Σύλλογος Πολυτέκνων Εορδαίας: “Σύσταση νέου Δ.Σ στο Σύλλογο Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας – Πρόεδρος η Μαρία Αντωνιάδου”

14 Νοεμβρίου 2022
16:45
Ενημερώνουμε τα μέλη μας κατόπιν των εκλογικών αρχαιρεσιών της 13-11-2022 την συγκρότηση σε σώμα την 14-11-2022 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο διαμορφώθηκε ως εξής:
ΠΡΌΕΔΡΟΣ: Αντωνιάδου Μαρία.
ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ: Μουστάκα Ελπινίκη.
ΤΑΜΊΑΣ:Καραγιαννάκης Ευστράτιος.
Α’ :ΜΕΛΟΣ: Μαυρόπουλος Σάββας.
Β’:ΜΕΛΟΣ:Χατζηξάνη Φωτεινή.
Για την εφορευτική επιτροπή:
Αγγελίδου Αναστασία

11 σχόλια

  • Αιώνιοι πρόεδροι. Αυτή η μάστιγα. Όχι δηλαδή ότι φταίνε οι ίδιοι. Αφού δεν ασχολούνται οι άλλοι. Ωστόσο δεν είναι υγιές. Φαύλος κύκλος.

    • Όταν στον καλό Σαμαρείτη τα τρώνε μεταξύ τους βγάλε συμπέρασμα.αιωνιοι εκεί όλοι μην ανοίξω το στόμα μου

  • Σύλλογοι με χορούς και πανηγύρια με δήθεν συνέδρια συμπόσια φαγητά ποτά και λούφα και παραλλαγή όλοι παίρνετε λεφτά από τον δήμο περιφέρεια και ζωή χαρησαμενη χωρίς ουσία όλοι είστε ότι να ναι τα χωριά ένας σύλλογος παντού έχουμε και τις λυρες τώρα θα αρχίσει διαγωνισμός μεγαλύτερης λύρας και θα τρέχουν δήμαρχοι βουλευτές και παρατρεχαμενοι να κάνουν εγκαίνια και η ανεργία φουλ χωριό μας κάνατε βρε τσομπανιδες

  • Απορώ με τα σχόλια. Δημοκρατία έχουμε κύριοι ,όποιος θέλει μπορεί στους συλλόγους να βάλει υποψηφιότητα.Προς τι όλη αυτή η χολή?Μάλλον οσα δεν φτάνει η αλεπού….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.