kozan.gr: Πανηγύριζαν στην Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης όταν πριν μήνες , η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, είχε πει ότι χωράει ένα νέο νοσοκομείο στην Κοζάνη – Ανώμαλη προσγείωση σήμερα από τον Υπουργό Υγείας Α. Πλεύρη ο οποίος έδειξε έκπληκτος όταν ρωτήθηκε αν είναι υπέρ ενός νέου νοσοκομείου: “Στην Κοζάνη αυτή τη στιγμή κάνουμε επέκταση του νοσοκομείου, που είναι μια παρέμβαση πολύ σημαντική”, απάντησε (Φωτογραφίες & Βίντεο)

16 Νοεμβρίου 2022
17:56

 

Πανηγύριζαν στην Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης όταν πριν μήνες , η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, είχε πει ότι χωράει ένα νέο νοσοκομείο στην Κοζάνη. Ανώμαλη προσγείωση σήμερα από τον Υπουργό Υγείας Α. Πλεύρη ο οποίος έδειξε έκπληκτος όταν ρωτήθηκε αν είναι υπέρ ενός νέου νοσοκομείου: “Στην Κοζάνη αυτή τη στιγμή κάνουμε επέκταση του νοσοκομείου, που είναι μια παρέμβαση πολύ σημαντική”. Δείτε τι ειπώθηκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου στη ΝΟΔΕ Κοζάνης.

26 σχόλια

  • Μια επεκταση χωρις λογική για να πληρωθουν αυτοι που τους δόθηκε να εκπονησουν τις μελετες και οι εργολάβοι τους

  • Και αντι να καυτηριάζουμε τον άσχετο υπουργό χαιρόμαστε που δεν ενστερνίζεται τις απόψεις της δημοτικής αρχής και τον ιατρών του μαματσειου. Καλή νοσηλεία στο μαματσειο Κοζανίτες όταν δυστυχώς χρειαστεί (κανείς δεν κέρδισε το χρόνο).

    • Ε ναι εκεί μας φτάσανε…από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς πόσο στραβά αρμενιζει η τοπική δημοτικη αρχή σε όλα αφού στραβωσε πρώτα και τον γιαλό…

  • Σημαντικό είναι να επιστρέψουν οι υγειονομικοί σε αναστολή διότι όλοι έχουν επιστρέψει σε μια κανονικότητα οπότε δεν δικαιολογείται η αναστολή.Ο υπουργός υγείας ενδιαφέρεται για την λειτουργία της παιδιατρικής κλινικής για την φροντίδα των παιδιών,επίσης ο Υπουργός υγείας ενδιαφέρεται για την υγεία των ανθρώπων και τις οικογένειες τους που είναι σε αναστολή.Παρακαλώ θα ήθελα μια επίσημη απάντηση.Η νέα πτέρυγα καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας

    • Και γιατί να επιστρέψουν οι υγειονομικοί σε αναστολή παρακαλώ;
      Για να μεταδίδουν τον κορωνοϊό ανεξέλεγκτα, κάνοντας μόνο ένα τεστ την εβδομάδα ενώ οι εμβολιασμένοι κανένα;

      • Α δεν τον νικήσατε τον κορονοιο εκεί στην μπλε σφαίρα της φαντασίας σας ακόμα; Δεν διανύσαμε το τελευταίο μίλι προς την ελευθερία;
        Για πες μας μεγάλε γκουρού ιατρε του πληκτρολογίου.
        Συνέλθετε και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα , αυτοί οι άνθρωποι έκαναν την δουλειά τους μέχρι που βρέθηκε ένας άσχετος και επικίνδυνος ψεκασμενος που κάποτε ήταν και κατά των εμβολίων κιόλας και τους απέλυσε στο όνομα μιας βελόνας. Πριν 3 χρόνια όμως μια χαρά όταν τους χειροκροταγατε τα βράδια στα μπαλκόνια όταν σας έλεγε ο ψεΚουλης να το κάνετε ναι; Ναι! Να τελειώνουμε επιτέλους με την άριστη και δήθεν φιλελεύθερη μπουρδολογια γιατί μας κούρασε.

      • που ζεις βρε αδελφε;
        απο που τα βγαζεις ολα αυτα;

        κοψε τον ευαγγελατο και την τηλεοραση
        και σταματηστε τις ψυχωτικες φοβιες σας

        τελειωσε το παραμυθι των φαρμακοβιομηχανων εξ αμερικης

        η γριπη ειναι πιο επικινδυνη

        ποσο ακομα θα κρατατε την κοινωνια στον γυψο με ελεγχους πιστοποιησεις δοκιμασιες

      • 1) Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να είναι με την πλευρά της πλειοψηφίας, παρά με το σωστό και το δίκαιο.

        2) Τουλάχιστον το 20% του πληθυσμού έχει ισχυρές αυταρχικές τάσεις, οι οποίες θα αναδυθούν υπό τις κατάλληλες συνθήκες.

        3) Ο φόβος του θανάτου ανταγωνίζεται μόνο το φόβο της κοινωνικής αποδοκιμασίας. Ο τελευταίος μάλιστα, μπορεί να είναι και ισχυρότερος.

        4) Η προπαγάνδα είναι εξίσου αποτελεσματική στη σύγχρονη εποχή, όπως ήταν και πριν από 100 χρόνια. Η πρόσβαση σε απεριόριστες πληροφορίες δεν έχει κάνει τον μέσο άνθρωπο σοφότερο.

        5) Oτιδήποτε, τα πάντα, μπορούν να πολιτικοποιηθούν από τα μέσα ενημέρωσης, την κυβέρνηση και όσους τα εμπιστεύονται.

        6) Πολλοί πολιτικοί και μεγάλες εταιρείες θα θυσιάσουν ευχαρίστως ανθρώπινες ζωές, αν αυτό ευνοεί τις πολιτικές και οικονομικές τους φιλοδοξίες.

        7) Οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι το κράτος ενεργεί με γνώμονα το συμφέρον του λαού. Ακόμα και πολλοί που ασκούν έντονη κριτική στο κράτος.

        8) Από τη στιγμή που έχουν πάρει την απόφασή τους, οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να προσκολληθούν στην απόφασή τους αυτή, ακόμη και αν είναι λάθος, παρά να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος.

        9) Οι άνθρωποι μπορούν να εκπαιδευτούν και να προσαρμοστούν γρήγορα και σχετικά εύκολα, ώστε να τροποποιήσουν σημαντικά τη συμπεριφορά τους – προς το καλύτερο ή το χειρότερο.

        10) Όταν φοβηθούν επαρκώς, οι περισσότεροι άνθρωποι όχι μόνο αποδέχονται τον αυταρχισμό, αλλά και τον απαιτούν.

        11) Οι άνθρωποι που απορρίπτονται ως «συνωμοσιολόγοι» είναι συχνά καλά διαβασμένοι και πολύ μπροστά από το κυρίαρχο αφήγημα.

        12) Οι περισσότεροι άνθρωποι εκτιμούν την ασφάλεια και την προστασία περισσότερο από την ελευθερία και την ανεξαρτησία, ακόμη και αν η εν λόγω «ασφάλεια» είναι απλώς μια αυταπάτη.

        13) Η ηδονιστική προσαρμογή συμβαίνει και προς τις δύο κατευθύνσεις, και μόλις η αδράνεια κατασταλάξει, είναι δύσκολο να επαναφέρουμε τους ανθρώπους στο «φυσιολογικό».

        14) Ένα σημαντικό ποσοστό των ανθρώπων απολαμβάνει απόλυτα την υποταγή.

        15) Η «Επιστήμη» έχει εξελιχθεί σε μια κοσμική ψευδο-θρησκεία για εκατομμύρια ανθρώπους στη Δύση. Αυτή η θρησκεία έχει ελάχιστη σχέση με την ίδια την επιστήμη.

        16) Οι περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται περισσότερο για το να φαίνεται ότι κάνουν το σωστό, παρά για το να κάνουν πράγματι το σωστό.

        17) Η σύγχρονη πολιτική, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η επιστήμη και η βιομηχανία της υγειονομικής περίθαλψης είναι όλες διεφθαρμένες, σε διαφορετικούς βαθμούς. Οι επιστήμονες και οι γιατροί μπορούν να εξαγοραστούν τόσο εύκολα, όσο και οι πολιτικοί.

        18) Αν κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται αρκετά άνετα, δεν θα εξεγερθούν. Μπορείτε να κρατήσετε εκατομμύρια ανθρώπους πειθήνιους καθώς τους αφαιρείτε τα δικαιώματά τους, δίνοντάς τους χρήματα, φαγητό και διασκέδαση.

        19) Οι σύγχρονοι άνθρωποι είναι υπερβολικά εφησυχασμένοι και δεν διαθέτουν καμία επαγρύπνηση όταν πρόκειται να υπερασπιστούν τις δικές τους ελευθερίες από την κατάχρηση εξουσίας του κράτους.

        20) Είναι ευκολότερο να εξαπατήσεις έναν άνθρωπο, από το να τον πείσεις ότι έχει εξαπατηθεί.

        • Συγχαρητήρια για την αψεγάδιαστη αυτή ανάλυση και ταυτόχρονα επιστημονικότατη κοινωνιολογική προσέγγιση του φαινομένου που ζούμε και εξελίσσεται μπροστά μας εδώ και 2-3 έτη…πράγματι ότι καλύτερο έχω διαβάσει στο διαδίκτυο εδώ και καιρό πάνω στο εν λόγω θέμα!!!

  • Τα ψεματα της δ.αρχης ειχαν κοντα ποδαρια.Σου λεει:ειναι θεμα πιασαρικο ο λαος θα τσιμπησει,ριχτο.Ελα ομως,που σιγα-σιγα ξυπναει.

  • Νοσομειο Περιφερειακό είναι το Μποδοσάκειο. Δεν είναι δυνατό να κλείσει για το γούστο και τον τοπικισμο των κατοίκων της Κοζάνης. Συνεχώς παίρνεται τα χρήματα της Πτολεμαΐδας και τα χρησιμοποιείτε για δικό σας όφελος.

  • Η διοίκηση (εσκεμμένα μικρό το δέλτα) των κ. Μαλούτα και συνεργατών, εάν είχε ολίγη αυτογνωσία και αξιοπρέπεια, θα είχε παραιτηθεί.
    Αλλά, για να παραφράσω τον στίχο του Αλεξανδρινού ποιητή, “μέσα σε πόλεμο, φαντάσου, νοσοκομεία στην Κοζάνη”!
    Προφανώς η νυν δημοτική ηγεσία συνιστά το ακριβές αντώνυμο της Καντιανής Menschenwürde.
    Λυπούμαι για τον τόπο μου.

  • Πραγματικά είστε τραγικοί κ επικίνδυνοι εκεί στη ΝΔ.Διωξατε υγιείς ανθρώπους τους βγαλατε σε αναστολή με το ετσι θέλω. Γιατι;;;;;;απορρω πραγματικά. Επειδη αντιστάθηκαν στο πείραμα;μα είναι άνθρωποι λογικοι σκεπτόμενοι διαβασμένοι δεν είναι πειραματόζωα ποντίκια. Άντε σοβαρευτείτε κ παρτε πισω τους υγειονομικούς.

  • Άρα δεν ήταν ο Μαλουτας λαγός της κυβέρνησης οπως είπε ο Πολακης; όχι όλα δικά σας; ραβε ξηλώνε μπαλώματα ανακαινίσεις

    • Όχι όχι φίλε μου δεν κατάλαβες καλά. Δεν είναι λαγός της κυβέρνησης. Θέλει να γίνει και το προσπαθεί πολύ μάλιστα. Έφαγε το άδειασμα του, πάνε στον αέρα και τα χρήματα της μελέτης (άλλη μια μέρα στο γραφείο που λέμε). Ήθελα να ήξερα αυτά τα έρμα τα δημοτικοσυμβουλακια του δεν έχουν καμία ηθική αξία;
      Εν το μεταξύ, οι περισσότεροι από αυτούς έκαναν καριέρα κατηγορώντας έμμεσα πάντα τους προηγούμενους και τους προηγούμενους των προηγούμενων ότι δεν μπορούσαν να ακούσουν την κοινωνία και τις ανάγκες της. Και τώρα, έχουν γίνει χειρότεροι, και το χείριστο είναι πως το κάνουν από ανάγκη γιατί δεν μπορούν να αντιδράσουν. Μιλάμε για ανθρώπους που δεν έχουν το ανάστημα να βγουν απέναντι στον Μαλουτα. Ντροπή τους.

  • Ευτυχώς που είχαμε και τον Γκανάτσιο και μας εκανε αυτό. Τώρα που έφυγε να δουμε τι θα γίνει. Ηδη αρχισαν τα όργανα. ΜΕΘ, ΤΕΠ, οφθαλμιατρικό στην Πτολεμαϊδα και παει λέγοντας.

  • Θα πρεπε να ντρεπονται υπουργος και τοπικοι κυβερνητικοι βουλευτες μετα τα οσα ειπωθηκαν για το νοσοκομειο. Απορω με τι μουτρα θα βγουν να ζητησουν ψηφους σε λιγους μηνες.

  • Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά για ποιο ακριβώς πράγμα απορείτε και φωνάζετε; Τι είπε ο Πλεύρης; Ότι στην Πτολεμαΐδα υπάρχει ένα νοσοκομείο στολίδι, στην Κοζάνη γίνεται επέκταση του υπάρχοντος, και τα δύο είναι χρήσιμα και τέλος. Τώρα αν εσείς ονειρεύεστε καινούργιο νοσοκομείο, αυτό είναι δικό σας πρόβλημα. Βάλτε χρήματα από την τσέπη σας και φτιάξτε το. Ο δήμαρχος μια χαρά παίζει το παιχνίδι του, εσείς μυαλό δεν έχετε και τσιμπάτε; Μα είναι ποτέ δυνατόν να γίνει κέντρο υγείας ολόκληρο μποδοσάκειο, να κλείσει το μαμάτσειο εν μέσω εργασιών επέκτασης, για να κατασκευαστεί αλλού καινούργιο νοσοκομείο; Κοντά στο νου και η γνώμη ρε παιδιά..

    • Εδώ κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει πανεπιστημιακό χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη πανεπιστημιακή σχολή…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.