Τμήμα Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας | Διαδικτυακό Στρογγυλό Τραπέζι με τίτλο «Σύγχρονες αντιλήψεις για τις αιτίες και την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων. Η σημασία της αυτοβοήθειας/αλληλοβοήθειας».

21 Νοεμβρίου 2022
12:54

Το Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και η Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:00, διαδικτυακό στρογγυλό τραπέζι, με τίτλο : «Σύγχρονες αντιλήψεις για τις αιτίες και την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων. Η σημασία της αυτοβοήθειας/αλληλοβοήθειας».

Το θέμα του τραπεζιού θα συζητήσουν ο Δρ. Ψυχολογίας, Αναπληρωτής Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας κ. Σωτήρης Λαϊνάς καθώς και ο Ψυχολόγος, MSc, Υπεύθυνος του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης, κ. Μανώλης Χαλεπούδης.

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Στρογγυλού Τραπεζιού, χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο : https://zoom.us/j/93649974370

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.