ΚΠΑ2 Κοζάνης: “Διαθέσιμα τα απογραφικά δελτία εισόδου – εξόδου στο ΟΠΣ της Δ.ΥΠ.Α. για το «Ειδικό Πρόγραμμα προεργασίας για ανέργους νέους, ηλικίας 18-29 ετών”

17 Νοεμβρίου 2022
12:51
  1. Σας ενημερώνουμε ότι είναι διαθέσιμα τα απογραφικά δελτία εισόδου – εξόδου στο ΟΠΣ της Δ.ΥΠ.Α. για το «Ειδικό Πρόγραμμα προεργασίας για ανέργους νέους, ηλικίας 18-29 ετών, περιοχών των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας και Πελοποννήσου που επλήγησαν από τις επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης» και επομένως πρέπει:

Oι ωφελούμενοι του προγράμματος πρέπει να προβούν στην ηλεκτρονική καταχώρηση τους με τους κωδικούς που διέθεταν ως άνεργοι στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Δ.ΥΠ.Α.

  1. Σας ενημερώνουμε ότι είναι διαθέσιμα τα απογραφικά δελτία εισόδου – εξόδου στο σύστημα Π.Σ.Κ.Ε. για το πρόγραμμα ΜΕΤ και επομένως πρέπει:
  2. A) Να προβούν στην ηλεκτρονική συμπλήρωση των απογραφικών μέσα στο Π.Σ.Κ.Ε. είτε οι επιχειρηματίες είτε αν αφορά εκπροσώπους με τη συγκατάθεση των ωφελουμένων.
  3. B) Απαιτείται η επισύναψη της Υπεύθυνης Δήλωσης των ωφελουμένων μέσα στο απογραφικό την οποία ο ωφελούμενος θα έχει προσκομίσει στην επιχείρηση για τη συμπλήρωση του απογραφικού.

                                                                                     ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                        ΤΟΥ ΚΠΑ2 ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.