Δημοτική Κίνηση – Κοζάνη Τόπος να Ζεις για Λ. Μαλούτα: “Μιλάει ο άφαντος από κάθε διεκδίκηση Δήμαρχος….”

5 Νοεμβρίου 2022
11:06
Θα μπορούσαμε πολλά να πούμε για την τελευταία ανακοίνωση του κυρίου Μαλούτα στην οποία αναφέρει το “πλήθος των ενεργειών του” για τη στήριξη του Μαμάτσειου Νοσοκομείου όμως η τελευταία πρόταση του κειμένου του σχετικά με συμπόρευση στον αγώνα που δίνει για την διεκδίκηση καλύτερων παροχών υγείας κυριολεκτικά μας άφησε άναυδους!
Μιλάει ο άφαντος από κάθε διεκδίκηση Δήμαρχος για αγώνα και απορούν οι πάντες!
Επομένως απλά θα απαντήσουμε με τα λόγια του από την αλήστου μνήμης τοποθέτηση του για τον αγώνα διεκδίκησης που δίνει.
Ας ξαναθυμηθούμε λοιπόν τι είπε ο κύριος Μαλουτας την Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο:
«Συνάδελφοι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι, και ο συνάδελφος ο Τάσος Σιδηράς και εγώ δεν είχαμε καμιά έγνοια ή καμιά φροντίδα ή κανένα λόγο να πάμε να απολογηθούμε για το νοσοκομείο. Επαναλαμβάνω η αρμοδιότητα των υπηρεσιών υγείας είναι αρμοδιότητα του κράτους και κανενός άλλου.» https://www.youtube.com/watch?v=bo7kkXicS_Q
Μετά από τέτοια αγωνιστική διάθεση πώς να αρνηθεί κάνεις την συμπόρευση!
Σχετικά με την μελέτη νέου Νοσοκομείου που επαναφέρει συνεχώς στη συζήτηση καλό είναι να μας πει που βρίσκεται τώρα αυτή η πανάκριβη μελέτη προαποφασισμένου αποτελέσματος που παρήγγειλε για να στηρίξει την κυβερνητική πολιτική απαξίωσης της δημόσιας υγείας και ποια ήταν η αντιμετώπιση της από το σύνολο του υγειονομικού κόσμου της περιοχής;;;
Ο κύριος Μαλούτας είναι υπεύθυνος γιατί «έκαψε» ένα δίκαιο αίτημα των Κοζανιτών για καινούριο Νοσοκομείο λόγω του λαϊκισμού και της πολιτικής ιδιοτέλειας του.
Ε, δεν θα τον συγχαρούμε κιόλας γι΄ αυτό!

10 σχόλια

  • σε προεκλογικό λαϊκίστικο κλίμα η κίνηση. Τώρα το αίτημα για νέο νοσοκομείο γίνεται “δίκαιο” αίτημα. Μάλιστα.

    • Tο ότι είναι ένα αίτημα δίκαιο δεν σημαίνει ότι είναι και ρεαλιστικό πλέον. Όταν ο Μαλουτας υπερψήφισε τα 15 μύρια για την νέα πτέρυγα χάθηκε το νέο νοσοκομείο. Πουλούσε ομως σανό με δήθεν μελέτες για να πει ότι κάτι έκανε. Επομένως ποιός είναι λαϊκιστής;

      • Ρεαλιστικό δεν είναι γιατί τελικά μόνο ο Μαλούτας το θέλει και κανείς από όλους εμάς. Εμείς όλοι που δεν το στηριζουμε αποδομουμε την διεκδίκηση αυτή.γι αυτό είστε λαικιστες. Έχει δίκιο ο παραπάνω.

        • Ο τρόπος που επέλεξε ο Μαλουτας τον έβαλε στο περιθώριο,παρήγγειλε δήθεν μια μελέτη και τους έβαλε όλους απέναντι, Περιφέρεια, ιατρικό σύλλογο, εργαζόμενους στα νοσοκομεία, βουλευτές, δημάρχους και φυσικά έτσι δεν πρόκειται να γίνει δουλειά. Ο Μαλουτας είναι παλιός, το ήξερε αυτό αλλά ήθελε να το παίξει ήρωας πουλώντας αέρα. Αυτό είναι λαϊκισμός.

  • Κοιτάξτε ότι και να γράφετε ότι και να λέτε το συμπέρασμα είναι ενα
    ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ
    Κυριοι της κίνησης Τι έγινε με ΖΕΠ
    Θα μας πείτε;
    Και να μην ξεχνάτε πίσω έχει η αχλαδιά την ουρά ΔΕΥΑΚ

  • Καλά μιλάει και η κίνηση τώρα για διεκδικήσεις. Μάλλον ξεχναει ότι η μόνη φωνή για το νοσοκομείο στα 5 χρόνια ήταν το συλλαλητήριο που το πρότεινε και πάλι η σημερινή δημοτική αρχή όταν ήταν αντιπολίτευση. Η διαφορά είναι αυτή. Προφανώς δεν περιμένει κάποιος κάτι από την κίνηση .

    • Επειδή αυτή την καραμέλα την παίζετε πολύ εσείς τα Μαλουτακια το συλλαλητήριο το πρότεινε το ΚΚΕ αρχικά και μετά πήγε ουρανό Μαλουτας και το οργάνωσε μόνος του ο Κυρινας τότε πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου και είχε επιτυχία. Φτάνει με την παραπληροφόρηση για την αγωνιστικότητα του Μαλουτα, έλεος!

  • Συγνώμη..μάλλον ξεχάσατε γιατί χάσατε ..και επίσης ξεχάσατε την πλάτη που βάλατε για την αιφνίδια απολιγνιτοποιηση της περιοχής τότε που ο δήμαρχος σας σφύριζε αδιάφορα , επομένως ούτε μαλουτας ούτε Κοζάνη τόπος να μην ζεις …..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.