Το ΣΕΕΕΝ καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να στηρίξει την κινητοποίηση που οργανώνει ο αγροτικό – κτηνοτροφικός  Σύλλογος  Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας λεκάνης Βεγορίτιδας την Τρίτη 15 Νοέμβρη

14 Νοεμβρίου 2022
12:37
Κανένα σχόλιο

 

Συνάδελφισσες – συνάδελφοι.

            Το ΣΕΕΕΝ καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να στηρίξει την κινητοποίηση που οργανώνει ο αγροτικό – κτηνοτροφικός  Σύλλογος  Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας λεκάνης Βεγορίτιδας την Τρίτη 15 Νοέμβρη στις 11:00π.μ στην Κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας.

            Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα επιβίωσης  της αγροτιάς για να παραμείνει και να παράγει στα χωράφια της ενάντια στα καρτέλ των εμπόρων, το υπέρογκο κόστος παραγωγής, το πανάκριβο πετρέλαιο κτλ. με αποτέλεσμα να μην έχει άλλη επιλογή από τον οργανωμένο αγώνα.

Όλοι στην κινητοποίηση.

Εργατιά – αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.