Ευχαριστήριο του Αριστείδη Κουρκούτα στο προσωπικό του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης με αφορμή την περιπέτεια της υγείας της συζύγου του

14 Νοεμβρίου 2022
10:09

Πρόσφατα είχαμε μία περιπέτεια υγείας της συζύγου μου Δέσποινας Περδίκα και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το προσωπικό του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, που συνέβαλαν στην καλύτερη αντιμετώπιση και αποκατάσταση του προβλήματός μας. Όλοι (γιατροί –νοσηλευτές και γενικά ΟΛΟ το προσωπικό) μας βοήθησαν να ξεπεράσουμε πιο εύκολα τις δύσκολες στιγμές του πόνου πριν και μετά το χειρουργείο.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μας τον κ. Κωνσταντίνο Χατζημήσιο και το βοηθό του Γιώργο Αποστολίδη, οι οποίοι έκαναν το καλύτερο δυνατό που μπορούσαν τόσες ώρες στο χειρουργείο αλλά και μετά, ώστε να προλάβουμε τα χειρότερα. Ήσασταν όλοι άψογοι!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Αριστείδης Κουρκούτας

3 σχόλια

  • Συνεργάστηκα για αρκετά χρόνια με τον Κ. Χατζημήσιο το “αψογος” ΔΕΝ φθάνει ..Είναι ένας από τους καλύτερους άριστους θα έλεγα, χειρούργους επιστήμονες που σπανίζουν στην Δ. Μακεδονία. Εχει δώσει πάρα πολλά στον παράγοντα άρρωστο. Ο πόνος και η ανησυχία τού αρρώστου και του συνοδού, είναι και δική του ανησυχία και πόνος!!

    Πάνω απ΄όλα ακόμα και από την επιστήμη του, είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
    Γιά τον Κ. Αποστολίδη δεν εχω να πω γιατί δεν συνεργάστηκα γιατί συνταξιοδοτήθηκα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.