμαρχος δεν θέλει δια ζώσης συνεδριάσεις για να μην του ασκείται έλεγχος.
    Και να τα αποτελέσματα.

  • Να πείτε τον ΤζουτζοΚώτσο που είναι του κόμματος όσο προλαβαίνει να κάνει τα κουμάντα…
    Ξέρει αυτός από αυτές τις τακτικές!

  • Πόσες τροποποιήσεις της αρχικής σύμβασης έχουν γίνει μέχρι τώρα και γιατί; Είναι δικαιολογημένη η παράταση για έξη μήνες …..λόγω χειμώνα;
    Δικαιολογείται η αντικατάσταση του φυσικού κύβου γρανίτη με….τσιμέντο ; Τα φωτιστικά με μπράτσα δεν είναι πιο όμορφα από σκέτο δοκάρι;
    Έχει υπογισθει η μείωση του τιμήματος για τις παραπάνω παραχωρήσεις; Που είναι το ηθικό και νόμιμο κύριε Ελευθερίου ;

  • είχε να γίνει έργο στο μικρόβαλτο απο τον καιρό του Νώε.Και τώρα που έγιναν 5 μεγάλα έργα μαζεμένα σας έτσουξε η καθυστέρηση του ενός.Ξέχασα έρχονται εκλογές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.