Το μήνυμα των αποφοίτων του 2002 του 2ου Ενιαίου Λυκείου Κοζάνης για το χθεσινό reunion

13 Νοεμβρίου 2022
14:07
Κανένα σχόλιο

Ως Απόφοιτοι του 2002 η τελευταία φορά που επισκεφθήκαμε το σχολείο ήταν με την ανάρτηση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων.  Τότε που άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας.  Χθες 12/11/22 συμμαθητές και καθηγητές συναντηθήκαμε 20 χρόνια αργότερα για να θυμηθούμε και να ανασύρουμε όλες αυτές τις υπέροχες και αθώες,γεμάτες χαρά αναμνήσεις.  Το σχολείο μας ανανεωμένο και περιποιημένο μας καλώς όρισε για ακόμη μια φορά όπου ο τότε καθηγητής & Διευθυντής κ. Σ.Αμαραντιδης χτύπησε παραδοσιακά το κουδούνι και καθίσαμε στις αίθουσες στα θρανία μας και οι καθηγητές στα έδρανα τους. Ευχαριστούμε πολύ όλους μαθητές και καθηγητές για την παρουσία τους. 20 χρόνια αναμνήσεων ξετυλίχτηκαν σιγά σιγά μεγαλώνοντας το χαμόγελο μας!

Εκ της συντονιστικής επιτροπής του Reunion 2002-2022
Αμαραντίδης Σάββας
Κρομλίδου Ξένια
Τσαουσίδου Ιωάννα
Τζήκα Χρύσα
Τσαμπούρη Κατερίνα
Τραχανάς Ανδρέας
Κοβαλέγγος Γρηγόρης

 

 

kozan.gr: Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 12/11 το reunion για τους αποφοίτους του έτους 2002 του 2ου Ενιαίου Λυκείου Κοζάνης (Βίντεο 8′ & 36 Φωτογραφίες)

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.