Κάλεσμα για συνάντηση Γονέων και Εκπροσώπων Δ.Σ. Σχολείων Κοζάνης το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης

9 Νοεμβρίου 2022
07:05

Αγαπητοί γονείς,
Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 17:30, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης (Μινώταυρου 4, Κοζάνη, 50100), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση γονέων και εκπροσώπων των Δ.Σ. σχολείων της Κοζάνης.


Θέματα προς συζήτηση:
Εκτίμηση αποτελέσματος της δράσης που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Κοζάνης την Τετάρτη 26/10. Προβλήματα Παιδιατρικής Κλινικής και γενικά της κατάστασης του Νοσοκομείου. Προβλήματα θέρμανσης των σχολικών μονάδων. Συζήτηση για την οργάνωση της επικοινωνίας μας, μέσω της δημιουργίας ομάδας συντονισμού. Ανοιχτή συζήτηση για την καταγραφή προβλημάτων που παρουσιάζονται στα σχολεία.

Λόγω του περιορισμού του χώρου και της έξαρσης των εποχικών ιώσεων, παρακαλείστε να προβλέψετε για μέτρα αυτοπροστασίας.


Με εκτίμηση
Ελένη Στολτίδου (μέλος Δ.Σ. Συλ. Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης)
Γιώργος Σαββίδης (μέλος Δ.Σ. Συλ. Γονέων Δημοτικού Σχολείου Νέας Χαραυγής)
Κώστας Κοζικόπουλος (μέλος Δ.Σ. Συλ. Γονέων 8ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης)

2 σχόλια

  • Οταν απομείντι χουρίς γιατρό για τ’φαμλια σας κι χουρίς δράμι νιρό απ’τουν αη δημήτρ έλατοι να μας βρείτι… Ούρδα! έ ούρδα κατσκαβαλίσια….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.