Δήμος Σερβίων: Καλούνται οι κάτοικοι της Κοινότητας Ελάτης να προχωρήσουν, από την πλευρά τους, στην υλοποίηση των απαιτούμενων ενεργειών ώστε να συνδεθούν στη βάνα εντός του φρεατίου

15 Νοεμβρίου 2022
09:46
Κανένα σχόλιο

 

Με την σταδιακή ολοκλήρωση του φυσικού αντικειμένου του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης οικισμού Ελάτης» και των προβλεπόμενων δοκιμών στο νέο δίκτυο αγωγών, καλούνται οι κάτοικοι της Κοινότητας Ελάτης να προχωρήσουν, από την πλευρά τους, στην υλοποίηση των απαιτούμενων ενεργειών ώστε να συνδεθούν στη βάνα εντός του φρεατίου που έχει τοποθετηθεί στο όριο της ιδιοκτησίας τους και αποτελεί την καινούρια τους παροχή.

Σημειώνεται ότι ως καταληκτική ημερομηνία, πέραν της οποίας το παλαιό δίκτυο θα τεθεί εκτός λειτουργίας και η παροχή νερού θα γίνεται αποκλειστικά από το νέο δίκτυο, τίθεται η 15/12/2022.

Δύναται να επανατοποθετηθεί το ήδη υπάρχον υδρόμετρο κάθε παροχής εκτός εάν παρουσιάζει βλάβη στην λειτουργία του. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής οφείλει να το αντικαταστήσει και να δηλώσει τον μοναδικό αριθμό του καινούριου υδρομέτρου στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Σερβίων (τηλ. 24643-50100).

Για κάθε άλλη πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Παναγιώτη Δραγκόλα στο τηλ. 6972850807 ή τον κ. Γκουτζομήτρο Ανδρέα στο τηλ. 6972814967.

Σέρβια, 15/11/2022

Ο Δήμαρχος

Χρήστος Ελευθερίου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.