Ομάδα Αγροτών Δρεπάνου: “Ο επίδοξος επενδυτής” στο Ζευγαρολίβαδο – Δρεπάνου δεν κατέθεσε πρόταση προέγκρισης…

15 Νοεμβρίου 2022
08:25

Η κυβέρνηση συγκρότησε υψηλόβαθμη επιτροπή προεπιλογής επενδύσεων στην περιοχή στο πλαίσιο της απολιγνιτοποίησης, κατατέθηκαν εβδομήντα δύο (72) προτάσεις και προεγκρίθηκαν τριάντα (30).

“Ο επίδοξος επενδυτής” στο Ζευγαρολίβαδο – Δρεπάνου δεν κατέθεσε πρόταση προέγκρισης…

Γνωρίζει – προφανώς – ότι η πρόταση που παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο (Master Plan) είναι το λιγότερο αστεία… και προφανώς δεν είχε πιθανότητα…

Με τα ταύτα μήπως οι τοπικοί προαγωγοί θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά την απαγκίστρωση…;

Αυτά και συνεχίζουμε…

 

Ομάδα Αγροτών Δρεπάνου

 

7 σχόλια

  • Η περίπτωση του Ζευγαρολιβαδου υπήρξε μια αφορμή να φανεί πως οι ΕΚΛΕΓΜΈΝΟΙ (το τονίζω γιατί δείχνουν πως συνειδητά δεν υπολογίζουν αυτή την ιδιότητα) αυτού του τόπου ενεργούν με μια λογική “άρπα κόλλα”. Ναι, να υπάρχουν επενδυτές, αλλά ποιοί είναι αυτοί, πως ενεργούν, ποίο το επιχειρηματικό τους background, ούτε πού νοιάστηκαν να ταυτοποιήσουν!!! Απαξιώθηκαν μέσω αυτής της περίπτωσης. Δεν πειράζει. Εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε εν καιρώ στις κάλπες.

  • Επειδή η περίπτωση του Ζευγαρολιβαδου δεν είναι μοναδική, οι κάτοικοι του Δρεπάνου ας μην χαλαρώσουν απέναντι στα χτυπήματα που θα βιώσουν και μελλοντικά από τη δημοτική αρχή. Και αυτό κρατήστε το.
    Κύριε Μαλουτα, πριν από ένα χρόνο γυρίσατε την πλάτη σας στις μαύρες σημαίες του Δρεπάνου. Προσέξτε μην τις διπλασιασετε και χάσετε εν τέλει και τους παραδοσιακούς σας συμμάχους.

  • Ο χρυσός αιώνας έμεινε στην ιστορία για τα έργα του Περικλή. Η “χρυσή” τετραετία Μαλουτα θα μείνει στην ιστορία ως η τετραετία που έγιναν πλουσιότεροι αρκετοί αυτοδιοικητικοί, παιδιά, ανήψια κλπ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.