Eπιστολή αναγνώστη στο kozan.gr σχετικά με τις “νερο-ροές” στην κεντρική πλατεία Κοζάνης

13 Νοεμβρίου 2022
16:50

Επιστολή προς τον Κ. Δήμαρχο και τους αρμόδιους της κεντρικής πλατείας του δήμου Κοζάνης!

Αξιότιμοι κύριοι

Χωρίς καμία αμφιβολία η κεντρική πλατεία της Κοζάνης αποτελεί, κατά την άποψή μου, στολίδι της πόλης από κάθε άποψη αρχιτεκτονικής και λειτουργικότητας. Με την παρούσα επιστολή θέλω να εκφράσω και να επισημάνω το παρακάτω γεγονός που τον τελευταίο καιρό έτυχε να είμαι και αυτόπτης μάρτυρας σε δύο περιστατικά!!

Σήμερα Κυριακή, όπως και πρίν 10-15 μέρες, κυρία, μάλλον από άλλη πόλη ήταν με γκρούπ εκδρομικό, χωρίς να προσέξει ιδιαίτερα βρέθηκε στο νερό, στο επάνω επίπεδο της ροής, με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθεί να έχει κτυπήσει και να συνέλθει μετά από ώρα!!

Πρόκειται για τις νερορροές που υπάρχουν στην ανατολική πλευρά της πλατείας, στο επάνω επίπεδο,  και που θα πρέπει να μεριμνήσετε ώστε να αποφευχθεί κάτι χειρότερο!! Ίσως να τοποθετηθεί κάποια προστατευτική σχάρα ή ότι εσείς νομίζετε για να προστατευθούν οι διερχόμενοι πεζοί που οι περισσότεροι κατά τη γνώμη μου είναι εκδρομείς και ξεφεύγουν της προσοχής των!!

Σας ευχαριστώ

Γρηγόρης Μιχούλης

12 σχόλια

  • Οι κασμιρτζιδες έδωσαν δημόσια το χρίσμα στη Νουλα. Οι τρισδιάστατη διαβάσεις, το νέο νοσοκομείο, το παρκούρ, η πίστα αναρρίχησης, το κολυμβητήριο, οι λακούβες, ο περιφερειακός της Κοζάνης δεν είναι απαραίτητα…

  • Και ταλεγε ο μπουμπούκος ….

    Χωρίς πλάκα είναι ώρα να δρομολογηθεί άμεσα αλλαγή σε αυτό το έκτρωμα που ονομάζουμε πλατεία Κοζάνης …

    • Η πλατεία είναι πολύ όμορφη και πολύ μοντέρνα… Επιτέλους με την γκρίνια χωρίς λόγο. Το σχόλιο μιλάει για επικίνδυνο σημείο και όντως είναι σωστο.

      • Έχεις πάει σε άλλες πόλεις να δεις πλατείες και τι σου προσφέρουν , αυτό το βαθούλωμα ποια είναι η ομορφιά του ? Στις σύγχρονες και παλαιότερα πλατείες είναι γεμάτες μαγαζιά εστίασης για τον κόσμο αλλά και κατάλληλες διαμόρφωσεις να μπορείς να κάθεσαι αν δεν θες να πας στην εστίαση , με παγκάκια και ίσκιο από τα δέντρα όπως περίπου ήταν η παλιά , τώρα εκτός από την εξυπηρέτηση σε χορευτικούς συλλόγους και για να μάθεις ποδήλατο το πιτσιρίκι δεν εξυπηρετεί κάτι άλλο …

  • η νεροροη προς την μερια του ωρολογιου-κωδονοστασιου πρεπει να καταργηθει.
    αντικειμενικα ειναι βασικος διαδρομος της πλατειας και εξυπηρετει πολλες μετακινησεις διαγωνια.
    το στενο που δημιουργει ειναι επικινδυνο.
    επισης οι επισημανσεις του αρθρου ειναι ευστοχες.

    τελος το μνημειο υπερ των αξιομνημονευτων πεσοντων αγωνιστων ειναι για κλαματα και δε τιμα καθολου τους τιμημενους μακαριστους αδελφους μας!

    • ΣΥΜΦΩΝΩ.ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΒΑΛΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

  • Μπορούν να τοποθετηθούν με απευθείας αναθέσεις οτιδήποτε που θα έιναι ασφαλές για τους τουρίστες που έρχονται να δούνε την πλατεία έκτρωμα.

  • Αν κάνουμε την πλατεία υπόγεια θα είναι στολίδι για τα ποντίκια.!
    Οποιος το σκέφτηκε και σχεδίασε τη μελέτη ήταν άσχετος ..!
    Οι πλατείες πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο να έχουν φως και πράσινο.!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.