Γ. Κασαπίδης από Νέα Υόρκη: “Δυναμική συμμετοχή της Δυτικής Μακεδονίας, ως τιμώμενη Περιφέρεια στο 1ο Greek gastronomy workshop στη Νέα Υόρκη”

16 Νοεμβρίου 2022
06:31

 

Δυναμική συμμετοχή της Δυτικής Μακεδονίας, ως τιμώμενη Περιφέρεια στο 1ο Greek gastronomy workshop στη Νέα Υόρκη. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας μας στην Ουάσιγκτον και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.🇬🇷Με την υποστήριξη της ΑΝΚΟ και της αγροδ/κης σύμπραξης της Περιφέρειας μας, πραγματοποιούμε σημαντικές B2B συναντήσεις και συζητήσεις για τις ευκαιρίες συνεργασίας επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας με αντίστοιχες της Αμερικής.🇬🇷

Σκοπός η προβολή και προώθηση επιχειρήσεων και αγροδιατροφικών προϊόντων της Περιφέρειας μας που μπορούν να εξαχθούν στην αγορά της Αμερικής.🇬🇷

Με σχέδιο και όραμα προωθούμε τα συμφέροντα της Δυτικής Μακεδονίας και ανοίγουμε τα φτερά μας σε όλο τον κόσμο.🇬🇷

 


32 σχόλια

  • Γιώργο μετά την τεράστια επιτυχία εδώ, μιας και έλυσες όλα τα προβλήματα, είναι ευκαιρία να μεταδόσεις τις προοπτικές ανάπτυξης και στην Αμερική, και να τους δείξεις πως γίνεται!

    • Φίλε/φίλη μου..
      Μόλις ΕΦΤΙΑΞΕΣ το νέο παρατσούκλι του Περιφερειάρχη:
      ΑΔΗ-ΑΝΟΗΤΟΣ!!!
      Και έχει πιάσει τον πάτο του Άδη και είναι και Ανόητος! Είσαι Φοβερός λογοπλάστης.

    • Στις τζάμπα βόλτες δεν υπάρχει καλύτερος πραγματικά. Λίγο η πανδημία τον σταμάτησε αλλά τώρα τελευταίος χρόνος πολιτικής καριέρας θα τα δώσει όλα για όλα ….

  • Οι φορείς προσπαθούν και χρηματοδοτούν. Οι επιχειρήσεις της περιφέρειας είναι έτοιμες για ανοίγματα σε μεγάλες αγορές η νομίζουν πως ένα φυλλάδιο και μια ιστοσελίδα πέτυχαν τους στόχους των εξαγωγών;

  • Με την υποστήριξη της ΑΝΚΟ και της αγροδ/κης σύμπραξης της Περιφέρειας μας! Και μετά κοροϊδεύαμε τον πρόεδρο τον Αποστολίδη! Περιφερειάρχης και πρόεδρος της ΑΝ.ΚΟ:Κασαπιδης Γεώργιος συνεχιστής του δόγματος Αμανατίδη.
    Έρμη Δυτ. Μακεδονία!

    • Αλλα τα ματιά του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας!! ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ για ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΚΟ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!! Τα κάνει όλα και συμφέρει!

  • Ευτυχώς “έκρυψε” από τους Αμερικανούς τα μεγάλα “επενδυτικά” προγράμματα, που “προώθησε” στη Δυτική Μακεδονία:
    1. Τριαντάφυλλα
    2. Λεβάντα
    3. Ρίγανη
    4. Υδρογόνο
    5. Κοτούλες
    6. “Κηπάκους”
    κλπ
    Έτσι “άνοιξε” τα φτερά η Δυτική Μακεδονία και είναι πρώτη σε μείωση πληθυσμού στην Ελλάδα, πρώτη στην ανεργία και πρώτη στη μετανάστευση.

  • Θα ψάχνεις ψήφους καί δεν θά βρίσκεις τού χρόνου, ανύπαρκτος είσαι και έχεις κακή ψυχή, φέρθηκες απαράδεκτα σε συμβούλους σου και θα τα βρεις όλα μπροστά σου, μείνε με τα παραπαιδια σου που σε όλα σε λένε ναι για την θέση.

  • Γιατί δεν πήρε και τον Άννα,τον διαχρονικό επαίτη,τα ξέρει εκείνα τα μέρη.

  • Όλο από Facebook τα αλιευουν τα ΜΜΕ,καλά θα ήταν να στείλει ένα δελτίο τύπου ο περιφερειαρχης,τόσο σημαντικό ταξίδι πήγε.Αλλα αφού δεν έχει δημοσιογράφο στην περιφέρεια,ποιος θα τα κάνει?Εσείς φταίτε που τα αναπαράγετε,γραμμένους σας έχει kozan κτλ μμε.Κι εσείς εκεί ν ακολουθείτε και να τον αναδεικνύετε,αφήστε τον ,μην τα βγάζετε να δουμε πως θα τα μάθουμε

  • Ξοδέψτε τώρα που είναι όλα τζάμπα γιατί σε λίγους μήνες που απομένουν για να σας αποχεραυτήσει ο κόσμος της Δυτικοί.Μακεδονίας μάλλον σας βλέπω να ασχοληθείτε με αυτό που σας ταιριάζει.
    Εξ άλλου θα μάθουμε ποσό χρήμα ξοδέψατε και ποιους τυχερούς είχατε μαζί σας.
    Γιατί βλέπετε ο καημένος ο λαός σκέφτεται ακόμα και το ένα ευρώ που θα το πρωτοξοδέψει!!!

  • Μετα τα φοβερα εργα και την αναπτυξη που εφερε στον νομο μας ειπε να πεταχτει και λιγο στην Νεα Υορκη να μιλησει στους Αμερικανους για τις κοτες και τους κηπους ο κυριος 20 χρονια ψηφιζω παρων και ειμαι απων σε ολα! αχαχαχαχαχ!

  • Ο Κασαπίδης – όποια άποψη κι αν έχει ο καθένας- καλώς υποστήριξε με την παρουσία τις παραγωγικές επιχειρήσεις διατροφής.
    Δυστυχώς, η κοινωνία μας, όντας ένα κράμα υπαλλήλων του δημοσίου τομέα, άεργων, ανένσημων και γενικώς βολεμένων, αδυνατεί να κατανοήσει ότι για να επιβιώσουμε κάτι πρέπει να παράγουμε και να το πουλήσουμε.
    Δυστυχώς, όμως αντί για προϊόντα, πάρα πολλοί, παράγουν σε αφθονία εξυπνάδα, απαξίωση και κακοήθεια αλλά δεν πουλάνε, πέραν της Κοζάνης…
    Δεν περιμένω από αυτούς, τίποτα θετικό.
    Τις κοινωνίες τις αλλάζουν αυτοί που έχουν όραμα και δύναμη να το υλοποιήσουν και δεν βλέπω τέτοιες δυνάμεις στον τόπο μας.
    Ο κηπάκος κι οι κοτούλες είναι το μέλλον όσων μείνουν εδώ και θα είναι αυτοί που έμαθαν μόνο να κοροϊδεύουν και ν’ αδυνατούν να δομήσουν μια διαφωνία με λογικά επιχειρήματα, γιατί και δεν έχουν τα προσόντα να το κάνουν αλλά και γιατί έτσι έμαθαν μια ζωή…

    • Έφαγες και εσύ το παραμύθι με το λευκό δράκο ή ανήκεις και εσύ στους λίγους βολεμένους; Γιατί αν περιμένεις να παράξεις και να εξάγεις με τους όρους που θέτει το κράτος, φορολογία 70%, ενεργειακή κρίση κλπ κλπ, και να μπορείς και να βγάλεις και τα προς το ζειν, μάλλον θα έχεις την ίδια τύχη με το τριαντάφυλλο…. Μόνο κάτι εφοπλιστές με καθρεπτάκια και offshore ευνοούνται σε αυτό τον τόπο.

  • Τα πράγματα είναι απλά αλλά αμείλικτα:
    αν δεν παράγουμε, θα μεταναστεύσουμε ΑΠΑΝΤΕΣ.

    Όλα τα δημόσια έργα πρέπει να έχουν κύριο γνώμονα την παραγωγή.
    Ας σταματήσουμε τις ανοησίες κι ας σοβαρευτούμε επιτέλους γιατί ήδη αργήσαμε με τις άγονες αντιπαραθέσεις των κομματικών που δεν έχουν ούτε όραμα για τον τόπο, ούτε ικανότητες.

  • ΔΕΙΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ :

    Διερωτωμαι πόσοι απο εσάς θα γραφατε αυτά που γράφετε
    αν έπρεπε να γράψετε και το ονοματάκι σας ??

  • Σε ποιον δόθηκε η ανάθεση για τα φυλλάδια και όσα αλλά έντυπα προβάλατε στη στη Νέα Υόρκη.;
    Στον ίδιο που πήρε για το πως χτίζεται η πέτρα στο Πντάλοφο;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.