kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Το “κλίμα” για τον Λάζο

18 Νοεμβρίου 2022
09:35

Η στήλη συνεχίζει να πιστεύει πως ο Λ. Μαλούτας δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης και θα επιλέξει να “δραπετεύσει” χωρίς να δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες να κρίνουν το έργο του την τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο. Την ίδια στιγμή συνεργάτες του όχι μόνο διατυμπανίζουν πως θα είναι σίγουρα υποψήφιος αλλά έχουν ξεκινήσει και “κρούσεις” σε διάφορα πρόσωπα για τη στελέχωση του νέου ψηφοδελτίου. Ένα πρόσωπο από αυτά, που τυγχάνει να γνωρίζει η στήλη, απάντησε με την ακόλουθη απορία, όταν του έγινε σχετική πρόταση: “Θα “ξανακατέβει” ο Μαλούτας; Δεν είναι καθόλου καλό το κλίμα για εκείνον”, με το συνεργάτη του Δημάρχου Κοζάνης να εκφράζει διαφορετική άποψη όχι ως προς την ουσία (αν είναι δηλαδή κακό το κλίμα για εκείνον) αλλά πάνω – κάτω με μια απορία άλλου τύπου, σαν εκείνη που λένε και στην Περιφερειακή Αρχή: “Από ποιον θα χάσει;” Εκεί ποντάρουν, προς το παρόν, σε Περιφέρεια & Δήμο Κοζάνης. Στ’ ότι απ’ αυτούς που έχουν εμφανιστεί, μέχρι στιγμής, ως ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι, κανείς δε δείχνει ικανός να ανατρέψει την υφιστάμενη κατάσταση αλλά και πως δύσκολα θα υπάρξει ένα νέο σχήμα που θα μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις τους συγκεκριμένους αυτοδιοικητικούς θεσμούς, με αποτέλεσμα οι πολίτες να οδηγηθούν πάνω – κάτω στα ίδια. Μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν ή θα εξελιχθούν διαφορετικά τα πράγματα.

Η Χύτρα

35 σχόλια

    • Όποιοι ήταν υποψήφιοι στις εκλογές του 2015 στον α βαθμό και β βαθμό αυτοδιοίκησης, στον δεύτερο γύρο τών εκλογικών αναμετρήσεων” Ο ΚΑΝΈΝΑΣ” Επίσης οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν πολύ νωρίτερα αν αυτό σημαίνει κάτι!!!! Πού σημαίνει πολλά!!!

    • Πάλι θα κλαίει ο Μαλούτας !

      Δεν έκανε απολύτως τίποτε !

      Ο πλέον αποτυχημένος !

      Ο πλέον ακατάλληλος !

      Δυστυχώς γιά την Κοζάνη

  • Συνήθως όλοι οι χαμένοι ένιωθαν αχαστοι προεκλογικά. Και επειδή ο Λαζος έχει μια κακη εμπειρία απο το 2014 αλλά δεν φαινεται να εβαλε μυαλό ας ξανακατεβεί.

  • Ο τελευταίος Πρόεδρος ενός χωριού να βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος, τον σημερινό θα τον στείλει για βρούβες. Όποιος γυρνάει μέσα στην κοινωνία ξέρει ότι μεγαλύτερη απαξίωση για αιρετό δεν έχει υπάρξει άλλη φορά στην περιοχή. Άσε που ανήκει και στην πρασινοδεξιά που υιοθέτησε τις γνωστές αντιδυτικομακεδονικές θέσεις της βίαιης απολιγνιτοποίησης.

  • Η ΠΡΑΣΙΝΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΚΑΛΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ!!!!

  • Καλημέρα Λάζο.

    Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.

  • Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα αν κατεβάσει ψηφοδέλτιο ο Μαλουτας με τα ορφανά του Μιχαηλίδη και του Σημανδρακου, θα περάσει σίγουρα στο δεύτερο γύρο. Με όποιον περάσει θα πρέπει να πέσει πολύ ανάλυση στους εκάστοτε συνδιασμούς για να έχουμε μια εικόνα. Μια πρώτη εικόνα δείχνει πως αν περάσει με έναν συνδιασμό καθαρά δεξιό όπως του Κιανα, τότε θα χάσει και θα κλαίει όπως τότε στο αβαντζο. Αν περάσει με την κίνηση τότε θα είναι ντέρμπι αλλά εκτιμώ ότι θα χάσει οριακά. Αν περάσει με το συνδιασμό του επιχειρηματία θα κερδίσει σχετικά άνετα.

  • Ξέρει τι κάνει ο Λάζος!! Αν δεις τους υπόλοιπους υποψηφίους θα καταλάβεις γιατί θα είναι πάλι ο επόμενος δήμαρχος!!!

  • Σήμερα σας φταίει ο Μαλουτας αύριο θα σας φταίει ο καινούργιος και πάει λέγοντας. Δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό και απορώ πως δεν το βαριέται ο κόσμος εκτός και αν όλοι οι σχολιαστές κάνουν προεκλογικό αγώνα οπότε είναι κατανοητό.
    Τώρα έρχονται Χριστούγεννα και σαν να βλέπω τα σχόλια… Αν βάλει λίγα φώτα θα πούμε ότι είναι φτωχό το σκηνικό, αν βάλει πολλά θα πούμε ότι κάνει σπατάλη στο ρεύμα. Καλά Χριστούγεννα λοιπόν δώστε αγάπη στην οικογένεια σας και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη γύρω μας γιατί οι εποχές είναι δύσκολες.

    • Αχ ναι ο καημένος δεν φταιει σε τίποτα γιατί δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ…και ότι κάνει είναι συμφέρον για τον ίδιο και καταστροφή για τους δημότες… αλλά δεν ξέρουμε να εκτιμούμε, δίκιο έχετε, καλά τα λέτε, συνεχίστε την μοιρολατρία.

      • Πρώτα διάβασε όλο το σχόλιο και μετά μπορείς να επιτεθείς σε ένα άνθρωπο που σου λέει κατά γράμμα ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ. Το σχόλιο δεν υποστηρίζει κανέναν ούτε τον τώρα ούτε των πρώην ούτε τον μετά.

        • Και τα δύο τελευταία σχόλια φαίνεται ότι δεν κατάλαβαν τι γράφουν και τι έγραψα εγώ. Το ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ είναι ακριβώς η μοιρολατρία και ο λόγος που δεν θα αλλάξει τίποτα. Αυτή ήταν η απάντηση χωρίς καμμία επίθεση προς στο σχόλιο…προς αυτούς που παριστάνουν τους δημάρχους πάει η ειρωνεία. Ξυνεστε για καυγά χωρίς λόγο.

  • Ο Λάζος είναι πονηρός και αυτά που λέει μην τα τρως.
    Ο Λάζος θα την κοπανησει και δεν θα κάτσει να δακρύσει

  • Τον ψηφισα στις προηγουμενες εκλογες ελπιζοντας πως κατι θα αλλαζε σ`αυτην την πολη.Δυστυχως επεσα εξω.Ας μας πουν οι υποστηρικτες του ενα εργο.Αυτος δεν μπορεσε να φωτισει το δρομο της Βενιζελου,απο το ξενοδοχειο μεχρι την Αριστοτελους ειναι νυχτα.Ο κεντρικοτερος δρομος της Κοζανης.Αυτος δεν μπορεσε να ενωσει τα Πλατανια με την πολη και αναστεναζει η Γκερτσου και η Ιωνιας,που το πρωι τα αυτοκινητα απο τον Κωτσοβολο φτανουν μεχρι το γηπεδο του Κροκου με κατευθυνση Κοζανη.Γιατι να τον ξαναψηφισω και ειμαι και Πασοκ.

  • Δεν είναι σωστό να κρίνεται τον Κ’Μαλουτα με τις γελοιοτητες σας.Οτι μπορεί κάνει.Αλλα κάποιοι όταν βολευτουν αρχίζουν να κρίνουν με χυδαίο τρόπο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.