Σε οικογενειακό κλίμα γευμάτισε η ομάδα ΦΣ Κοζάνης

10 Νοεμβρίου 2022
11:41

 

Σε οικογενειακό κλίμα γευμάτισε η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης χτες Τετάρτη 9/11, στο SETTE 7 BAR RESTAURANT στην Κοζάνη, λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η πρωτοβουλία είχε ως στόχο, συμβολικά αλλά και ουσιαστικά, να επιβεβαιώσει και να ενισχύσει το απολύτως οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας και την αποφασιστικότητα που επικρατεί για να ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, με τον αγώνα κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς στην Λάρισα, για την πρώτη αγωνιστική (13/11 15:00).

Την διοίκηση εκπροσώπησαν οι Πάρης και Σταύρος Κεντεποζίδη, οι οποίοι κατά την ομιλία τους ανέφεραν πως μοναδικός και ξεκάθαρος στόχος της ομάδας και φέτος είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος!

Ακολούθησε βόλτα στον κεντρικό πεζόδρομο και καφέ στο Le Roi, με αρκετούς φίλους της ομάδας να εκφράζουν την υποστήριξή τους.

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.