Ευχαριστήριο της “Ηλιαχτίδας” για τη δωρεά των 507€ που έγινε στη μνήμη του Αδαμίδη Απόστολου, από τους συναδέλφους του από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας

11 Νοεμβρίου 2022
07:56

Εκ μέρους των παιδιών που απασχολούνται στο Σπίτι της Ηλιαχτίδας και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας “ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ” ευχαριστούμε θερμά για τη δωρεά των 507€ που έγινε στη μνήμη του ΑΔΑΜΙΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, από τους Συναδέλφους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας και τους Φίλους του. Με αυτόν τον τρόπο στηρίζεται οικονομικά ο σύλλογό μας, δίνοντας μας την δύναμη να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα παιδιά και τις οικογένειες τους. Ευχαριστούμε και ευχόμαστε δύναμη και υγεία στους δικούς του.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος                   Ο Γραμματέας
Λότσιος Αθανάσιος       Χατζής Βασίλειος

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.