H GO Alive, σας προσκαλεί στο δεύτερο μέρος του training & retreat “DoMiles” που θα πραγματοποιηθεί στην Αιανή την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

20 Νοεμβρίου 2022
12:55

 

H GO Alive, σας προσκαλεί στο δεύτερο μέρος του training & retreat “DoMiles” το οποίο έχει ως θέμα την “Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Ενσυνείδητης Ηγεσίας, στη Διοίκηση Οργανισμών της Κοινωνίας των Πολιτών” και θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική έδρα του Δήμου Κοζάνης, την Αιανή και συγκεκριμένα στο Hotel Ελίμεια.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διαρκέσει από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022, 17:00, έως την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, 14:00. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται μόνο στα 15 € / άτομο και περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό, βραδινό και μεσημεριανό.

Ομάδα-στόχος του σχεδίου είναι Διοικητικά Στελέχη Οργανισμών της Κοινωνίας των Πολιτών που ασκούν ηγετικά καθήκοντα (Δημόσιοι φορείς, Μ.Κ.Ο., Σύλλογοι, Σωματεία, Ιδρύματα, Εθελοντικές Οργανώσεις κ.α.) και μέλη στους παραπάνω Οργανισμούς, που εδρεύουν στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, με έμφαση σε αυτούς που οι δραστηριότητες τους απευθύνονται και ενδυναμώνουν τη νεολαία.

Θεματικές του training & retreat:

  1. Εμβάθυνση στην ενσυνειδητότητα (mindfulness).
  2. Γνωριμία με τα στυλ ηγεσίας.
  3. Ανάπτυξη αυτο-επίγνωσης και αυτο-αξιολόγησης των ρόλων της ομάδας .
  4. Τεχνικές & μέθοδοι ανατροφοδότησης (feedback)
  5. Αναγνώριση και διαχείριση στάσεων, συμπεριφορών και ενδυνάμωση ομάδων.

Πέραν αυτών, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους μέσω της μη τυπικής μάθησης, να αναστοχαστούν, να απολαύσουν το μέρος και να περάσουν όμορφα και ξέγνοιαστα.

Οι θέσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες και για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας: https://forms.gle/jYEdSr9B9VzxcLiS7

Το σχέδιο υλοποιείται από την GO Alive και υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης μέσω του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

*Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Email: [email protected]

Δ/νση: Σ. Μπλιούρα 2, Κοζάνη, Τ.Κ. 50131

Τηλ. Επικοινωνίας: 2461308380 – 6981818181

Facebook: GOAliveNGO

Instagram: go.alive

2 σχόλια

  • Ποιοι θα είναι εισηγητές??Πόσες ώρες την ημέρα θα έχει διάρκεια??? Απευθύνεται σε όλους??Τι ακριβωσ Θα κάνατε??? Δωστε περισσότερες λεπτομέρειες είναι έλλειπες το κείμενο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.