ΑΕΠ Κοζάνης για Μ. Μαγγιρίδη: “Ο ρόλος ενός Αντιδήμαρχου (ειδικά του συγκεκριμένου που απ’ όσο παρακολουθούμε στον τομέα που του ανατέθηκε σε σχέση με τα αδέσποτα ζώα, έχει αποτύχει πλήρως…), είναι να μην συντάσσεται με συγκεκριμένα συμφέροντα”

18 Νοεμβρίου 2022
11:54

 

Ανοικτή επιστολή της ΑΕΠ Κοζάνης προς το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης Αξιότιμοι Κύριοι, Με έκπληξη τα μέλη του Σωματείου μας και όλοι οι φίλοι της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, παρακολούθησαν σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα τοπικά ΜΜΕ, την τοποθέτηση του Αντιδήμαρχου Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης κ. Μαγγιριδη, στο πρόσφατο… “σόου” που παίχθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Κοζάνης.

Με δημόσιες δηλώσεις του τύπου: “Εγώ είμαι Κοζάνη… δεν πατάω σε δύο βάρκες, ….τα δικά μας παιδιά….. αφήνουν τα ωραία τους λεφτουδάκια, όσο περνάει από το χέρι μου θα τους υποστηρίξω, αν μεγαλώσει η Κοζάνη τότε μόνο θα γίνουμε η ποδοσφαιρική πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας, να τελειώσει η μιζέρια, η βαριά φανέλα είναι της Κοζάνης κλπ”, ο θεσμικός παράγοντας του Δήμου Κοζάνης αποφάσισε να απαξιώσει πλήρως τους υπόλοιπους Δημότες Κοζάνης και τους υπόλοιπους ποδοσφαιρικούς παράγοντες του Δήμου Κοζάνης που στηρίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με προσωπικό κόπο και οικονομικό κόστος. Ένας εκλεγμένος και μάλιστα Αντιδήμαρχος, που ο θεσμικός ρόλος του είναι να εκπροσωπεί τα συμφέροντα ΟΛΩΝ των Δημοτών Κοζάνης και στη συγκεκριμένη συζήτηση και ΟΛΩΝ των Σωματείων του Δήμου Κοζάνης, εμφανίστηκε με την ιδιότητα του Αντιδημάρχου Κοζάνης, να εκφέρει δημόσια ενώπιον επίσημου ποδοσφαιρικού θεσμού, προσωπικές απόψεις και προτιμήσεις, να συντάσσεται πλήρως με τα συμφέροντα μόνο μίας ομάδας, απαξιώνοντας τον θεσμικό του ρόλο και αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους συνδημότες του. Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, ένα Σωματείο που δίνει μεγάλο αγώνα, με συνέπεια και συνέχεια, “ματώνοντας” οικονομικά και βοηθώντας τα νέα παιδιά της περιοχής μας, δεν θα ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές άνισης μεταχείρισης.

Ο ρόλος ενός Αντιδήμαρχου (ειδικά του συγκεκριμένου που απ’ όσο παρακολουθούμε στον τομέα που του ανατέθηκε σε σχέση με τα αδέσποτα ζώα, έχει αποτύχει πλήρως…), είναι να μην συντάσσεται με συγκεκριμένα συμφέροντα, να προασπίζεται ισότιμα τα συμφέροντα όλων των δημοτών, να προστατεύει τα χρήματα όλων των φορολογουμένων συνδημοτών του και να διεκδικεί ισότητα για όλους. Καλούμε το Δήμαρχο Κοζάνης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης να πάρουν θέση αναφορικά με τη δημόσια τοποθέτηση του κ. Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Περιβάλλοντος και να ενημερώσουν τους Δημότες Κοζάνης εάν οι θέσεις αυτές αποτελούν επίσημη θέση του Δήμου Κοζάνης.

Με τιμή, Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου ΑΕΠ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.

 

 

31 σχόλια

  • Άσχετα με τον Μαγγιρίδη, η διαφαινόμενη “κόντρα” μεταξύ των δύο ομάδων έπαιξε το ρόλο της και αυτή στο να μην ανέβει καμία από τις δύο στη Β’ Εθνική. Μόνοι χαμένοι οι ποδοσφαιρόφιλοι!

  • Στην προσπαθεια σας να παραμεινετε στο προσκηνιο εχετε ξεφυγει τελειως. Ποιος γραφει αυτες τις συνεχομενες ανοητεςανακοινωσεις; Εχετε κουράσει, σπερνετε διχονοια κι ο κοσμος εχει στραφει εναντιον σας πλεον. Φτανει!

    • η αεπ δεν ειπε λεξη κατα της κοζανης ή οποιας αλλης ομαδας. Ζηταει στηριξη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
      αλλα ολα ξεκινανε διοτι πολλοι νομιζετε οτι οφσ κοζανης υπαρχει και εαν περισσευει καλος λογος ε ας παρουν και οι αλλοι

  • Να αρθούν τα καθήκοντα του από την διαχείριση των αδέσποτων χθες! Εκεί έξω γίνεται χαμός. Ασιτία, ψωρες, γέννες.

  • Ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου,δεν γνωρίζει τις βασικές υποχρεώσεις που απορρέουν από τη θέση που κατέχει.
    Όταν μιλάει ως αντιδήμαρχος εκπροσωπεί όλους τους πολίτες και όλους τους φορείς.
    Τις προσωπικές του απόψεις, στην καφετέρια, στο σπίτι και μόνο εκεί μπορεί ελεύθερα να τις εκφράσει….

  • ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 21. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΓΓΙΡΙΔΗ ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

    • Πολυ σωστος ξαφνικα εγιναν ολοι κοζανη απο το 21 και μετα η τοποθετηση μαγγιριδη το λιγοτερο που μπορει να χαρακτηριστει ηταν γλειωδης.

  • Ποια Κοζάνη; Θα ‘θελε… Από χωριό δεν είναι; Τελικά τα κόμπλεξ όντως οδηγούν σε ατοπήματα σε όλους τους τομείς ειδικά όταν συνδυάζονται με εξουσία…

  • Έστω και τώρα δεν είναι αργά να ανακαλέσει αντιδήμαρχος για αυτά που είπες γιατί είσαι εκτός τόπου και χρόνου και γίνεσαι παπαγαλάκια για της επόμενες εκλογές ψαρευοντας στα θολά μόνο φανατισμό και διχασμό προφέρεις κρίμα σε τι χέρια πεσαμε .

  • Λογικές και μεγάλα λόγια καφενείου. Όποιος είναι μάγκας ας ανεβάσει την ομάδα του στην superleage.
    Αν σκέφτονταν όλοι σαν τον κύριο αυτόν τότε δεν θα γινόταν ποτέ Ολυμπιακός διότι υπήρχε ο Εθνικός Πειραιά, δεν θα γινόταν ποτέ ΠΑΟΚ διότι υπήρχε ο Ηρακλής και ο Άρης και χαρακτηριστικότερο παράδειγμα δεν θα γινόταν ποτέ Βόλος διότι υπήρχε η Νίκη Βόλου και ο Ολυμπιακός Βόλου. Αλλά βλέπετε ο Μπέος στο ποδόσφαιρο είναι μάγκας.

  • Ρε παιδιά εντάξει ενημερώστε τον κύριο ποιες είναι οι αρμοδιότητες του μπορεί να μην ξέρει ο άνθρωπος μπορεί να θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο δηλαδή εκεί με το ζόρι να τον στείλουμε στα αδέσποτα

  • Ο κ.Μαγγιριδης δεν έκανε τίποτα άλλο,πάρα να εκφράσει αυτό που είναι διαχρονικα κανόνας εδώ και 60χρονια στην πόλη
    Μόνο η ομάδα με την ονομασία Κοζάνη πρέπει να απολαμβάνει όλων των προνομίων που παρέχει ο Δήμος ,μόνο αυτή δικαιούται να έχει άποψη ,να κάνει ότι θελεικαι όλα τα λοιπά Σωματεία πρέπει να αναμένουν να κληθούν από την δήθεν μεγάλη ομάδα της πόλης να συνεισφερουνοχι στο ποδόσφαιρο της πόλης αλλά σ’ αυτήν
    Αλλιώς δεν έχουν λόγο υπαρξης

  • Πόσο πληθυσμό έχει πια ο Δήμος Κοζάνης και θέλει να έχει 2 ομάδες,που “βοηθούν” τα παιδιά που παίζουν μπάλα; Δηλαδή ποιος από μέσα από την πόλη της Κοζάνης θέλει να παίξει στην ΑΕΠ και όχι στην Κοζάνη; Ποιας ομάδας είναι παραδοσιακά το Δημοτικό Στάδιο; Το ποιος ματώνει οικονομικά με τι έχει να κάνει ακριβώς; Δεν ανέβηκε φέτος καμία ομάδα διότι καμία ομάδα δεν έφτιαξε το γήπεδο,έτσι δεν είναι; Για να βάλουμε τα πράγματα κάτω μόνο μία ομάδα μπορεί να αντέξει ο Δήμος Κοζάνης. Τόσο για να έχει παίκτες αρκετούς, όσο και για να μπορεί να παίξει Β’ Εθνική. Δεν είμαστε ούτε Θεσσαλονίκη και ούτε καν Λάρισα! Δείτε τον Βόλο, με ποδοσφαιρική παράδοση, μία ομάδα έχει, που είναι οι άλλες 2, με τα παραδοσιακά ονόματα; Πουθενά!!! Βάλτε τον εγωισμό σας κάτω και κάντε μία ομάδα να παίξει στη Β Εθνική, για να βλέπει ο κόσμος μπάλα. Εκτός βέβαια αν θέλετε να είστε σκέτο ΠΑΟΚ ή σκέτο Ολυμπιακός Πειραιώς.Σε αυτή την περίπτωση καλά κάνετε και μαλώνετε και θέλετε δύο ομάδες. Οι μεν να το παίζουν αδικημένοι και κυνηγημένοι πρόσφυγες πόντιοι και οι άλλοι αδικημένοι που δεν τους αφήνουν από τα κέντρα αποφάσεων. Δεκαετίες τα ίδια ακούμε. Η Κοζάνη μία έχει τον Εορδαικό την άλλη την ΑΕΠ.Αι συνέλθετε που δεν μπορούμε να ανεβούμε στη Β Εθνική κι έχει ανέβει μέχρι κι ο Καραισκάκης!!!

  • Δηλαδη δηλωνει ο Δημαρχος Θεσσαλονικης οτι ειναι Παοκ, Αρης η Ηρακλης τι σημαινει αυτο? Το κομπλεξ σας δεν εχει ορια, παλθ θελετε με τα ψεματα να ακουγεστε….δεν θα σας περασει

  • Ο κ Μαγγιρίδης εαν προεδρος ηταν ο Αγαπιος η καποιος αλλος που ηταν παλαιοτερα θα εβγαινε τοσο ανοιχτα να μιλουσε για Κοζανη και τα συμφεροντα της .Κι αν ναι γιατι τοσα χρονια με τα προβληματα τα γηπεδικα που ειχε η ομαδα δεν εβγαινε να στηριξει τους εκαστοτε προεδρουςτης;
    Και για ολους αυτους που εμφανιστηκαν τελευταία εαν οι συγκεκριμενοι κύριοι που βαζουν πολλα λεφτα και συγχαρητηρια χαρα στο κουραγιο τους δεν τα εβαζαν για την Κοζάνη αλλα για την ΑΕΠ μηπως ολοι αυτοι που το παιζουν Κοζάνη θα ηταν με την ΑΕΠ ;

  • Καλά τι θα ακούσουμε άλλο? Έχουμε χάσει τα λογικά μας??? Αντί αυτός ο κύρος να κάνει τη δουλειά του με τα Αδέσποτα ασχολείται με το ποδόσφαιρο!! Δεν έκανε χαΐρι στο Δήμο με τα αδέσποτα θα φτιάξει το κοζανιτικο ποδόσφαιρο? Από που και ως που??? Είμαστε αξιοιτης μοίρας μας! Αλλά δεν φταίει αυτός.
    Φταίνε όσοι τον διατηρούν στο Δήμο αυτόν και όλους τους ανίκανους άλλους! Να είστε καλά και περαστικά σας!

  • Η μοναδική ομάδα που ασχολείται με τα παιδιά μας σε αυτή την πόλη είναι η ΑΕΠ!!!
    Η ομάδα έχει χει μέσο όρο ηλικίας 18,1 έτη και δίνει κάθε μέρα ευκαιρίες σε παιδιά δεκαπέντε, δεκαέξι, κλπ χρονών!!!
    ΑΕΠ δε σταματάμε να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά σας!!!
    Συγχαρητήρια στη διοίκηση της ομάδας!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.